IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 10:44
pracownika budowlanego prace wykończeniowe
Uważajcie na oszusta złodzieja partacza M.D Fliza Madra bordowa laguna żółty znaczek remonty 505287426 koleś szuka naiwnych na wykonanie remontu mieszkania zamiast przykładać sie do pracy bierze zaliczki od właścicieli pracuje 5 godzin dziennie zamiast 8-10 godzin przedłuża terminy wykonania pracy przyjmuje ludzi do pracy proponując im 5 zł na godzinę z kosmosu bierze to 5 skoro płacą 8 zł pomocnikom pracownikom kradnie nie wypłaca pieniędzy za wykonaną pracę

Czy ktoś czuje się oszukany? www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/pracownika_budowlanego_prace_wykonczeniowe,20110918081341.html
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: oszust IP: *.smsiarkowiec.pl 18.09.11, 13:24
      weż się zastanów 2 razy zanim coś napiszesz ,takie pomówienia są karane zgłosi gośc na policję o ustalenie ip i będziesz miał sprawę karną ,nikt w sieci nie jest anonimowy ,nie można bezkarnie zniesławiać i pomawiać nikogo z nazwiska,inienia ,nazwy firmy
      • Gość: budowlaniec Re: oszust IP: *.flash-net.pl 18.09.11, 13:56
        Ten mistrzu jest znany w środowisku budowlańców
        • Gość: pamparampa Re: oszust IP: *.tktelekom.pl 18.09.11, 14:37
          do PIP zgłoś, najlepiej to do gazety FAKTi niech w ECHU DNIA napiszą jeśli to wogóle prawda
        • Gość: z Re: oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 17:13
          A ja też znam tą firme. Robili u mnie remont niedawno, a dokładnie mówiąc poprawkę po takich psełdo budowlańcach "TANIO A SOLIDNIE" . I jakoś nie mam do firmy pretensji. Zrobili, posprzątali a nawet okna umyli. wejść i mieszkać. Ale co ja się będę rospisywała zaraz ktos powie że autoreklama!!!!!
        • Gość: M.D Re: oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 07:10
          budowlaniec to miej odwagę i napisz skąd mnie znasz
    • Gość: sprzedawca Re: oszust IP: *.tktelekom.pl 18.09.11, 15:37
      ludzie zamiast pisać na forum smarują klajami, stolcami i innymi takimi furki klientom
    • e-ftalo Re: oszust 18.09.11, 16:08
      bo nie powinno się zatrudniać pracownika bez umowy ani wypłacać z góry.Bo jak masz umowę to jak ci zrobi nie tak ,po prostu nie odbierzesz pracy i nie dostanie zapłaty i g. ci zrobi.
      • Gość: M.D Re: oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 07:18
        Umowa ustna jest tak samo ważna jak pisemna. Ja nigdy nie wypłacam kasy z góry. No chyba że jest jakiś etap prac zakończony i inwestor za to zapłaci bo nie ma zastrzeżeń. Płacę zawsze po dobrze wykonanej pracy jak inwestor odbierze remont.
        • karrambello Re: oszust 19.09.11, 07:34
          na gębę to sie pan mozesz z kuleżanką umówić na jebansko.
          • Gość: M.D Re: oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 08:48
            Nie bądź chłopie wulgarny. Poczytaj sobie kodeksy to będziesz wiedział. Przykładowo podam: zatrudniam Cię u mnie na czarno, pracujesz miesiąc po powiedzmy dyche za godzinę, suma: ok. 2500 PLN. Nie wypłacam Ci kasy bo stwierdzam, że robotę spieprzyłeś. I co się dzieje dalej? Jakie masz prawne środki do odzyskania tej kasy?
    • e-ftalo Re: oszust 18.09.11, 22:01
      jeszcze taka ciekawostka że od tej pory ogłoszenia są moderowane,widać oberwało się i adminowi tarnobrzeg.info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka