biankalow 04.01.06, 09:58 czesc. poszukuje mlodziezy rocznik'73 :) glownie interesuja mnie absolwenci ILO. jak Wam sie poukladalo zycie, gdzie mieszkacie? jestescie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otono Re: rocznik '73 04.01.06, 18:33 ja tez jestem rocznik 72 tyle ze chodzilam do zawodowej:( czy ktoras z was chodzila do "siodemki" Odpowiedz Link Zgłoś
biankalow Re: rocznik '73 05.01.06, 11:16 No widze, ze odezwal sie sam rocznik'73 Ha, ha, ha.. bardzo jestescie kobitki skrupulatne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pirek75 Re: rocznik '73 04.01.06, 19:07 A ja jestem absolwentem I LO rocznik 75. Czy ktoś też jest z tego rocznika? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 04.01.06, 21:48 Tak ja, chodziłam do siódemki. Najpierw to była klasa "F" , potem nam ją zlikwidowali i od klasy IV chodziłam do klasy "d". Pewnie się znamy z widzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 04.01.06, 21:49 Jeszcze jeden szczegół: moją wychowawczynią była Pani Anna Ozga. Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 04.01.06, 22:54 a to smy sie zgadaly to przeciez ja tez chodzilam do f a pozniej do d i wychowawczynia byla ozga Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: rocznik '73 05.01.06, 09:24 Ozga uczyła mnie polskiego, nie wspominam jej miło. Uczyła tez moich młodszych braci, a z tego co wiem, to wspominają ją jeszcze gorzej niż ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 16:22 A to dobre:), ciekawe Ktoś TY? Która z moich koleżanek?:) Co do Pani Ozgi jak akurat wspominam ją bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: rocznik '73 05.01.06, 17:35 chyba raczej kolega, i to trochę mlodszy, ale nie duzo. :) Ozgowa uczyla mnie w 5 klasie chyba, moze jeszcze w siodmej... nie pamietam, na pewno dluzej niż rok. Z surowych nauczycieli milo i z szacunkiem wspominam p. Czaple i Grzech - obie od polskiego. Najgorzej chyba Lipską i Drabek, Dubiel, Burdzel. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 18:57 Powyższa wypowiedż była do otono, bo z nią chodziłysmy do klasy. Pan Dubiel uczyła mnie fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: rocznik '73 05.01.06, 19:06 A to przepraszam, juz sie nie wtracam. Mnie Dubiel tez uczyła fizyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 05.01.06, 13:33 moze tak bylo ale dla naszej klasy jako wychowawczyni nie byla taka zla.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 16:59 Otono, a pamiętasz tę Panią co uczyła nas historii? Pamiętam jak mnie wysyłała podczas lekcji na miasto żeby kupować jej gazety z tą aktorką co grała niewolnicę Isaurę:). Odpowiedz Link Zgłoś
agajac Re: rocznik '73 05.01.06, 17:19 Czyzby to p. Janina Streb? :) Gazeta na ławce to był tez na nią sposob na sprawdzianach - zajmowala sie czytaniem gazety, a nie pilnowaniem. Miala genialny system odpytywan - po kolei :) ale czasami robila wyjatki i wówczas bylo czarne zniwo :) Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 05.01.06, 17:22 wiesz mam chyba straszna pamiec ale z tamtych lat malo co mi utkwilo.pamietam pana od matmy mial chyba na nazwisko Ingram czy jakos tak ,wiem ze mnie wyslano na pogrzeb jego ojca ,wiem ze ze mna byly jeszcze jakies kolezanki ale kto?tego juz nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 18:56 No widzisz, to byłyśmy razem na tym pogrzebie. PAn rzeczywiście nazywał się Ingram i kiedys niechcący walnęłam go torbą z książkami bo się zamachnęłam na jakiegoś chłopaka, a on akurat podszedł z tyłu. Powiem Ci jeszcze, ze non stop mylił mnie z moją koleżnką z ławki Violettą. To teraz pewnie już będziesz wiedzieć kim jestem:). Pani od historii nazywała się Maciuba. Pani od biologii Wolińska. Ja też niewiele pamiętam szczerze powiedziawszy.Reszta nazwisk wyleciała mi z pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 05.01.06, 19:00 no to teraz juz jestem pewna ze to ty!!ja przyjaznilam sie z ulka,agnieszka to moze tez mnie rozpoznasz jak nie to moze jeszcze ze niektorzy mowili na mnie "laska" -to przez nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 21:15 O rany.... ale mnie zaintrygowałaś... Ula U., tak? Ta przyjaciółka. ALe Ty... wstyd się przyznać, ale normalnie niektóre nazwiska mi z głowy wyleciały. Mam zdjęcie z VII klasy bodajże. Muszę go wyjąć i będę wszystko wiedzieć. Chwila moment. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 21:19 Hmmm... nie mogę sobie przypomnieć z kim przyjaźniła się Ulka? Przezwisko? Nie wiem... jedno imię mi się kojarzy. Beata? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 05.01.06, 21:21 Cieszę się, że oglądnęłam to zdjecie. Mam na nim podpisy i dzięki temu poprzypominałam sobie nazwiska. Ciekawe co się stało z naszą klasą? Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 05.01.06, 21:35 ja tez tak nieraz sie zastanawiam co sie z nimi dzieje tymbardziej ze widze sie sporadycznie z marzena lub anka w wakacje bo juz dlugi czas jestem poza mielcem.a na imie mi goska ,no to juz powinnas wszystko wiedziec.ja mam zdjecie z 2f(jeszcze)i z pania Loc.no i to na zakonczenie podstawowki na boisku.tak nieraz myslalam moze by jakies spotkanie naszej starej klasy zorganizowac,tylko jak sie za to zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 06.01.06, 16:21 Marzena była jedna to wiem o którą chodzi:), Anki były dwie więc nie wiem którą widujesz. Ja się nie widuję z nikim, bo jak przyjeżdzam do Mielca to na bardzo krótko. Nawet z moją przyjaciółką Agnieszką, z którą chodziłyśmy potem do LO, nie mam kontaktu. Widziałysmy się króciutko w ub. roku. Uczy angielskiego w II LO. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 06.01.06, 16:24 Zapytam inaczej bo może nie chcesz całkiem się ujawniać. Czy na zdjęciu stoisz w tym samym rzędzie co ja? Tym zdjeciu z boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 06.01.06, 21:09 mnie na tym zdjeciu nie ma bo mnie wtedy w szkole nie bylo ale ja jestem Goska.L to moze juz bedziesz wiedziec,nie wiem czy masz to zdjecie z klasy II f z pania Loc,to ja tam siedze w drugiej lawce,z lewej trzecia kolo Daniela.S i Marty.F.Ja na wakacjach widze sie z Anka.G czasami no i moze jeszcze z Robertem.Z .Tak pozatym to nic nie wiem o reszcie co sie u nich dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 06.01.06, 21:18 Matko jedyna! No nie wiem!!!!!! Za nic nie mogę sobie przypomnieć!!!! A zdjęcia z II f nie mam. Zajrzyj do gazetowej poczty, ok? Z Anka widuje się moja siostra, to mniej więcej wiem co u niej słychać. Ja mieszkam w Tarnowie, od prawie 10 lat. Skonczyłam studia w Krakowie, poznałam mojego męża na studiach, wyszłam za mąż na V roku, a że mój mąż jest z Tarnowa to własnie tu zamieszkaliśmy. -- Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 06.01.06, 21:18 Mnie na tym zdjeciu nie ma bo niebylam wtedy w szkole ale ja jestem jeszcze jedna Goska.L .Nie wiem czy masz to zdjecie z IIf z pania Loc to ja tam siedze w drugim rzedzie od lewej trzecia,miedzy Danielem.S a Marta.F.Ja w wakacje widze sie z Anka.G czasami ,no i moze jeszcze z Robertem.Z no i tyle.O reszcie nic nie wiem,a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 06.01.06, 21:26 zaraz zobacze poczte.no to juz napisze jestem Laskowska .Ja jestem juz od 14 lat za granica i przyjezdzam tylko na wakacje.Meza poznalam jeszcze w Polsce no i jestesmy tu razem . Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 06.01.06, 22:35 Czy Ty wiesz, że w pierwszej chwili rozpaczliwie pomyślałam... nie wiem kto to. Ale minęło parę minut i przypomniałam sobie. Już wiem o Kogo chodzi:). Nie mogę sobie dokładnie przypomnieć Twojej twarzy, przecież to prawie 20 lat minęło... Ale wiem, wiem, kojarzę. Mieszkałaś na Kusocińskiego, prawda? Zdaje się , ze w bloku przed blokiem Jolki M.? Miło, miło, że tak na siebie trafiłysmy. Odpowiedz Link Zgłoś
otono Re: rocznik '73 07.01.06, 15:51 tak mieszkalam w tym srodkowym.naprawde fajnie tak po 20 latach spotkac sie przypadkiem na forum.ja juz od jakiegos czasu sledzilam co sie tu na forum pisze ale nigdy nie pisalam,dopiero do teraz.a moze jeszcze ktos z naszej klasy sie odezwie.fajnie by bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: rocznik '73 07.01.06, 16:34 Bardzo, bardzo miło. Ja na tym forum jestem rzadko. Jestem raczje stałym uczestnikiem forum Tarnów, ale czasami tu zaglądam:). Odpowiedz Link Zgłoś