Gość: przestraszona IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.12, 01:10 Buczy coś bardzo głośno od 30min, obudziły nie te odgłosy i tak się zastanawiam co to za dźwięki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: buczy coś na kopernika IP: 213.146.54.* 17.07.12, 11:15 To tylko moja żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufolog Re: buczy coś na kopernika IP: *.tktelekom.pl 17.07.12, 11:20 ufo lądowało bo im alkoholu zabrakło i szukali sklepu żeby dokupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odeon Re: buczy coś na kopernika IP: *.play-internet.pl 17.07.12, 11:38 Jakieś agregaty prądotwórcze lub duże kompresory się uruchomiły na warsztatach na CKP bo dziś rano była tam sraczka!! tak mi mówił koleś co tam mieszka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendiol Re: buczy coś na kopernika IP: *.tktelekom.pl 17.07.12, 13:37 same się uruchomiły, kompresor nie buczy żeby go słychać poza budynkiem, a agregat to ciekawe jaki tak wali głośno ? może spalinówka, ale to by brum brum było a nie buczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: buczy coś na kopernika IP: *.smsiarkowiec.pl 17.07.12, 13:33 jak na Kopernika to radny Partyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach się bać Re: buczy coś na kopernika IP: *.centertel.pl 17.07.12, 13:46 Ja też to słyszałem ok. 2 w nocy na Dąbrowskiej, ale myślałem, że to drogowcy z Sienkiewicza!!! Choć od razu przychodzą na myśl obrazy z "Wojny Światów"!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: buczy coś na kopernika IP: *.play-internet.pl 17.07.12, 17:59 Mieszkam obok i buczało całą noc, spać się nie dało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: buczy coś na kopernika IP: *.as13285.net 17.07.12, 18:26 na Sienkiewicza od kilkunastu dni co noc drogowcy koncza droge.Wszystko pieknie tylko gdzie cisza nocna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: buczy coś na kopernika IP: *.play-internet.pl 17.07.12, 22:13 Koło lukulusu kladą asfalt na trzecią zmianę i ta maszyna tak napierd....a Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: buczy coś na kopernika 17.07.12, 23:35 To się zamyka okna i nie słucha tylko się śpi,chyba że się nie chce spać,to wtedy każdy szmer przeszkadza. Ja jak chcę spać,to po prostu zasypiam,nawet na fotelu w skutek zmęczenia. Nareszcie w Tarnobrzegu drogowcy poszli po rozum do głowy i zaczęli pracować na zmiany tak jak w cywilizowanym świecie,trzeba się przyzwyczajać,że się mieszka w mieście i hałasy to normalność Odpowiedz Link Zgłoś