24.03.11, 06:48
img828.imageshack.us/img828/6053/100dni.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: 100 dni IP: *.smsiarkowiec.pl 24.03.11, 08:20
      Nic dodać nic ująć....
      • Gość: Melinacki@sredzko Re: 100 dni IP: *.flash-net.pl 24.03.11, 09:31
        brawo jesteś wspaniały ! no po prostu cudo !!!

to jest właśnie prawda o 100 dniach rządów - PSISTALERZA !

KOMPROMITACJA WŁADZY, KUMOTERSTWO, NEPOTYZM, NIEUDACZNICTWO, MARNOTRAWSTWO PUBLICZNYCH PIENIĘDZY, PONIŻANIE I NISZCZENIE LUDZI !!!

REFERENDUM NATYCHMIAST ! BO TO MIASTO W ZAGŁADĘ IDZIE !!!!!!!!!!
        • Gość: pa pa Re: 100 dni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.11, 21:03
          ech wy kuśki i insze gady - wy i tak już nie wrócicie na stołeczki - nie pomoże nawet referendum :))))
    • Gość: pepe Re: 100 dni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.11, 17:43
      Buraki z tarnobrzega buuuhaaa ale macie prezydenta buuahaaa
      Burak prezydent to i mieszkancy tacy sami
      • Gość: Brawo PEPE Re: 100 dni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.11, 20:32
        PePe niestety tak to jest jak się ulega namiętności krytyki uprawianej przez człowieka, który przez 3 kadencje bycia radnym nic nie zrobił dla mieszkańców a po wyborach rozdaje stołki tytułem zadośćuczynienia za ostatnią kampanię. Pieprzy o szukaniu oszczędności w oświacie i chce likwidować szkoły zaczynając od Miechocina, teraz dodaje Mokrzyszów i Sobów a sam sobie ogłasza konkurs na Dyrektora Kancelarii Prezydenta Miasta. Udaje że ciężko pracuje z jednym wiceprezydentem bo na drugiego go nie stać a powołuje 5 doradców, kompromitacja z powołaniem Kołkowej na wice i odwołaniem. Szok. To ma być dobry gospodarz? Poślizga się na inwestycjach załatwionych przez poprzedników opowiadając bzdury że to on spowodował, iż Tarnobrzeg stał się jednym wielkim placem budowy. Ten facet nic dobrego nie wróży naszemu miastu.
    • Gość: obserwator Re: 100 dni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.11, 21:05
      panie rzeczniku na wygnaniu, wydaje ci sie, że jakies wielkie dzieło tu stworzyłeś i kazdy głowę sobie łamie kim jest autor? Otóz większość doskonale się orientuje ,że tego typu metody walki, to twoja robota. Jesteś obślizgły, obmierzły i obrzydliwy. Marnie skończysz, oj marnie. Szkoda mi tylko twojego obecnego szefabo z pewnoscią będziesz mu takie same swinie podkładać jakpoprzedniemu.
      • Gość: do obserwatora Re: 100 dni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.11, 22:42
        Nie jestem rzecznikiem drogi obserwatorze tylko staram sie patrzeć trzeźwo na to co wyprawia obecny prezydent i takie mam spostrzeżenia a Tobie widocznie zaćma na oczach wywołuje urojeniowa frustrację spowodowaną obrzekiem mózgu na wieść iż ktoś krytykuje obecną władzę?
    • Gość: janusz Re: 100 dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 21:54
      Sto dni pracy i dużo ważnych decyzji. Dużo fajerwerkow -ale są też i małe zapytania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka