Dodaj do ulubionych

Podwyższona bilirubina

IP: *.smsiarkowiec.pl 07.09.12, 11:00
Od jakiegoś czasu męczy mnie okropnie swędzenie nóg.Początkowo myślałam,że jestem na coś uczulona,albo od jakiegoś koca czy też proszku do prania.Niedawno moja koleżanka podpowiedziała mi ,że to może być przyczyną podwyższonej bilirubiny.Poza tym zauważyła zółte białka u oczu.Gdzie w Tbgu mogę sobie zrobić badania na prawidłowy poziom tego składnika?A może ktoś też miał podwyższony poziom bilirubiny?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Podwyższona bilirubina IP: *.ip.netia.com.pl 07.09.12, 11:44
      Natychmiast do lekarza!!!
      • Gość: dawa Re: Podwyższona bilirubina IP: *.szybszyinternet.pl 07.09.12, 20:39
        w szpitalnym labie sobie zrobisz, tam robią noworodkom
    • Gość: a. Re: Podwyższona bilirubina IP: 80.51.96.* 07.09.12, 20:58
      badanie na poziom bilirubiny możesz zrobić bez skierowania(płatnie) w szpitalu lub w cito-lab na Wyspiańskiego.Wynik otrzymasz w ten sam dzień.Może to żółtaczka lub cierpisz na zespół Gilberta.Powinnaś jednak iść z tym do lekarza.
      • Gość: znachor Re: Podwyższona bilirubina IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.09.12, 21:16
        Nieraz mnie śmieszy, nazwijmy to delikatnie, głupota ludzi. Chcą otworzyć otworzone drzwi. Na wszystkim się znają. A do lekarza babo , i to szybko, a nie na forum z takim problemem.
      • Gość: livia Re: Podwyższona bilirubina IP: *.tktelekom.pl 07.09.12, 21:16
        Sprawa BARDZO POWAŻNA pamiętaj nie możesz tego zlekceważyć !!! Koniecznie zrób próby wąrobowe (citolab zrobi prywatnie w ciągu 1 dnia )
        Będę śledzić Twoje wypowiedzi jestem bardzo ciekawa co stwierdzi lekarz .
        • Gość: Adaqm Re: Podwyższona bilirubina IP: *.tktelekom.pl 07.09.12, 21:54
          Cholestaza, konieczna diagnoza lekarska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka