IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 22:26
Właśnie włączylam mój mały telewizorek i nastawilam na telewizję tarnobrzeg-boże co za kobieta to prowadzi szybko położyłam dzieci spać bo strach patrzeć na ekran,poza tym dykcja i relatywizm ............................... o boże!!!! poza komendantem straży i prezydentem w każdym calu NIC!
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: tvmtv 29.10.12, 19:34
      Tu by się przydała taka telewizja jak w Kraśniku
      www.kurierlubelski.pl/artykul/687717,krasnik-reporterzy-z-telewizji-jezdzili-za-burmistrzem-ten,id,t.html
      To by dopiero było ciekawie
      • Gość: wielbiciel Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.10.12, 15:53
        Toż to sama Pani Prezes się promuje po udanej filmowej promocji naszego miasta, autorka wybitnych programów Akademia Zdrowia i Urody - krypto reklama dla zaprzyjażnionych firm, Gość Tygodnia - pytania w programie dla o ograniczonych, teraz zaprezentowała swoją urodę na wizji ,bo o dykcji lepiej nie pisać ta samo ja o marnej realizacji programów które firmuje swoim nazwiskiem - jednym słowem wybitny specjalista i znawca materii jaką jest telewizja. Zarządowi gratuluję wyboru.
        • Gość: Joł Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.11.12, 07:36
          przydałoby się Pani prezes jakieś szkolenie z zachowania i prezentacji przed kamerą

a co się dzieje z prokurentką Panią Cudo?
          • Gość: łomatko Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.11.12, 09:15
            a to co za prowadzący?
            tv.tarnobrzeg.pl/2012/11/informacje-2012-11-02/
            • Gość: andrzej Re: tvmtv IP: *.flash-net.pl 06.11.12, 14:19
              wizażysta by się przydał

ogolic twarz, zapuscic wlosy

glos nawet ok., nie narzekajcie,
              teraz każdy telefon ma funkcję dyktafonu- proponuję narzekającym się nagrać- coś poczytać i odsłuchać

a poza tym za tak marne pieniądze jakie zarabia się w lokalnych mediach-świetny głos by nie pracowal
              • Gość: łoj Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 06.11.12, 16:55
                logopeda by się przydał, kilka lat pracy i może by pan mówił WYRAŹNIE - nie o głos chodzi
    • Gość: aldona Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 03.11.12, 09:25
      O curwa ale kyrk! już bym wolala aby wiadomości prowadził Lipiec!
      • lechowski51 Re: tvmtv 03.11.12, 10:16
        Trzeba bys wyjatkowym masochista aby miec do wyboru 100 programow ogladac amatorszczyzne w tarnobrzeskiej tv!
    • Gość: jimmy Re: tvmtv IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.12, 11:56
      to nie telewizja, to jest cyrk monty pythona. mastalerz zapłaci za tą amatorkę. żałosna telewizyjna gadzinówka - tuba propagandowa
      • s0pran0 Re: tvmtv 03.11.12, 15:48
        No nie mogłem udławiłem się kawą :) Haha rzeczywiście paranoja telewizji :) Skąd oni wytrzasnęli tego prowadzącego. Porażka, ale dzięki Wam za poprawienie humoru.
        • Gość: B28 Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 03.11.12, 18:58
          To wcale nie śmieszne - gostek, zamiast odsiadywać karę w Chmielowie odrabia prace społeczno-użyteczne w miejskiej TV. Czekamy na następnych!
          • Gość: Andrzej Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.11.12, 08:58
            kto obecnie zasiada w Radzie Nadzorczej MTVT i jakie z tego tytułu członkowie rady osiągają dochody?
            Ile zarabia p.prezes, prokurent i dyrektor? w końcu TV utrzymywana jest w dużej mierze za publiczne pieniądze więc chyba możemy wiedzieć ile miasto płaci TV?
            na co idą te pieniądze, bo chyba nie na jakość programów i na to żeby można było coś sensownego obejrzeć w TV?
            Kto jeszcze współpracuje z TV oprócz tego wyjątkowego prowadzącego, którego można ostatnio oglądać? Kto robi tę zajefajną stronę internetową? Co należy do obowiązków prezeski, prokurentki i dyrektora? tylko nie piszcie, że kierowanie pracą ludzi bo parsknę ze śmiechu patrząc na załogę wymienioną na stronie internetowej.

• Gość: telewidz Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 04.11.12, 10:42
              jeśli chodzi o załoge to próbuje zrozumieć dlaczego na stronie www TV jest p. Gurdak i p. Wierzbicka - przecież oni nie pracują już
              pozdrowienia dla p. Prezes ):
              a czy p. Mazur to juz nie jest Dyrektorem??? obok zdjęcia pisze, że ma inne stanowisko
              • Gość: brrrr Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.11.12, 14:20
                Myslalem, ze przesadzacie ale gosc moglby w horrorach spokojnie wystepowac a i dykcja rewelacyjna. Czyzby kolejny znajomek wodza. Ta TV leci na pysk. A propos naszego materialu (wiadomosci) i naszego prezydenta to jak widac nikt go nie nauczyl, ze paluchem to sie nie pokazuje.
      • Gość: Gość Re: tvmtv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 20:14
        Oczywście nie mogło zabraknąć wodza w tych relacjach.Jak pięknie w każdej sytuacji sie prezentuje.Tylko pokazywać...
    • Gość: anka Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 05.11.12, 10:13
      No niestety, ten pan prowdzący ostatnie informacje to najlepsza antywizytówka telewizji, szkoda. Pani Prezes, obudź się!
    • Gość: retor Re: tvmtv IP: 80.50.63.* 05.11.12, 11:56
      to nie telewizja no chyba że z nazwy -Porażka !
      • Gość: Phlebodia TV Re: tvmtv IP: 95.141.28.* 05.11.12, 12:34
        Wzmożona aktywność sekty w opluwaniu MTVT świadczyć może jedynie o bliskim końcu prowadzonych przez pana Wojtka i prezesa TSM prac nad nową, niezależną Phlebodia TV.
        Koszty nowej zabawki sekty oczywiście pokryją spółdzielcy ale to już jest pikuś :-)
        • Gość: z archiwum Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 05.11.12, 21:00
          to tak dla przypomnienia
          forum.gazeta.pl/forum/w,329,54539310,,Nowa_Telewizja_Tarnobrzeska.html?v=2
          jeśli ktoś zainteresowany to mogę odświeżyć pamięć co mtvt emitowała w tamtym czasie
        • Gość: Adam Re: tvmtv IP: *.stalowa.pilicka.pl 06.11.12, 07:56
          Phlebodia TV. Nawet jeżeli powstanie "nowa niezależna telewizja" choć wszyscy wiedzą że nie będzie ona niezależna to i tak nic się nie zmieni, poprostu jedni będą pluli na drugich, ot takie polskie piekiełko i tyle, a mnie interesuje kiedy w mtvt można będzie zobaczyć ciekawe programy a nie powtórki z powtórek, jako mieszkaniec Tarnobrzega chciałbym żeby telewizja w tym mieście nadawała ciekawy program i rozwijała się a polityka (czyli: co kto i przeciwko komu a kto z kim i za ile i na jakim stołku mnie nie interesuje).
          Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
        • Gość: Filo Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.11.12, 07:43
          opluwanie? wskaż mi proszę choć 3 przykłady skutecznego, prorozwojowego działania zarządu TV - pań prezesek K. Sobieniewskiej i N. Cudo?
          Z ramówki zniknęło większość programów,ale dodano za to zarąbisty autorski program p. prezes o urodzie i modzie i tu bardzo dziwi mnie fakt jak można prowadzić taki program gdy nie ma się pojęcia o tym o czym się mówi a przykładem niech będzie wizerunek p. prowadzącej i zachowanie przed kamerami, które możemy podziwiać w kolejnych produkcjach z udziałem p. prezes - rozmowach.
          Już nie wspomnę o mega produkcji promującej nasze miasto. Skoro tak panie chcą przyciągnąć ludzi do naszego miasta to gratuluję wyczucia i profesjonalizmu.
          i trzecia najważniejsza kwestia - zasięg. Szkoda nawet o tym pisać w normalnym świecie za spadek oglądalności dawno straciłyby swoje stołki...
          Piszesz o kosztach nowej Tv? - a proszę napisz jakie są koszty MTVT i wynagrodzeń za taką działalność osób zarządzających i rady nadzorczej? Kto obecnie pokrywa te koszty? Czy nie my podatnicy?

• Gość: wezyr Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 06.11.12, 18:40
      Wlaśnie skończylem z wielkim uporem po tym wpisie oglądać tzw Merkuriusz - ech!- chyba wolę modę na sukces! tam przynajmniej spać się da!-bo głos z ekranu jest równomierny i nie budzi!
      • Gość: telewidz1 Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 06.11.12, 21:31
        równiez oglądałem "Merkuriusz"
        bez pomysłu - taki "bigos"
        ciekawe kto to przygotowuje???
        • Gość: mieszkaniec Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.12, 23:14
          Ludzie, jakim cudem to moze byc dobra tv jesli tworzy ją samo kolesiostwo wodza, a nie fachowcy??? Od kogo wy wymagacie dobrego programu, czy chocby dykcji? Od ludzi zatrudnionych po znajomości, którzy przysłuzyli się mastalerzowi, bez wzgledu na blade pojęcie o dziennikarstwie? Oni sa tam po to żeby jedynie pokazywać i wychwalać wodza, więc czemu się dziwicie? Natomiast słusznie ktos napisał tutaj, że mieszkańcy maja prawo wiedzieć ile w tej tv się zarabia i za co. Tylko kto zada te niewygodne pytania? Jedna taka juz była co to za bardzo mastalerza przepytać chciała i zdaje się ze ja załatwił. Myslicie, ze ktos jeszcze się odważy?
          • Gość: tarnobrzeżanin Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.12, 23:50
            Ludzie! to wasze hasło! A mialo być referendum i to zaraz na początu i d-pa z króla. i znowu będzie ludzie!! I co dalej opluwanie>
            • Gość: telewidz Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.12, 01:01
              Pan czytający wiadomości to totalna kompromitacja!!! Zero dykcji, zero akcentu, głos znudzonego ucznia, ktory czyta bez zrozumienia treści. Ciekawe czym się zasłuzył Pani Prezes albo panu prezydentowi? Po prostu żałosne. Fanie Filipie, niech pan sobie wstydu oszczędzi.
    • Gość: milutki Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 07.11.12, 08:55
      Lepszy Materkowski niż pani prezes . To taka Fiona ze Szreka zwróćcie tylko uwagę czy nie mam racji.He,he.
      • Gość: telewidz Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.12, 11:34
        Jak wam nie pasuje Pani Prezes ani Pan Filip Materkowski, to trzeba zasponsorować i zatrudnić Panią Werner i Pana Lisa. Ale to będzie dopiero program.
    • Gość: retor Re: tvmtv IP: 80.50.63.* 07.11.12, 12:04
      Niewymowne gó... a nie telewizja w wiadomościach całe aż 10-min to 2,5-min wiadomości a reszta skróty meczów-może jeden z drugim redaktorzyną wyjdą na misto i popytają ludzi co ich dręczy a nie tylko kopiować i reżyserować chwałę urzędu i naszej ostatnio upadającej piłki!
    • Gość: Alek Re: tvmtv IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.12, 19:20
      Filip,to najwspanialszy człowiek w Tarnobrzegu, jeszcze nie pokazał swoich wszystkich umiejętności, zobaczycie - docenicie,ja to wam mówię - Wójt.
      • Gość: telewidz1 Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 07.11.12, 19:43
        ja Filipa lubię
        dlatego szkoda mi go
        kto go wpuścił w kanał i za ile???
        najlepsza kadra w mtvt już była!!! ale to przed 2010 rokiem
        widać masztalenka dobrych ludzi niszczy a obstawia sie sprzedawczykami
    • Gość: aldona Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 07.11.12, 21:03
      Chyba nasze sugestie poszły w eter bo zmieniono być może chwilowo wydanie wiadomości Wiadomości są ale bez prowadzącego -hm? może to jest jakiś sposób -prosimy jeszcze o rzetelne wiadomości nie tylko z UM i gabinetu włodarza i straży miejskiej! ale wprost z ulicy tak jak ktoś wcześniej napisał! -Jest masa tematów w naszym mieście i spraw do pokazania i weryfikacji dlaczego tego nie ma w waszej niby stacji telewizyjnej,na każdym kroku jest temat ! mało tego pokazujecie tylko dobre sprawy z dziedziny polityki wlodarza a pokazcie czego nie zrobił i co ma jeszcze do zrobienia-ponoć media od tego są aby pokazać wladzy gdzie leży problem!-oj dużo by pisać! pozdrawiam wszystkich odpowiadających na mój post dzięki za zabranie głosu!
      • Gość: B28 Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 07.11.12, 22:59
        Zgadzam się w prawie całej rozciągłości. Może szanowna telewizja zajmie się np. tematem skrzyżowania ul. Szpitalnej, Św. Barbary i Sikorskiego w Tarnobrzegu, które rozbłyskuje od ponad miesiąca światłami, a nie może się doczekać otwarcia dla ruchu drogowego, choć wygląda na zupełnie gotowe. A może wódz tak zapracowany, że nie znajduje czasu żeby przeciąć wstęgę - bo bez tego ani rusz, musi być pompa i zadęcie...
        • Gość: koneser pedagożek Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.12, 11:55
          Może wreszcie ta szacowna tv będzie znowu w kablówce.Bez jaj.
          • Gość: telewidz1 Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 10.11.12, 10:20
            po co nam mtvt w kablówce???? skoro nonstop sie zawiesza!!!!
            teraz zasiadłem przed tv bo tylko wtedy mam czas aby oglądać materiały z całego tygodnia i jest plansza "REKLAMA" !!! i tyle
            o ile mi wiadomo to o 10-miał byc blok powtórkowy zgodnie z ramówką
            :(
            o stronie merytorycznej w tej chwili sie nie wypowiem ... może ktoś?
            Radni ubolewają, jaka to krzywdę TSM wyrządza mieszkańcom bo nie ma sygnału mtvt w ich kablówce
            wystarczy zapytać mieszkańców "Siarkowca" o opinię n.t. w/w programu
            dno!!!
            a zarządzający tą instytucją oderwani są od rzeczywistości
            ......zastanawia mnie jeszcze jedno za co Zarząd SM Siarkowiec płaci? czyżby prezes nie widział jak to funkcjonuje??? a może odpowiednie służby mu podległe powinny go o tym poinformować?
            Szanowna Pani prezes kpi sobie z mieszkańców dzięki którym ma pensję i nic ją nie obchodzi
            jest program albo go nie ma to co?! kto jej co zrobi skoro ma poparcie w Urzedzie Miasta
            • Gość: tbginfo Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 10.11.12, 12:32
              witam wszystkich, którzy tu zaglądają
              własnie znalazłem na portalu "TarnobrzegInfo" wypowiedź p. Prezeski MTVT
              n.t. filmu ponoć produkcji "HICIORNEJ" majacej promowac nasze miasto - sobieniewskaja jest przekonana, że tak własnie było...........................
              oto fragment z tamtego forum
              ***Malamut
              Ostatnia wizyta:
              Wysłany: 04-10-2012 - 18:51
              Ta szmira została właśnie usunięta z kanału Youtube. Takiej jednogłośnej fali krytyki nie miało w ostatnim czasie żadne wydarzenie w Tarnobrzegu.
              Oczywiście czytając artykuł z - nadwisla24.pl jedyna osoba której film się podoba jest Pani Prezes Miejskiej Telewizji Tarnobrzeg - Podobają się jej nietypowe kontrowersyjne produkcje:
              Cytat
              - Jest dość odważny, dla mnie prywatnie właśnie to jest fajne, że to jest pokazane inaczej. Dzisiaj reklamowanie jakiegokolwiek produktu, miejsca, miasta czy usług jeśli opiera się o typowe chwyty jest mało skuteczne, natomiast coś co budzi kontrowersje czy emocje, na pewno jest skuteczniejsze – dodaje.

Zadaje proste pytanie jako mieszkaniec, co z pieniędzmi za ten film, czy w sytuacji takiej krytyki i niezadowolenia, pieniądze zostaną zwrócone ?.

Nie jestem tutaj żadnym prowokatorem, ale jeżeli istnieje w Tarnobrzegu jakakolwiek opozycja, to jest naprawdę doskonały moment aby zaistnieć i wyjaśnić sprawę tego żenującego filmu.***
              czy ktoś wię gdzie można tę produkcję oglądać??? albo kupić nagranie???
              • Gość: mistrzuniu Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 08:41
                no, no zatrudnienie w TV "rośnie" brawo dla zarządu za działalność rozwojową...
                tv.tarnobrzeg.pl/about/zaloga/
                zostało zaledwie 4 pracowników, którymi zarządza prezes i prokurent - brawo!!!
            • Gość: siarkowiec Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 12.11.12, 14:54
              IMO to umtvt powinna dopłacać spółdzielni Siarkowiec ze ją puszcza
    • Gość: anka Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 12.11.12, 10:33
      Wejdźcie na stronkę telewizji i na samym dole jest mapa witryny -order temu co kliknie w szukany temat!!
      • Gość: telemorele Re: tvmtv IP: *.hsd1.mi.comcast.net 12.11.12, 13:51
        Wszystkim malkontentom i szkodnikom wszelkiej maści z PISdzielskiej sekty z wyrazami pomyślności w nowej rzeczywistości - jedyny, niepowtarzalny seans znanego jasnowidza :)

img.myrls.me/images/1cfxvd703a.jpg
        • Gość: odeon Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 12.11.12, 16:41
          ,Trelemorele' tak jak w gębie tak i w mózgu! oglądaj oglądaj swoją telwizję może może może mądzrzejszy będziesz-może -w co wątpię! działania tej telewizji przypominają mi bajkę typu pajacyki a ty tego nie wiesz bo wychowaleś się na świeżych bułkach i niesolonym maśle,może też tak być że mamusia nie dała ci cycusia więc nie mialeś dostępu do źródla wiedzy o normalnym wychowaniu -załóż więc swój dresik i baw się jak debil na trzepaku pod blokiem!. Najpierw trzeba zrozumieć temat!- dla ciebie to rok ,potem myśleć jak napisać kolejny rok, potem próbować napisać, o!!! tu szkoła dała wiedzę!!! pół roku a potem pisanie -to co że bez sensu ale napisalem !!!!!
        • Gość: trele Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 18:28
          no tak jak argumentów merytorycznych brakuje to pojawiają się takie wpisy trelemorele

jeszcze 2 lata i miejmy nadzieję, że skończy się to dziadostwo
          • Gość: zzz Re: tvmtv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.12, 22:52
            A rok temu pisałeś że będzie referendum i co? Obiecanki cacanki a glupiemu?
    • Gość: seba Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 02.12.12, 21:24
      Właśnie jestem po świeżej dawce wiadomości -szok kim jest ten prowadzący ma problem z dykcją nie wspomnę o szczęce i iiiii ..nie chce mi się więcej pisać..................................
      • Gość: ala Re: tvmtv IP: *.smsiarkowiec.pl 03.12.12, 08:48
        Szkoda pisać, prezes chyba głucha (i trochę głupia chyba, bo skoro widzowie zgłaszają swoje "ale" do wad wymowy-EWIDENTNYCH, to należałoby ich uszanować, niby dla nich ta tv), a że prowadzący ma zero autorefleksji-a żadnych warunków do tv-to inna bajka. Szkoda, miejmy nadzieję że TSM zrobi lepszą. Brrrrrrr
    • Gość: aldona Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 20:35
      Ale profesjnonalna telewizja-kiedy to przenieśli się do nowego lokum? -dalej w reklamach podają adres sienkiewicza 61-laik pójdzie i zastanie pustostan, ktoś tam jeszcze pracuje? czy tylko patrzy aby znaleźć nowe legowisko!
    • Gość: wezyr Re: tvmtv IP: *.play-internet.pl 21.12.12, 17:28
      Oglądalem wywiad tygodnia-hehehe -faceci w rajtuzach -jeden nie potrafi rządzić drugi mowić!-łączy ich tylko jedno dobrze się sprzedać przd kamerą reszta nieważna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka