Gość: CIEKAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 12:17 czy Barbara Zych - celebrytka tarnobrzeska -startuje tego roku do osobowości roku ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bryg Re: Osobowość roku ..... IP: 80.51.96.* 10.05.12, 16:45 jednym z kandydatow jest piotr d. ciekawe czym na to zasluzyl - czyzby bycie wice w tdk po znajomosci wystarczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Osobowość roku ..... IP: 83.1.94.* 23.09.12, 14:28 dokładnie TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Osobowość roku ..... IP: *.smsiarkowiec.pl 10.05.12, 17:40 a gdzie znaleźć te rankingi? gdzie głosować? na belfra roku też nie znalazłem. Dajcie linki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: Osobowość roku ..... IP: *.tktelekom.pl 10.05.12, 18:53 Wszystkie informacje na temat osobowosci roku sa na ostaniej stronie Tygodnika Nadwislanskiego Mozna głosować na: Wiktor Czura Piotr Duma Stanisław Gurdak Grzegorz Kociuba Małgorzata Myszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Osobowość roku ..... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.09.12, 16:32 Tylko Duma jest mi znany ponieważ prowadzi wszystkie imprezy w TBG. Reszty nie znam ....czym się zasłużyli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Osobowość roku ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 18:40 Jak zawsze! On mnie, ja jemu i glosowanie idzie! Tarnobrzeżanie to nie osobowość a osobliwość miasta. Czy znajdzie się wreszcie jeden sprawiedliwy w naszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Osobowość roku ..... IP: *.szybszyinternet.pl 23.09.12, 19:33 Pan Grzegorz Kociuba - wielki i zacny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś