Dodaj do ulubionych

Chodzik-sprzedam-stan bdb

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.11, 00:41
sprzedajemy.pl/Aktywacja/numer/105064/ID/f6a09e0bffbbe1b5e195c26aa78db170
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Chodzik-sprzedam-stan bdb IP: *.flash-net.pl 13.08.11, 11:13
      nie kupujcie tego -po co dziecku krzywde robic-glupota rodzicow wkladac dziecko w cos takiego i biodra uposledzac dziecku
      • Gość: do mamy Re: Chodzik-sprzedam-stan bdb IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.11, 23:32
        Wychowałam dwoje dzieci " wkładając w coś takiego" i jakoś nie mają bioder "upośledzonych" - nie ośmieszaj się :)
        • Gość: znajoma Re: Chodzik-sprzedam-stan bdb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 09:14
          Do mamy- masz rację, dostałam chodzik i wyniosłam go na strych. Córy raczkowały po podłodze i w ten sposób wzmacniały kregosłup. Wystarczy zapytać lekarza lub poczytać na ten temat. Dziecka zdrowie jest najważniejsze. Chodzilki są niezdrowe. Pozdrawiam.
          • Gość: ... Re: Chodzik-sprzedam-stan bdb IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.08.11, 12:07
            Nie pyskować ! Mozę ktoś chce kupic to kupi a wy jak chcecie sobie popisać to nie tu ! . Moje dzieci też w tym jeździły i są zdrowe
            • Gość: znajoma Re: Chodzik-sprzedam-stan bdb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 18:35
              Nikt nie pyskuje. Trzeba się dzielić doświadczeniem. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka