Dodaj do ulubionych

kolęda - Dominikanie

IP: *.stalowa.pilicka.pl 30.12.11, 08:09
Może ktoś wie kiedy i od jakiej ulicy startuje kolęda u Dominikanów. Patrzyłem na ich stronę internetową, ale nie ma uaktualnionych informacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: par Re: kolęda - Dominikanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.11, 08:36
      Mówiono w ogłoszeniach, że program wizyt podają w niedzielę więc trza pójść i posłuchać albo poczytać w kruchcie. W internecie też będzie.
      • Gość: gość Re: kolęda - Dominikanie IP: *.stalowa.pilicka.pl 02.01.12, 10:06
        Ponawiam prośbę, niestety jestem w rozjazdach i nie zawsze mogę być obecny w domu. Może ktoś się orientuje kiedy i od której ulicy zaczynają.
        Dziękuję z góry!!!
        • Gość: parafianin Re: kolęda - Dominikanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 11:01
          wczoraj było w ogłoszeniach, że program kolędy jest na stronie klasztoru. Jednak do tej chwili nic nie ma.
    • Gość: zyczliwy Re: kolęda - Dominikanie IP: 62.244.149.* 02.01.12, 11:00

No to podaj ulice i nr bloku.
      • Gość: rod Re: kolęda - Dominikanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 12:40
        Zaczynaja od Nadola, przez PlacB.Głowackiego, Sienkiewicza, Sikorskiego, Słowackiego, Moniuszki, w następnym tygodniu ciąg dalszy
        • Gość: gość Re: kolęda - Dominikanie IP: *.stalowa.pilicka.pl 02.01.12, 12:46
          rod, dziękuję!! Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka