Dodaj do ulubionych

konkurs do Biura Rady

IP: *.tvkdiana.pl 29.04.12, 19:20
Konkurs do Biura Rady na stanowisko ds. obsługi Rady Miasta, Komisji Rady i jednostek pomocniczych wygra Pani Barbara Czub - ależ niespodzianka. Pozdrowienia dla osób które będą startowały w konkursie a jest ich ponad 30. I tak się dyma społeczeństwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 29.04.12, 21:18
      Pewnie masz rację. To oznacza, że w naszej małej ojczyźnie - podobnie jak w skali makro - panuje ogromna huuuu....jnia. Znam kilka osób, które w ten sam sposób wygrywało konkursy za poprzedniej władzy, wniosek jest jeden, władza deprawuje, a rządzą nami same .... .
      Niestety Pan Mastalerz, na którego sam oddałem głos (dla usprawiedliwienia dodam, że dopiero w drugiej turze) okazał się takim samym (o ile nie większym) złamasem, dla którego przeciętny obywatel (kandydat do pracy) jest nikim, a znajomości znaczą wszysko.
      A tak nawiasem mówiąc, chciałbym aby na tym forum ujawniła się choć jedna osoba, która otrzymała za kadencji obecnego prezydenta stanowisko bez poparcia, ot tak po prostu przekonując go własnymi umiejętnościami, doświadczeniem i wiedzą. Tarnobrzeg to małe miasto, a mimo to ja o takiej jeszcze nie słyszałem, pomóżcie, bo całkowicie stracę wiarę w człowieka.
      • Gość: Gość Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 29.04.12, 21:52
        Zgodnie z piramidą strachu Mastalerza miało byc inaczej...Tyle sie napluł na Dziubińskiego a robi jeszcze gorzej niż on...
        • Gość: zawiedziona Re: konkurs do Biura Rady IP: *.tktelekom.pl 02.05.12, 09:44
          Z przykrością dodam,że też na niego głosowałam w( drugiej turze ), osobiście nic od niego nie oczekuję, stwierdzam jak większość mieszkańców, że zajmuje się nie tym czym powinien.Instynkt niechęci do niego mnie nie mylił.Jak na razie to toniemy, czyli jest co raz gorzej.
      • Gość: :) Re: konkurs do Biura Rady IP: 80.51.96.* 02.05.12, 11:59
        ja dostałam pracę bez znajomości - żeby była jasność nie bezpośrednio w otoczeniu prezydenta czy urzędzie, ale w jednostce podlegającej urzędowi miasta, bez najmniejszych pleców. sama byłam zaskoczona :) ale jednak da się :)
        • Gość: Insygnia Re: konkurs do Biura Rady IP: *.szybszyinternet.pl 02.05.12, 15:18
          To ta Barbara czup co na rurce w Sandomierzu tańczyła ? to ta co ją cygani obracali ? to ta co jej niedojefany mężuś lansował, że jest modelką (buahaha) ? to jest ta co jej cała familia urząd i instytucje miejskie jak szarańcza opanowały ? to ta co ją sredzko regularnie maca ?
          • Gość: gagarow Re: konkurs do Biura Rady IP: *.a328.priv.bahnhof.se 02.05.12, 16:05
            Komentarz wydaje się być naprawdę zbędny.

clck.ru/08k0n
          • Gość: xxx Re: konkurs do Biura Rady IP: *.szybszyinternet.pl 06.05.12, 13:43
            tak zgadzam się !!!!! Basia CZUB to ta laska co nic nie robi w urzędzie tylko afer szuka i kombinuje jak tu popsuć atmosfere innym za ich plecami -węszy,szczuje, kombinuje !!!! ogólnie to straszny pustak !! -znam ,znam niezły kombinator ,że też szanowny prezydent trzyma a co gorsza słucha czasem tego bałwana z czarnym łepkiem co tylko albo na paierosku albo na kawce siedzi . Zero pożytku tam z tej laski a tylko kłopotu innym ciężko pracującym dostarcza .
            No ale w każdej pracy znajdzie sie taka łajza co zamiast do rzetelnej pracy się wziąść to wymyśla i du..ko innym obrabia kombinując za plecami .....ehhhhhhh
    • Gość: Elka Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 03.05.12, 11:56
      Jedna z tych 30 osób jestem ja. Nie mam pleców, znajomości, idę z własną wiedzą i doświadczeniem. Opowiem wam jak było. Jeśli nazwisko wytypowane w tym wątku zostanie upublicznione na stronie BIPu to chyba nigdy więcej nie pójdę na wybory...po co nam demikracja.
      • Gość: marcin Re: konkurs do Biura Rady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.05.12, 19:25
        Ktoś kiedyś powiedział, że demokracja to ustrój, w którym rządzi durnota – przecież wiadomo, że głupich jest więcej niż mądrych. Tarnobrzeżanie dali się omamić obietnicami harcerzyka a ten się teraz śmieje jak ich dyma.
        • Gość: Leoś Re: konkurs do Biura Rady IP: *.play-internet.pl 04.05.12, 07:53
          Patrząc na jej wzrost - ciut wyższa od czuba- to raczej po wybiegach nie chodziła...
          • Gość: i ola Re: konkurs do Biura Rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.12, 23:27
            Konkurs do Biura Rady na stanowisko ds. obsługi Rady Miasta, Komisji Rady i jednostek pomocniczych wygra Pani Barbara Czub - ależ niespodzianka. Pozdrowienia dla osób które będą startowały w konkursie a jest ich ponad 30. I tak się dyma społeczeństwo.

To już jest szczyt........
            I to mają być fachowcy - chyba z dupy.....
            Basia Czub na prezydenta!!!!!
            • Gość: czubek Re: konkurs do Biura Rady IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.12, 23:02

Znowóż sie w mieście czuby objawiły. Ta w telewizji coś jeszcze robi czy śpi bo to juz wiek nie do telewizji . Jaja jakieś ten Prezydent urządza czy co.? Cała rodzina czubów na pierwszym froncie. Niech ich troche schowa, bo tylko mieszkańców wkurza.
              • Gość: i ola Re: konkurs do Biura Rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.12, 00:36
                i jeszcze sie to KONKURSEM nazywa

Basia Czub - PORAŻKA!!!!!!!!!
                • Gość: buźka Re: konkurs do Biura Rady IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.12, 22:43

To jest ten konkurs rozstrzygnięty, czy nie ? . Mieszkańcy czekają.
                  • Gość: i ola Re: konkurs do Biura Rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 15:44
                    a masz wątpliwości że Basieńka nie wygra?

Czubki wszedzie sie wpier....ą
    • Gość: Ja i tyle Re: konkurs do Biura Rady IP: 37.128.196.* 16.05.12, 00:20
      Czub tez wielki prawnik...po administracji w humanistycznej szkole w sandomierzu i zaocznym magistrze na UMCS-ie hi hi hi! zdolniacha co ?! cala ta rodzina to jedna wielka machlojka, wszystko w zyciu po znajomosi, zero ambicji zeby moze wzyciu sie wykazac inicjatywa i cos samemu osiagnac, zalosne po prostu....
    • Gość: heca Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 18.05.12, 15:22
      a najlepsze jaja to to że przewodniczący rady miasta nic nie wiedział, że mu biuro zwiększają :D ktoś mu potajemnie chciał zrobić dobrze? siurpryza taka?
      • Gość: po konkursie Re: konkurs do Biura Rady IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.12, 13:08

Zakończył się ten konkurs , czy czekają na powrót wodza z Rumuni. Czy są jeszcze osoby z rodziny Czubówek chętni na stanowiska ?
        • Gość: Gość Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 20.05.12, 17:16
          Wódz już wrócił.Wrócił i znów jest wszędzie,znów nadrabia stracony czas,gdy nie mógł osobiście sie pokazywać.Aktywność na miarę mastalerską...
          • Gość: Pamiętna Re: konkurs do Biura Rady IP: *.szybszyinternet.pl 20.05.12, 23:44
            nie wiem kto będzie rządził tym Miastem za dwa lata, ale jedno musi wiedzieć : Klon Czupków w pi...u musi wymieść z urzedów i instytucji. Będę wszędzie trąbiła jakimi metodami, dzięki komu i z jakimi kwalifikacjami te czerwone gnidy się dorwały do żłoba jak szarańcza.
            • Gość: .......... Re: konkurs do Biura Rady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.05.12, 15:44
              www.tarnobrzeg.eobip.pl/bip_tarnobrzeg/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=129&layout=1&page=0
              Wyniki konkursu. Wszystko jasne. Panie Prezydencie i tak wygląd piramida potrzeb mieszkańców? szkoda słów na postępowanie jakim się Pan kieruje obsadzając stanowiska urzędnicze.
              • Gość: Gość Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 23.05.12, 17:16
                Rozumiem Twoje wzburzenie,ale tak się składa,że od chwili ogłoszenia było wiadome kto na tym stołku usiądzie.Pojawiała się jednakże nadzieja,że stanie się podobnie jak w przypadku przychodni specjalistycznej.Niestety...
              • Gość: i już Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 23.05.12, 19:52
                buuuhahahaha
                • Gość: pip Re: konkurs do Biura Rady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.05.12, 21:54
                  Świta harcerzyka rośnie w siłę. Im głupsi tym lepsi. Po prostu czarna rozpacz.
                  Pozdrowienia dla marcinka - duch z górek klimontowskich.
    • Gość: zosia Re: konkurs do Biura Rady IP: *.szybszyinternet.pl 25.05.12, 22:24
      niezłe jaja.
      • Gość: hm Re: konkurs do Biura Rady IP: *.tktelekom.pl 25.05.12, 22:41
        Znajomości, kumoterstwo, przekupstwo, a może ten post napisał jasnowidz?
        Smutna rzeczywistość!!!
    • Gość: ona barbara czub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.14, 12:12
      barbara czub pracuje u mężusia w agencji
      sukcestarr.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=30
      • Gość: chichot Re: barbara czub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.05.14, 17:53
        to niby wszyscy znaja lokalną mafię, ale wybory za pare miesiacy niczego nie zmienią, poza przeszeregowaniem osób skompromitowanych do drugiego szeregu
        • Gość: bumbum Re: barbara czub IP: *.189.221.50.skyware.pl 30.05.14, 10:01
          Przecież seniorka Czub LSD nie raz wspierała Mastalerza we wszelkiej maści wyborach to co się tak dziwić. W końcu Hubert Czub też zapewne wygrał konkurs na prezia - ot tak, bo łogromom więdzę mioł. A jak go chwalą w Urzędzie Marszałkowski. Normalnie mają nadzieję, że jakoś bez niego sobie poradzą - taki był fahofiec.
          • Gość: band Re: barbara czub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.05.14, 16:40
            czerwona pajęczyna
        • Gość: Mark Twain Re: barbara czub IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.06.14, 10:12
          Gdyby wybory mogły coś zmienić, to by były zakazane
    • Gość: nikt Re: konkurs do Biura Rady IP: *.smsiarkowiec.pl 02.06.14, 10:59
      A gdzie było ogłoszenie o konkursie? W BIP nic nie znalazłam.
    • Gość: ona barbara czub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.14, 10:15
      i zniknęła inf. w rubryce 'kontakt' z adresem e-mail barbary z TARR chyba ktos chce zatuszowac niezreczna prawde
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka