Dodaj do ulubionych

ceny mieszkań

IP: 80.50.161.* 06.04.11, 12:54
Mieszkam w Radomiu, ostatnio przebywałem u rodziny w okolicach Tarnobrzega.Strasznie jestem zszokowany ceną mieszkań w Tarnobrzegu.Za m2 - 2800 - 3100 to rozbój w biały dzień.W Radomiu za 80000 zł można kupić już 2 pokojowe mieszkanie 42m.Wiem że to powodzianie napędzają takie ceny.
Obserwuj wątek
    • Gość: krox Re: ceny mieszkań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 13:02
      sprzedałem niedawno mieszkanie i wśród oglądających nie było żadnych powodzian,ale na pewno w jakiś sposób powódź się do tego przyczyniła.W Tarnobrzegu ciągle jest za mało mieszkań to ceny wzrastają. W Radomiu w środku miasta stały dwa ogromne wieżowce całkiem puste i nie dokończone czyli mieszkań chyba aż nadto.Skończyli już te wieżowce?
      • Gość: kupująca Re: ceny mieszkań IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.11, 13:16
        5 lat temu ktoś z mojej rodziny kupił 48m. i zapłacił za nie 60 tyś. w tym roku ja chciałam kupić jakieś 3 pokoje i najtańsze do remontu w stanie że usiąść i płakać i do tego na 4 piętrze 115tyś. ...czyli jest w tym coś.A do sprzedania jest bardzo dużo mieszkań,każdy się prześciga że ma najtańsze ale w życiu nie kupię! wolę wynajmować za 200 miesięcznie niż płacić taką kasę za coś co nie jest tyle warte.Chociaż za wynajem też trafiają się tacy co wołają po 500zł. ...a to tylko Tarnobrzeg a nasze wypłaty...żal.
    • e-ftalo Re: ceny mieszkań 06.04.11, 14:10
      Faktycznie trochę dziwne,bo Radom blisko stolicy i 5 krotnie większy od Tarnobrzega.Ale byćmoże nasze miasto jako związane z małopolską i Krakowem ma większy prestiż niż do co wokół Warszawy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka