IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 18:26
Decyzja o zawieszeniu dyrektor szkoły podstawowej nr 4, Marzeny Jareckiej-Grabias została uchylona wyłącznie z powodów proceduralnych. Przyczyną tego były błędy popełnione przez pracownika odpowiedzialnego za przygotowanie decyzji
Decyzję prezydenta Tarnobrzega Norberta Mastalerza dot. zawieszenia Grabias uchyliła Komisja Dyscyplinarna przy Wojewodzie Podkarpackim .

I się zaczyna..................
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: SP nr 4 IP: *.smsiarkowiec.pl 21.01.11, 18:33
      Wszyscy fachowcy Mastalerza....
      • Gość: zoska Re: SP nr 4 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.01.11, 20:33
        Jak widac wszyscy moga sie mylic, ale dla poprzednikow populisci litosci nie mieli i bili piane.
        • Gość: Fahofiec Re: SP nr 4 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.01.11, 21:06
          A to wszystko tylko i wyłącznie przez głównego naspecjalisty wszystkich specjalistów od spraw oświatowych Radnego St. Banaszaka, który jako główny krytykant poprzedniej władzy wykonawczej za wszelkiego rodzaju błędy w dziedzinie oświaty zapewne nie miał możliwości skonsultowania tegoż dokumentu i być może obroniłby honor prezydenta. A tak wyszła klapa i wstyd bo samemu się krytykowało a teraz popełnia się błędy i to w pierwszym miesiącu urzędowania na prezydenckim stołku.
          • Gość: mila Re: SP nr 4 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.01.11, 21:29

Bardzo dobrze prezydent zrobił, że zawiesił panią M. Jarecką-Grabias. Jestem rodzicem, który ma dziecko w tej szkole, dlatego wiem jak się ta pani zachowuje. PRZEDE WSZYSTKIM NIE DARZY SZACUNKIEM rodziców, których zwyczajnie lekceważy, poza tym ślepo ufa swej doradczyni, równie niesympatycznej i nie lubianej przez uczniów, nauczycieli i rodziców.Z tego co się orientuję, to prócz niewielu zwolenniczek byłej/na chwilę jeszcze łaskawie królującej pani dyrektor, reszta nauczycieli nie chce jej powrotu. NO ale cóż, niektórzy nie mają dystansu do siebie
          • Gość: anna Re: SP nr 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 21:33
            Niestety czasami nienawiść rozum przysłania
            • Gość: . apel do prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.01.11, 07:03
              Nie daj się wciągać w awantury tym starym,bezdzietnym dziadom .Od słuchania Banaszaków nic dobrego nie wyjdzie.
      • karrambello Re: SP nr 4 22.01.11, 08:54
        Ale Wam żal dupy ściska, nie? :)
        • Gość: tarnobrzeg Re: SP nr 4 IP: 213.76.178.* 22.01.11, 10:24
          A jak rodzice mogą sobie pozwolić na to by jakaś nauczycielka ich nie szanowała?Te czasy już minęły, nauczyciel nie jest zawodem elitarnym, a wręcz przeciwnie, to ona powinna szanować rodziców, że jeszcze do tej szkoły dzieci posyłają.
          • karrambello Re: SP nr 4 22.01.11, 10:35
            Chwilunia, ja mówiłem o żalu ściskającym dupska tym, którzy głosowali przeciwko prezydentowi Mastalerzowi. A w temacie: myślałem, że wątek dotyczy dyrektorki a nie nauczycielki?
            • Gość: ania Re: SP nr 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:16
              Co Ty wypisujesz wątek dotyczy przecież prezydenta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka