Dodaj do ulubionych

zalew-machow.pl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 12:39
Witam

Potrzebuje Waszej opinii.
Zupełnie nie orientuję się w cenach domen a chciałbym sprzedać dwie własne:
zalew-machow.pl i zalew-machow.com.pl.
Do kompletu oddaje konto na Facebooku i NK.

Może ktoś z odwiedzających jest w stanie mi pomóc ?
Najlepiej na forum lub poprzez ankietę na stronie www

Dziękuję z góry!
Obserwuj wątek
    • Gość: grafi_tg Re: zalew-machow.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 12:46
      Przepraszam za spam ale zapomniałem dopisać iż domena jest dosyć dobrze wypozycjonowana,
      dodana kilkunastu portali turystyczno-informacyjnych i ogłoszeniowych.
      Jeżeli ktoś ma doświadczenie i wie jak to zrobić, mogę także sprzedać istniejącą pod adresem domeny stronę www. Zbudowana jest na Joomli, zainstalowanych dużo modułów.

Pozdrawiam

• Gość: kredka Re: zalew-machow.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 14:14
      Problem w tym że jeszcze przez długi czas ciężko będzie osiągnąć z tego typu stron sensowne przychody. Nikt Ci nie zapłaci za wpis do katalogu, nikt z wypożyczalni i ogródków piwnych nie będzie się reklamował, bo nie ma po co. Może kiedyś jak będzie nomen omen zalew ludzi którzy będą tu chcieli zostać przez parę dni i różne formy noclegu będą o nich konkurowały. Ale to kwestia kilku lat.

Z drugiej strony, chociaż nazwa Zalew już nie jest aktualna, to domeny na pewno mają jakąś wartość, bo z tego co się orientuję wiele podobnych już wykupiono, a wiek domeny też ma jakieś znaczenie.

Wyceniam komplet, czyli 2 domeny, zawartość strony i konto na facebooku na 200-400 zł.
      Możesz wystawić aukcję na Allegro, poinformować tu i na tarnobrzeg.info i zobaczyć do ilu dojdzie. Możesz też napisać do ludzi którzy kupili podobne domeny i zaproponować im sprzedaż. Skoro kupili podobne domeny albo robią podobne serwisy to widocznie widzą w tym jakiś cel, niekoniecznie finansowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka