Gość: Monika IP: *.smsiarkowiec.pl 01.06.13, 23:15 Poszukuję takowej herbaty w Tbg dodam liściastej.Była w Kauflandzie i już jej nie ma,zaznaczę,że na opakowaniu jest narysowany młynek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enieznajoma Re: Zielona herbata Oskar 03.06.13, 22:05 polecam herbaty firmy Malwa-sa pycha, zielona lisciasta z zurawina niebo w gebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: Zielona herbata Oskar IP: *.tktelekom.pl 04.06.13, 08:32 Też polecam, później dziewczyna mi lepiej loda robi jak się ożłopie tej zielonej herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Zielona herbata Oskar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.06.13, 20:19 Ja też przerzuciłam się na Malwę liściastą imbir z cytryną, pyszna!!!Super skład, żadnych śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna monika Re: Zielona herbata Oskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 21:33 tylko allegro, z kosztami przesyłki będziesz miała taniej niż w tebegie, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Zielona herbata Oskar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.13, 21:07 w Jedrusiu widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Tea Re: Zielona herbata Oskar IP: 199.19.105.* 22.08.13, 21:26 jedną z dobrych liściastych herbat zielonych jest herbata liściasta w ładnym opakowaniu herbapolu nie kupuj ostatni się pokazała loyd (delikatesy sezam) nie za bardzo smak i kolor ,życzę fajnego aromatu i smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Zielona herbata Oskar IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.13, 08:39 na hali targowej jest stoisko z herbatami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Zielona herbata Oskar IP: *.oskartea.com 09.12.13, 09:13 tez ją pijam i jednym miejscem gdzie udalo mi sie ja znalezc jest ich sklep internetwoy oskartea.istore.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś