Dodaj do ulubionych

meble na wymiar

IP: *.smsiarkowiec.pl 20.02.11, 08:27
Witam , mam prośbę. Kogo polecacie jako firmę do wykonania na wymiar mebli do kuchni? Oczywiście cena bardzo ważna oraz solidność.
Obserwuj wątek
    • Gość: jeja Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.11, 09:20
      Polecam firme z Nowej Dęby mieszcząca się na terenie po byłych Zakładach Metalowych ul. Szypowskiego, tel.15 846 42 31, zlecałam tej firmie wykonanie zabudowy przedpokoju - szybko i fachowo, również doradztwo, cena moim zdaniem jest konkurencyjna (nie płacisz za dojazd).
      • Gość: endriu Re: meble na wymiar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.11, 09:46
        Polecam firmę Emka Meble świetne meble stosunkowo tanie siedziba firmy na Curie Skłodowskiej 7 Tarnobrzeg
        • Gość: rubinka Re: meble na wymiar IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 18:50
          a ja nie polecam, wysoka cena w stosunku do jakości, robią na frontach black red white, u mnie robił gość na tych samych frontach cena ok. 30% niższa
    • Gość: grzesiek Re: meble na wymiar IP: *.flash-net.pl 20.02.11, 10:30
      791 927 933
    • Gość: tomek Re: meble na wymiar IP: *.smsiarkowiec.pl 20.02.11, 12:12
      Polecam Marcin Witoński 512 355 255.
    • Gość: mała mi Re: meble na wymiar IP: *.smsiarkowiec.pl 20.02.11, 12:32
      Polecam pana Maliszewskiego który jest co środę na targu cena super wykonanie też i projekt od razu od ręki robi go przy tobie i w trakcie rozmowy z tobą nanosi poprawia normalnie juz po rozmowie od razu masz narysowany projekt i widzisz mniej więcej jak to bedzie wygladać a w ogóle facet nastawiony jest na ciebie tzn słucha co mówisz i o co ci chodzi i to rysuje i poźniej jako fachowiec mówi co mozna by było zrobić lepiej wykonanie super stara się na maksa abyś to ty tył zadowolony ja robiłam u niego kuchnię moi znajomi przedpokój i naprawdę rewelacja, zresztą to jest facet który uważa że można zrobić wszystko ja miałam kilka rzeczy które sobie wymysliłam i temu podołał
      naprawdę polecam a cena o 1/3 niższa niż w punktach w tbg ponieważ nie płaci za lokal i media warto pójść i zobaczyć porozmawiać
    • Gość: gosc Re: meble na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 14:11
      u mnie robil meble facet z mokrzyszowa szybko, terminowo i solidnie dlatego go polecam 605688038
    • Gość: kk Re: meble na wymiar IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 16:30
      Po prostu jestem zakochana w mojej kuchni, autorstwa Pana Rafała 791 946 768.

DOMO-KUCHNIE.PL

• jadziaw88 Re: meble na wymiar 02.10.18, 14:46
        Robiliśmy z mężem nie tylko kuchnię ale i zabudowę na korytarzu ponieważ wszystko jest ze sobą połączone ale pod skosem. Chcieliśmy jak najwięcej przestrzeni wykorzystać na szafę. Wyszło genialnie. Wszystko dopracowane, zawiasy w szafach są na wysokim standardzie, wszystko spasowane co do mm!
        Polecam
        www.meblobuk.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka