Dodaj do ulubionych

gdzie|?//////////////////////////

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 10:23
gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy NIE MA NIE MA NIE MA
Obserwuj wątek
    • Gość: są Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 11:18
      ale nie u mnie w domu:-)
    • Gość: gość Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.subscribers.sferia.net 28.01.13, 11:26
      zależy kogo i czego szukasz....
      każdy ma inną definicję prawdziwego mężczyzny...
      • Gość: ona 25 Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 23:37
        No właśnie gdzie sa. ? Ile jeszcze będę singielka panowie pobudka ...
        • Gość: cAP Re: dobra rada IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.01.13, 06:44
          ile?jak sie rozkraczysz to zaraz jakis amant sie znajdzie !!!!powodzienia!!!
    • 4vardtramp Re: gdzie|?////////////////////////// 29.01.13, 09:06
      Naogląda się taka wyidealizowanych scen romantyczno-macho-łóżkowych i myśli, że ma szansę spotkać wyimaginowany ideał perypetum mobile - co to dom zbuduje, syna spłodzi i urodzi no i drzew nasadzi. Sam.
      Popatrz niespełniona dziewczyno na swoje koleżanki. Z pewnością nie mają idealnych facetów, ale przynajmniej ich mają. A ty? Poszukaj dysfunkcji w swojej psychice a nie zwalaj problemu na mężczyzn. My tu naprawdę jesteśmy i na dodatek w znakomitej większości normalni. Pozdrawiam.
      • Gość: definicja Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.smsiarkowiec.pl 29.01.13, 10:44
        właśnie - co w naszych czasach oznacza "normalni mężczyźni"?
    • Gość: ewa Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.13, 10:17
      no panowie wiecej smialosci zglaszac sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wiedząca Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.13, 11:18
        Są na forum ale wykrzyknikami im nie zaimponujesz:-)
        • Gość: wiedząca Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 22:41
          Ja zamówiłam Walentynkę:-)
          • Gość: wa Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.13, 09:21
            ja tam wolalabym na walentynki przystojnego WALENTEGO ;0
    • Gość: wena Re: gdzie|?////////////////////////// IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.13, 10:05
      panowie zglaszajcie sie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka