li.bra 19.05.06, 21:34 Szukam dobrej firmy, która podłancza internet w Krosnie, centrum, okolice rynku, może ktoś jest tam podłaczony i da mi namiar na firmę. Bo neostrady nie chce. Bedę bardzo wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
li.bra Re: my mamy Vectre to przez kablowe ale transfer 19.05.06, 21:52 ja potrzebuje dostępu, bez sciagania, tylko do przeglądania stron w celu sprawdzenia oferty, ceny itp. a moge o jakieś namiary, może byc na @ Odpowiedz Link Zgłoś
ela696 Re: my mamy Vectre to przez kablowe ale transfer 20.05.06, 17:11 A ja mam Net-com radiowy. I jestem zadowolona :) Firma mieści się na ul. Bieszczada 5 Odpowiedz Link Zgłoś
li.bra Re: my mamy Vectre to przez kablowe ale transfer 22.05.06, 10:56 Ela696 a masz jakis kontak telefoniczny lub e-mailowy do nich ja nie jestem z krosna 50 km od, więc mam pewne utrudnienie w tej kwestii dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ela696 Re: my mamy Vectre to przez kablowe ale transfer 31.05.06, 22:23 Link do strony www.midicom.pl/ Najlepiej zadzwonić, bo widzę, że na stronie internetowej mają podana inną cenę, a na plakacie na drzwiach firmy pisze inaczej. Osobiście mam internet radiowy w Net-Com. Firma mieści sie na ulicy Bieszczada. 160 kb kosztuje 30 zł netto. Odpowiedz Link Zgłoś