Dodaj do ulubionych

Docieplenie domu

IP: *.flash-net.pl 11.04.11, 19:25
Proszę o jakieś namiary na solidną i tanią firmę, która ociepli dom w Tarnobrzegu. Dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Docieplenie domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 08:20
      Firma remontowo-budowlana "WOJTEX" tel. 793936753, 667451980
      • Gość: Kama Re: Docieplenie domu IP: *.smsiarkowiec.pl 12.04.11, 10:20
        tak to nie szukaj, bo zawsze się będą odzywały firmy które nie mają nic do roboty a skoro nie mają, to raczej dobrzy nie są, wez tygodnik i dzwoń, jak trzeba czekac na rozpoczecie robót około miesiąca to znak że firma ma wzięcie i jest dobra a nie ludzie z tzw łapanki którzy przyjdą od zaraz. Pozdrowionka:)
    • e-ftalo Re: Docieplenie domu 12.04.11, 11:50
      ogłoś przetarg i wyłoń firmę z najlepszą i najtańszą ofertą
      • Gość: kama Re: Docieplenie domu IP: *.smsiarkowiec.pl 12.04.11, 17:51
        tylko nie zawsze najtańsze znaczy najlepsze:)
    • Gość: jaa Re: Docieplenie domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 10:50
      jutro napisze namiar na dobrą firmę z Lipy- ocieplaja u mnie, jestem bardzo zadowolona
    • nom73 Re: Docieplenie domu 14.04.11, 18:34
      2 lata temu docieplałem, ale nie jestem zadowolony, więc tej firmy nie polecę. :-)
      Co mogę doradzić? Po pierwsze spisz umowę, w której dokładnie uzgodnij warunki wykonania docieplenia, np. termin, kwotę za usługę, itp. U mnie mieli robić 1,5 tygodnia to robili 1,5 ale miesiąca, masakra. "śnieg" ze styropianu lata po całym podwórku, do sąsiadów, wpada do domu, ogólny nieporządek przez długi okres czasu. Nie posprzątali po sobie, ale doliczyli w między czasie za inne usługi o których wcześniej nie wspominali (demontaż daszków). Za montaż blacharki musiałem oddzielnie zapłacić blacharzowi 800zł. Nie mieli odpowiedniego rusztowania rurowego tylko ramowe i nie mogli rozstawić tak jak chcieli. Więc szukaj ekipy z odpowiednim rusztowaniem do swojego domu.
      Poza tym nie zabezpieczyli tynku tuż po nałożeniu a wieczorem padał deszcz i część spłynęła.
      • Gość: gość Re: Docieplenie domu IP: *.smsiarkowiec.pl 14.04.11, 19:39
        i zapłaciłeś za to jak Ci tynk spłynął?
        Powinni poprawić, to może skoro nie polecasz to chociaż napisz co za firma żeby przed nią ustrzec:)
    • Gość: DORKA Re: Docieplenie domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:25
      polecam 669 624 249 u mnie dociplali dom w tamtym roku szybko i soldnie
    • Gość: ss Re: Docieplenie domu IP: *.flash-net.pl 15.04.11, 20:52
      Walski rewelacja
    • Gość: gosc Re: Docieplenie domu IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 13:35
      z nowej deby firma u mnie ocieplala juz chyba z 7 lat temu bardzo fachowo do dzisiaj nic zlego sie nie dzieje POLECAM
    • Gość: ewa Re: Docieplenie domu IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.11, 13:38
      cudow nie ma albo solidnie albo tanio Na takiej inwetycji nie warto oszczedzac Zaplacilam duzo ale mam dobrze zrobione w przeciwienstwie do wielu sasiadow ktorzy zaplacili malo i juz wielokrotnie poprawiali elewacje
    • Gość: kolekcjonerkośi Re: Docieplenie domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 21:12
      A ja se sam dociepliłem...naprawde tanio...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka