Gość: tbg IP: *.146.124.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.11, 22:53 witam , jakie macie doświaczenia z play? czy cena równa sie jakosc usług, obsługa itp? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: play 30.07.11, 20:59 moje doświadczenie jest takie że jak naciskam play to leci muzyka lub film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: play IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.07.11, 15:45 coz za merytoryczna odpowiedz e-ftalo. Tak to jest jak chce sie bardzo cos powiedziec a nie ma o tym pojecia. Coz za erudycja. A z play-em jak to z kazda siecia sa zadowoleni klienci i nie. Ale ogolenie bazujac na swoich doswiadczeniach nie ma tragedii - jak ktos pisal internet mobilny sprawdza sie lepiej niz np. w orange (to byla porazka chyba ze cos sie tam poprawilo). Osobiscie bylem tez zadowolony z mobilnego internetu jeszcze w Erze. Jesli chodzi o telefony sam zamierzam prywatny przeniesc do play-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: play IP: *.xdsl.centertel.pl 30.07.11, 21:25 Ja mam neta mobilnego z playa prawie od roku i wszystko chodzi tak jak powinno. Zależy o co się pytasz? Czy o to jaka jest obsługa klienta, czy jakość usług, a jeśli tak to jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
yamaha-1 Re: play 31.07.11, 15:05 Jestem w Playu od początku- i jedno można śmiało powiedzieć- NIE OKRADAJĄ klientów ,jak robią to inne firmy tel POLECAM :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: play 31.07.11, 15:52 Ale za to play jest dyskryminowany przez inne sieci komórkowe-najdroższe rozmowy. A przez to problemy w kontaktach z powodu oszczędności.To mityczne przenoszenie się do play całych rodzin i grup znajomych jakoś nie działa,a tylko w takiej sytuacji miałoby to wszystko sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: play IP: *.flash-net.pl 01.08.11, 21:46 coraz więcej nr. przenosi się do play .To co obiecują jest zawsze 100 % prawda . NP. abonament 1 zł w tym 60 min do wszystkich . to jest śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedlaplay Re: play IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 09:30 To złodziejaszki i tyle. Okradli mnie na beszczela i w najbardziej chamski sposób jaki można sobie wymyślić. Nic nie pomagają reklamacje ani skargi na tą ,,firmę " Nigdy więcej play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: play IP: *.tktelekom.pl 03.08.11, 21:13 Możesz jakiś przykład w czym tak oszukują? Żadnych konkretów nie przedstawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: play 03.08.11, 23:31 oj,to chyba oczywiste że nikt poważny nie trzyma telefonu w play,to firma dla nastolatków ,co im brakuje kasy na rozmowy.Ale dorosli ludzie mają trochę większe wymagania niż milion smsów za 1zł do wszystkich w play,bo telefon to nie tylko zabawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: play IP: *.tktelekom.pl 04.08.11, 00:20 Chodzi o to że firmy właśnie przechodzą do Play ze względu na dobre warunki. Dlatego pytam o te oszustwa bo mam jeszcze 9 dni na rezygnację z właśnie podpisanej umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: play IP: *.net 04.08.11, 05:44 e-ftalo jak ty "madry" jestes - zebys ty tylko chociaz wiedzial o czym piszesz. Chlopie idz poszukaj roboty a nie udzielasz sie tu w kazdym watku w dodatku nie majac pojecia o temacie. Normalnie drugi Mastalerz nam sie trafil. Lolek wlasnie ma racje akurat play walczy z pozostalymi operatorami w miare skutecznie i sporo firm przechodzi do play-a. Ale ty oczywiscie wiesz najlepiej jak jest bo nawet nigdy telefonu w play-u nie miales. Czlowieku filozof z Ciebie pierwsza klasa - w sam raz do kopania dolow ... no chyba ze do chodzenia ze śmiećmi ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: play 04.08.11, 21:06 Heh,skoro piszę w nocy znaczy że w dzień mam bardzo wiele do roboty,w przeciwieństwie do Ciebie i wielu tu piszących.Ale taka jest niestety prawda,nikt z moich dorosłych znajomych nie jest w play.I wcale nie są najtańsi,tylko dobrze wkręcają,podobnie jak plus.Ja i tak wolę orange,bo mam jasne stawki i jest pewna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: play IP: *.net 05.08.11, 07:43 Na czym polega ta pewnosc "orange" wzgledem innych sieci komorkowych e-ftalo ??? Ja mam tez tel w orange i wiem ze kolejny raz z nimi umowy z nimi nie podpisze - bo wlasnie wprowadzaja klientow w blad. I tu Cie zaskocze na chwile obecna (jesli sytuacja na rynku telefonii sie nie zmieni) zamierzam wybrac play. I to na pewno nie ze wzgledu na milosc do ich nazwy tylko wlasnie do warunkow jakie proponuja. Ale ty na pewno jak we wszystkim jestes lepiej poinformowany od kazdego z nas. Ja sie dziwie ze ty jeszcz nie zabrales glosu w sprawi porodow w Tarnobrzegu - przeoczenie ??? Uuuu ... A poza tym spedzasz wiecej czasu na tym forum od wiekszosci z nas. Jak jestes taki ciekawy to podejrzewam ze nie masz nawet 50% moich obowiazkow. Ale niektórzy wiedza co to jest organizacja pracy i jeszcze potrafia zastosowac to w praktyce. Pozdrawiam Cie nasz ty soleczny zapracowany czlowieku ze smiecmi. A na koniec takie pytanko czy jest jakas dziedzina w ktorej nie jestes taki najlepsz - bo wpadniemy w kompleksy jak "msciwie nam panujacy". A on tez tak jak ty zna sie na wszystkim - a jak przychodzi co do czego to tylko belkot i dupa zbita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldeh Re: play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 08:32 za 51 pln netto /62,70 brutto/ 355 min do wszystkich sieci, albo 710 sms/mms, do tego darmowe połaczenia w sieci i do wszystkich sieci stacjonarnych, do tego internet 300 Mb.i smatfon HTC za 1 pln. Jakosc połaczen pozostawia jednak troche do zyczenia. Obsługa klienta słaba. Ale cos za cos/. Minus nieprzechodzace niewykorzystane złotówki, brak programu lojalnościowego, brak darmowej bramki sms. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: play IP: *.180.71.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.11, 22:31 dziś już wiem , że cena to nie wszystko. Mi w t-mobile bynajmniej koleś powiedział, że bez paczki w smartfonie sie nie obejdzie :) dzięki pl-pl.facebook.com/pages/Play-Oszukani/187641771276603 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: play IP: *.tktelekom.pl 21.08.11, 10:34 Może napisz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fddf Re: play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 18:59 chodzi o to że w brew temu co sądzi większość play to nie idealna sieć poczytaj sobie w tym linku co zapodał/a tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gardan Re: play IP: *.pool.ukrtel.net 22.08.11, 21:24 Jesli chodzi o Play to jest to preferowana siec (do konca 2012 roku chyba) ze wzgledu na to, iz jest w stanie rozwoju. Nie znam szczegulow ale nasze prawo preferuje przez kilka lat takie nowe sieci. Co do oplat za polaczenia do Play z innych sieci to zaczyna byc juz normalnie (czyli nie zadzieraja za polaczenia dla Play wiecej). Jakosc rozmow - zadowalajaca. Mam tel w T-mobile i polaczenia dla Play (ma siostra) sa bezproblemowe. Wszystko slychac i nie zrywa polaczen. Telefony w Play co do ceny sa owszem dosyc dobre ale ceny juz nie. Oferuja drozsze aparaty kosztem tanszych polaczen do innych sieci. Ogolnie mozna polecic ta siec. Jesli nie oczekujesz jakiegos szalenstwa ale porzadnej sieci, nie masz jakis wygorowanych wymagan co do telefonu i z tanimi rozmowami to Play jest w porzadku. A co do internetu to jak nie chcesz miec zawyzonych rachunkow tylko dlatego, ze Twoj tel laczy sie z netem to wystarczy wylaczyc w telefonie funkcje "przekaz danych". I po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
majdan79 Re: play 23.08.11, 12:13 Za tez zamierzam przejsc do play z orange. Daja dobre warunki na firme, a z orange robie migracje obu numerow na firmebo strasznie duzo ostatnio place. Obecnie w orange na firme mam za 37zl-100min co jest smieszne, play niecale 20zl bez telefonu abonament i 125min a ze rozmowysa drozsze do play to juz trudno, nie obchodzi mnnie to, w koncu przenoszac nr i tak juz nie wiadomo jaka to siec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 13:20 twojregion24.pl/nasze-sprawy/niepowazne-praktyki-play-czyli-w-jaki-sposob-firma-podeszla-do-wyroku-sadowego/ Odpowiedz Link Zgłoś