Dodaj do ulubionych

Praca w Merkury Market

23.11.10, 20:33
Witam,

Mam pytanie w sprawie pracy w MM. Złożyłem tam papiery do pracy w logistyce. O firmie słyszę same negatywne opinie. Na rozmowie kwalifikacyjnej proponują 2500tys netto na okresie próbnym. Podobno jest duża rotacja pracowników, zła atmosfera i szef nie jest ok. Co sądzicie o pracy w MM. Warto zmieniać pracę? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • karolinasolina Re: Praca w Merkury Market 05.12.10, 12:01
      Praca w MM to gorzej niż obóz pracy, i to nie jest wina pracowników tylko chorego szefa i jego niewykwalifikowanych kierowników. Szkoda marnować Twojego czasu, nic tam nie osiągniesz , bo albo Cię zwolnią podstępem albo sam zrezygnujesz bo pracuję się tam po 13 ,14 godz na dobe nie masz czasu na jedzenie ani na żadną przerwę na dodatek choćby się starał to i tak zawsze będzie źle i dostaniesz "opierdziel" i obniżkę premii . Na dodatek jako nowy pracownik będą na Ciebie zwalić winę za wszystkie nie powodzenia bo niestety żaden prezes ani kierownik regionalny nie potrafią się przyznać do błędu jak dorośli ludzie no ale cóż głąby zawsze były są i będą . Nie zmieniaj pracy jeśli masz jakąkolwiek inną bo niestety nie warto rotacja jest tak duża nie bez powodu , uwierz mi wiem co mówię bo niestety dałem się na to nabrać i wciągnąć w to gó... śmierdzące . To nie jest miejsce dla ludzi wykształconych i inteligentnych tylko dla idiotów ( nie mam tu na myśli pracowników tylko kierowników i wyższych szefów, którzy nie potrafią zorganizować pracy tak aby było dobrze komplety chaos) Tam nawet nie potrafią rozmawiać tylko każdy na każdego drze mordę
      Naprawdę nie mam po co tam iść. Aha i najważniejsze na umowie i tak dostaniesz najniższą krajową więc choćby nie wiem co to i tak Ci więcej nie wypłacą a w papierach będzie wszystko grało
      • bastekss Re: Praca w Merkury Market 15.06.11, 12:40
        MERKURY MARKET OSTRZEGAM PRZED KUPOWANIEM W MERKURY MARKET

Kupowałem w Jarosławiu płytki plus kilkadziesiąt dekorów ok 4000zł.
        Osiem było uszkodzonych (owszem nie sprawdziłem wszystkich ) pojechałem wymienić
        i dokupić cztery, pan wypisał karteczkę, pani wzieła kasę, a na magazynie okazało się
        -
    • 4marta1987 Re: Praca w Merkury Market 02.12.13, 14:04
      O co chodzi z tym obniżaniem wynagrodzenia w dziale logistyki za zamówienie za duzo lub za mało towaru? Ile jest na umowie a ile faktycznie się zarabia. Dostałam tam propozycję ale sie trochę boje bo obiecywano bardzo duże zarobki a gdzie kolwiek nie przeczytam opinii to wszedzie piszą, (usunięte przez administratora)Proszę tych którzy maja z ta firma jakiekolwiek doświadczenia o radę czy warto tam zaczynać czy to jest sciema. Acha i jeszcze jedno, jak traktuje sie tam pracowników logistyki, jaki jest szef tego działu? dziękuję
    • 4marta1987 Re: Praca w Merkury Market 02.12.13, 14:06
      O co chodzi z tym obniżaniem wynagrodzenia za zamówienie za duzo lub za mało towaru? Ile jest na umowie a ile faktycznie się zarabia. Dostałam tam propozycję ale sie trochę boje bo obiecywano bardzo duże zarobki a gdzie kolwiek nie przeczytam opinii to wszedzie piszą, (usunięte przez administratora)Proszę tych którzy maja z ta firma jakiekolwiek doświadczenia o radę czy warto tam zaczynać czy to jest sciema. Acha i jeszcze jedno, jak traktuje sie tam pracowników logistyki, jaki jest szef tego działu? dziękuję
    • qazxswedcvfr Re: Praca w Merkury Market 30.12.18, 12:31
      Obiecywano mi złote góry a po miesiącu pracy zwolniono bez podania przyczyny. Praca miała być na umowę o pracę a okazała się umową na zlecenie. Zła atmosfera pracy, koleżanki bez chwili wytchnienia donosiły na mnie do kierownika a to że ominęłam jedną alejkę przy sprzątaniu marketu, źle segregowałam odpady, nawet źle wyciskałam mop z wody

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka