Gość: Zwolniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 13:13 Szukam dobrego adwokata do reprezentacji przed sądem pracy za bezpodstawne zwolnienie z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adwokat Re: adwokat! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 13:18 Przybliż czy jednostka budż.,czy zaklad czy pryw.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolniona Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 14:37 Jeszcze coś innego spółdzielnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBS Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 13:17 TSM czy Siarkowiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: adwokat! IP: *.play-internet.pl 14.08.13, 18:17 Pewnie gs, a może spółdzielnia pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBS Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 22:17 masz racje - mialem zawezone myslenie jak zapytalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolniona Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 20:32 kto powiedział że tj w tbg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: adwokat! IP: *.free.aero2.net.pl 30.08.13, 16:05 Boyenowa jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolniona Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:36 Wolałabym kogoś miejscowego. Polecili mi jedną panią, ale nie wzbudza mojego zaufania. Może ktoś ma lepsze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 30.08.13, 22:08 ale Pani Boyen jest miejscowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: adwokat! IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 10:59 Też słyszałam że jest dobram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniona Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 03.09.13, 22:43 szukałam pomocy prawnej z powodu zwolnienia i Pani Boyen bardzo mi pomogła wygrać sprawę .Pracodawca nawet przyznał sie do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniona Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 03.09.13, 22:43 szukałam pomocy prawnej z powodu zwolnienia i Pani Boyen bardzo mi pomogła wygrać sprawę .Pracodawca nawet przyznał sie do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: adwokat! IP: *.181.249.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.13, 12:25 Jakub Kokowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:44 To juz nie ma w tym mieście dobrego adwokata, że aż w z Piotrkowa muszą przyjeżdżać! A na każdym kroku - adwokat, radca..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: są dobrzy Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 03.12.13, 22:42 Przeciez piszą o miejscowych prawnikach. Po co Ci Piotrków. to zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kancelaria Re: adwokat! IP: *.nplay.net.pl 26.03.14, 11:45 Kancelaria Radcy Prawnego T. Błaszczuk Nasza Kancelaria jest dynamicznie rozwijającą się firmą prawniczą specjalizującą się w obsłudze prawnej podmiotów gospodarczych krajowych i zagranicznych. Wychodząc z założenia, że usługi prawne powinny być wykonywane z zachowaniem najwyższych standardów wiedzy i zawodowej staranności, nie zapominamy o indywidualnym podejściu do każdego Klienta, wspierając go poprzez poszukiwanie najbardziej efektywnych i kompleksowych rozwiązań prawnych. Stanowimy zespół doświadczonych specjalistów legitymujących się dużą wiedzą z licznych dziedzin prawa, co umożliwia zarówno stałą obsługę firm, jak i współpracę przy realizacji pojedynczych przedsięwzięć prawnych. Pragniemy, aby świadczone przez nas usługi przyczyniały się do rozwoju przedsiębiorstw naszych Klientów przy założeniu ekwiwalentności wzajemnych świadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: adwokat! IP: *.30.113.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.14, 20:04 Mozna wiedziać , gdzie jest ta kancelaria i ile latek życzy sobie radca. Odpowiedz Link Zgłoś