Gość: asd IP: *.tktelekom.pl 01.10.12, 15:31 Szukam namiarów kogoś kto naprawia telewizory najlepiej bo w domu bo będzie problem z transportem. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wezyr Re: Naprawa Telewizorów IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 19:16 "T.R.T. Diak" Zakład Usługowy RTV Janusz Tacik pl. Tysiąclecia 8 tel. 15 823 65 54 ale nie wiem czy jest chętny naprawić u klienta trzeba zapytac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Naprawa Telewizorów IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 22:10 tzn jest chętny na pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Naprawa Telewizorów 24.03.16, 09:20 Witam , chciałam zapytać , czy opłaca się naprawiać 22- letniego curtisa, 21 cali. Zanika glos. Byłam wczoraj u znajomego, on dostał ten telewizor ode mnie. Mówił, że czasem zanika glos. Czy ktoś z Was się orientuje, ile taka naprawa może kosztować? Pytam, bo On nie ma auta, musiałabym sama z tym telewizorem jeździć do naprawy. Czy jest nadal na Wyspiańskiego zakład naprawy telewizorów? Nie byłam tam dawno i nie wiem, dziękuję za informację i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Naprawa Telewizorów 31.03.16, 12:48 Dala pani biednemu czlowiekowi zepsuty telewizor? Wstyd pani palacz. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Naprawa Telewizorów 31.03.16, 16:29 Witaj, Edku, dałam mu sprawny telewizor ponad dwa lata temu. Głos zanika od niedawna. Udało mi się załatwić za darmo fajny telewizor i wczoraj mu zawiozłam i ustawiliśmy go. Tamten chętnie zabrał Jego kolega, który nie ma telewizora., ale ma auto więc w razie czego sam sobie go zawiezie do naprawy. Ten głos tylko czasami zanika, przy mnie akurat nie zanikał. Posądzanie to bardzo brzydkie zachowanie. Nie wydaję ludziom zepsutych rzeczy. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo masz z tym problem.. Prośba już jest nieaktualna, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś