IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 13:13
Szukam dobrego adwokata do reprezentacji przed sądem pracy za bezpodstawne zwolnienie z pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: adwokat Re: adwokat! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 13:18
      Przybliż czy jednostka budż.,czy zaklad czy pryw.?
      • Gość: Zwolniona Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 14:37
        Jeszcze coś innego spółdzielnia
        • Gość: OBS Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 13:17
          TSM czy Siarkowiec ?
          • Gość: Gość Re: adwokat! IP: *.play-internet.pl 14.08.13, 18:17
            Pewnie gs, a może spółdzielnia pracy?
            • Gość: OBS Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 22:17
              masz racje - mialem zawezone myslenie jak zapytalem :)
              • Gość: Zwolniona Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 20:32
                kto powiedział że tj w tbg ?
    • Gość: mirek Re: adwokat! IP: *.free.aero2.net.pl 30.08.13, 16:05
      Boyenowa jest dobra
      • Gość: Zwolniona Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:36
        Wolałabym kogoś miejscowego. Polecili mi jedną panią, ale nie wzbudza mojego zaufania. Może ktoś ma lepsze doświadczenia?
        • Gość: Olo Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 30.08.13, 22:08
          ale Pani Boyen jest miejscowa
          • Gość: ela Re: adwokat! IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 10:59
            Też słyszałam że jest dobram
            • Gość: zwolniona Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 03.09.13, 22:43

szukałam pomocy prawnej z powodu zwolnienia i Pani Boyen bardzo mi pomogła wygrać sprawę .Pracodawca nawet przyznał sie do błędu.
            • Gość: zwolniona Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 03.09.13, 22:43
              szukałam pomocy prawnej z powodu zwolnienia i Pani Boyen bardzo mi pomogła wygrać sprawę .Pracodawca nawet przyznał sie do błędu.
    • Gość: d Re: adwokat! IP: *.181.249.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.13, 12:25
      Jakub Kokowski
      • Gość: gość Re: adwokat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 14:44
        To juz nie ma w tym mieście dobrego adwokata, że aż w z Piotrkowa muszą przyjeżdżać! A na każdym kroku - adwokat, radca.....
        • Gość: są dobrzy Re: adwokat! IP: *.smsiarkowiec.pl 03.12.13, 22:42
          Przeciez piszą o miejscowych prawnikach. Po co Ci Piotrków. to zart
    • Gość: Kancelaria Re: adwokat! IP: *.nplay.net.pl 26.03.14, 11:45

Kancelaria Radcy Prawnego T. Błaszczuk

Nasza Kancelaria jest dynamicznie rozwijającą się firmą prawniczą specjalizującą się w obsłudze prawnej podmiotów gospodarczych krajowych i zagranicznych.

Wychodząc z założenia, że usługi prawne powinny być wykonywane z zachowaniem najwyższych standardów wiedzy i zawodowej staranności, nie zapominamy o indywidualnym podejściu do każdego Klienta, wspierając go poprzez poszukiwanie najbardziej efektywnych i kompleksowych rozwiązań prawnych.

Stanowimy zespół doświadczonych specjalistów legitymujących się dużą wiedzą z licznych dziedzin prawa, co umożliwia zarówno stałą obsługę firm, jak i współpracę przy realizacji pojedynczych przedsięwzięć prawnych.

Pragniemy, aby świadczone przez nas usługi przyczyniały się do rozwoju przedsiębiorstw naszych Klientów przy założeniu ekwiwalentności wzajemnych świadczeń.
      • Gość: klient Re: adwokat! IP: *.30.113.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.03.14, 20:04
        Mozna wiedziać , gdzie jest ta kancelaria i ile latek życzy sobie radca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka