Dodaj do ulubionych

Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa w Tbg

IP: *.pppoe.sistbg.net 03.01.12, 19:13
Szanowni Państwo,

serdecznie zapraszamy do współpracy w zakresie druku wielkoformatowego oraz reklamy wielkoformatowej. Działamy na terenie Tarnobrzega od 2 stycznia 2012 roku. Biuro mieści się na ul. Sikorskiego 2 (nad Komputronikiem), produkcja natomiast na ul. Strefowej 5 (strefa ekonomiczna machów). Do Państwa dyspozycji udostępniamy park maszynowy w skład którego wchodzi:

1. Ploter wielkoformatowy o szerokości zadruku 3,2m
2. Ploter wielkoformatowy o szerokości zadruku 1,37m
3. Plotery rysująco-tnące
4. Ploter termiczny (litery przestrzenne - styrodur)
5. Frezarka CNC

Drukujemy oraz wykonujemy:

Banery reklamowe,
Folie samoprzylepne,
Folie okienne OWV,
Papier bilbordowy blueback,
Siatki mesh,
Systemy wystawiennicze - rollupy, ścianki konferencyjne, potykacze...
Kasetony świetlne,
Litery przestrzenne świetlne,
Litery przestrzenne styrodur (opcjonalne lico z plexi),
Oklejanie samochodów,
Płaskorzeźby,
Frezowanie CNC

Oferujemy atrakcyjne ceny, dobrą jakość produktu oraz szybkie terminy realizacji!

Zapraszamy do współpracy!
STORKS SP. Z O. O.
biuro@storks.com.pl, tel. 534 140 120

Pozdrawiamy,
Storks
Obserwuj wątek
    • Gość: ghost Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.smsiarkowiec.pl 03.01.12, 19:44
      Co to za ściema, że pierwsza? ;) Są już wielkoformatowe...
      • Gość: storks Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.tktelekom.pl 03.01.12, 20:26
        Są drukarnie 'wielkoformatowe', ale żadna z nich nie jest w stanie samodzielnie wykonać szerszego druku niż 1,37m. Żadna z nich nie dysponuje również frezarką CNC oraz ploterem termicznym - stąd słowo PIERWSZA.

Zapraszam do współpracy
        • Gość: ghost Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.smsiarkowiec.pl 03.01.12, 20:45
          Bardzo naciągane więc wyrażenie "pierwsza prawdziwa", co wprowadza w błąd klienta. Bo nagle okazuje się, że Wasza nie jest pierwsza, a inne wcale nie są "nieprawdziwe", lecz tylko posiadają zróżnicowaną ofertę, a Wy macie kilka opcji dodatkowych. To jest wiadome, że ciężko jest, żeby dwie firmy miały identyczne możliwości i oferujące dokładnie to samo. Co nie znaczy, że każda jest pierwsza, czy prawdziwa/nieprawdziwa.
          I nie czepiam się konkretnie Waszej firmy, wkurza mnie po prostu taki nieprzemyślany marketing, wprowadzający niepotrzebne zamieszanie i "niedoinformowanie".
          Ale to tylko moje zdanie.
          Powodzenia i pozdrawiam.
        • krzysztof3214 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 25.11.12, 20:11
          Korzystaliście już z usług tpsdruk.pl? Co sądzicie? :)
        • grzegorz23451 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 22.03.13, 10:06
          witam,
          My mamy wszystko więc chętnych zapraszam do składania zapytań na:
          www.reklamapszczyna.pl

Zajmujemy się kompleksową reklamą i wszystko jest dla Nas możliwe.
          Pozdrawiam
        • borker41 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 11.10.14, 04:07
          Możesz również sprawdzić pixel projekt oni drukują wielkoformatowy druk ostatnio nawet sam coś u nich drukowałem i było ok :)
    • maleww Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 04.01.12, 11:52
      Ploter do styroduru posiada albo posiadało Neiko ;)w spadku po fotoclssicu
      • Gość: gość Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 00:53
        Z kim już współpracujecie?
        • Gość: gosc Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.smsiarkowiec.pl 07.01.12, 01:55
          trochę poszukałem w necie i znalazłem osobę do kontaktu szkoda gadać co za firma
          • Gość: prz.dul Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.tktelekom.pl 05.04.12, 16:04
            TO mozna nazwac DRUKARNIA co z tego ze sa juz firmy w tbg ktore sie tym zajmuja jak ktos kupi sobie drukarke w domu to tez ma drukarnie? pozatym czesc agencji oferuje reklame korzystajac z uslug innych firm bo sami nie maja nawet malego ploterka i dlatego tarnobrzeskie agencje/pseudo-drukarnie nastawione sa na wyzysk zeby wogole sie utrzymac w branzy. storks zainwestowal miliony w wysokiej jakosci sprzet tak wiec jest to PIERWSZA GODNA POLECENIA DRUKARNIA, przytym to oczywiste profesionalizm w 100%, wielkie zaangazowanie w kazde zlecenie, elastycznosc oraz uczciwe ceny- tego oczekuje sie po prawdziwej drukarni-agencji i jest to pierwsza taka firma poniewaz tarnobrzeskie firmy przy storksie jeszcze raczkuja watpie ze kapital jakiej kolwiek chodz w 1/4 dorownuje storksowi, chociaz na rynku sa juz dosc dlugo lecz co z tego.
            ps. nie pisze tego zeby robic reklame bo z firma nie mam nic wspolnego tylko poprostu noz w kieszeni sie otwiera jak czytam posty innych firm ktore zazdrosc zrzera ze za przeproszeniem wielkie gowno maja i storks teraz wybije konkurencje, ale tonacy brzytwy sie chwyta i beda oczerniac teraz i pisac glupoty po forach chodz to takie prymitywne a zeden z nich sie nie podpisze ZAL poprostu
            Pozdrawiam
            • s0pran0 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 05.04.12, 19:22
              Mam nadzieję że drukarnia lepsza od Waszego Intenetu :)
            • Gość: neivo Re: do -prz.dul IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 22:15
              Żal to czytać! człowieku jest XXI wiek jak byś nie wiedział i żadna drukarnia na leasingowym z odzysku wypracowanym sprzęcie do pracy się tu nie przyjmie teraz dzwonisz zamawiasz i rano masz nawet z Krakowa za tą samą stawkę i z gwarancją wszystkiego co się z tym wiąże,poza tym sisek nie wypalił teraz czas na nowe oponki do landka więc trza coś ugrać ,z dobrze poinformowanych źródełek wiem że poproszono paru kolesi do marketingu min. na tym forum z różnych operatorow -więc daj se dupy siana bo jak indorek wstawi z drukarenką takie samo siano jak z sygnalem to moment polegnie! a ty zostaniesz na lodzie !
    • Gość: berta Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 19:50
      Indykowi spada poparcie w sisie ? każdy kto używał lub używa tego sygnału został wpuszczony w kanał a teraz reklama? też za niedługo pewnie kanał!
    • Gość: cacy glacy Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.play-internet.pl 10.04.12, 16:00
      www.leliwa.pl/offer/show/122
      Kolejna laska do pracy aby pocieszyć oko indorka po złej nocy! szczególnie ta bezinteresowna i luźna praca-heheh leję ze śmiechu!
      • s0pran0 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 10.04.12, 20:11
        OMG
        - dbanie o pozytywny wizerunek firmy

Wszystko i tak spadnie na biedną panią z biura, współczuję jej wysłuchiwać klientów :P
      • xnn Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 14.04.12, 07:31
        Jak macie jakiś personalny uraz do właściciela to proponuję mu to w twarz powiedzieć, a nie rzucać błotem na forum. Zwykłe tchórzostwo. Ja osobiście wykonałem tam tablicę reklamową i jestem bardzo zadowolony.
        • s0pran0 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 14.04.12, 22:28
          Haha a masz Internet od nich? Bo z kasy za usługę może jesteś zadowolony. Ale inaczej byś mówił gdybyś był ich klientem. Moi rodzice i kilkoro moich znajomych zrezygnowali z ich pożal się Boże Internetu. Myślisz że odbyło się to w miłej atmosferze? Zresztą każdy zna jakość usługi Internetu w SIS. Ale strasznie odbiegło to od tematu drukarni.
      • bylypracownik88 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 28.06.12, 09:48
        STORKS = SIS chyba więcej pisać nie trzeba.. hehe, widziałam nawet ofertę pracy, proponuję dopisać: ładna, zgrabna, wolna dziewczyna do lat 25, itp, itd.. eh.. nie znam osoby, która miałaby dobrą opinię na temat jednego z szefów, internetu i traktowania pracowników. Pozdrawiam
        • Gość: byly pracownik Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.karoo.KCOM.COM 09.07.12, 10:22
          mobbing i zastraszanie to u nich podstawa. Nienormowane godziny pracy? ależ oczywiście również na porządku dziennym, ale żeby zapłacić za nadgodziny to już nie. Jeżeli chcecie pracować tam i słuchać codziennie nazekań że źle zrobione, że za mało to śmiało zaprasza do pracy u nich, ale jeżeli przyszły pracownik ma odrobinę godności to....
        • Gość: Kolorlove Projekty Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 14:56
          www.kolorloveprojekty.blogspot.pl najtańszy druk reklamy w Polsce i Jeleniej Górze. Ulotki wizytówki, plakaty, banery i wiele innych. Zapraszamy
    • Gość: orkan Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa IP: *.play-internet.pl 09.09.13, 15:17
      O matko jak najdalej od tej firmy!!!
    • madzialena2332 Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 12.08.16, 20:48
      Znam o wiele lepszą drukarnie, która zajmuje sie tym juz od kilku dobrych lat, więc ma ogromne doswiadczenie. Poza tym wszystko wykonuja z pelnym profesjonalizmem co jest wielka zaleta. Mają duze pole do popisu, poniewaz wykonuja rozne uslugi np. plakaty, fototapety a nawet naklejki i wlepki. Godna polecenia firma drukarniadpi.pl/
    • bogdanagrest Re: Pierwsza prawdziwa drukarnia wielkoformatowa 16.01.17, 07:52
      Osobiście polecam www.e-prospect.pl/ ! Mają wydruki wielkoformatowe w super cenie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka