lamazze 21.09.13, 17:51 Witam, Mam propozycje do wszystkich dziewczyn, które chciałyby sie pozbyc ciuszków ze swoich szaf na zasadzie wymiany lub sprzedaży. Spotkanie mogłoby sie odbyc u mnie w domu ewentualnie w jakimś innym miejscu. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: wymiana ubran IP: *.182.176.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.09.13, 18:34 jaki masz rozmiar,jakiego rodzaju masz ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes internetu Re: wymiana ubran IP: *.tbg.edge.wdm.pl 21.09.13, 19:15 Majtki i staniki też sprzedawane będą ? Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 21.09.13, 19:43 Ja mam rozm. 36/38. Wymiana polegałaby na tym, że spotykamy sie np. 10 dziewczyn które noszą różne rozmiary i przegladamy wszystkie ciuszki. Gdy spodoba nam sie jakas rzecz u jednej osoby, a jej spodoba sie nasza to sie wymieniamy ewentuanie kupujemy. Chciałam dodac, że możemy wymieniac sie również biżuterią, paskami, torebkami, butami......bielizną raczej nie - to do Prezesa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: wymiana ubran IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.09.13, 20:02 NOoo chyba że prezes ma ochote powymieniac się bielizną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZUZA Re: wymiana ubran IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.09.13, 21:08 O kiedyś była podobna akcja w Nowej Dębie, tylko na większa skalę. Wiem, że w większych miastach nieraz dziewczyny wynajmują w domach kultury salę na 2-3 h i się schodzi kilkadziesiąt dziewczyn (a i większy wybór wówczas i rozmiary różne) i robią takie akcje raz w miesiącu. Może lepiej pomyśleć nad większą taką "imprezą"? Sale pożyczyć w ŚDKU lub TDKu?ciekawe czy by się zgodzili. Też bym chętnie skorzystała - rozm 34. Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 21.09.13, 22:04 Zuza, świetny pomysł z TDK. W poniedziałek tam podjade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wymiana ubran IP: 80.50.63.* 21.09.13, 22:15 fajny pomysł, jak dojdzie do skutku to ja też chętnie wezmę udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamazze Re: wymiana ubran IP: *.play-internet.pl 24.09.13, 18:07 Witajcie ponownie, Rozgłośniłam temat tu i ówdzie. Wiele dziewczyn wziełoby udzał w tym przedsiewzieciu. Mam obiecane 2 sale (mniejsza i wieksza) w centrum miasta w zwleznosci od liczby uczestniczek. Dajcie prosze znac czy jestescie dalej zainteresowane.Spotkanie chce zorganizowac w przyszly weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 19:05 Super, ja jestem! podaj swojego meila do kontaktu jeśli możesz Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 24.09.13, 20:29 Super Ewa, w przyszlym tygodniu podam wam moje konto na facebooku. Napisze tam juz wszystko dokladnie. Musze jedynie wiedziec ile osob bedzie zainteresowanych wiec czekam na wasze wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 22:29 liczy się tez db reklama, wśród znajomych, spróbuj na tarnobrzeg.info. Ważne żeby był czas na zrobienie porządków w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 22:45 fajny pomysł :) tylko się zastanawiam czy czasem nie będzie ubrań z minionej epoki ;) heh Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 25.09.13, 08:27 Witaj Ewa, Dzieki za podpowiedz, jeszcze dzisiaj zamieszcze ogloszenie na tarnobrzeg.info. Odpowiadam Gosciowi: uczestnictwo w takim spotkaniu nic nie kosztuje, mozesz przyjsc i zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 25.09.13, 08:32 Pati, przechrzcilam cie....nie wiem skad mi sie wzial ten Gosc ;-) chyba jeszcze spie;-) pozdrawiam cie serdecznie i oczywiscie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 13:38 Ja duzo ubran wydaję, a skoro jeszcze sama moge skorzystac to czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 14:51 a kiedy to dokładnie będzie i gdzie, bo ja nie jestem z tbg Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 25.09.13, 18:25 Chcialam zorganizowac to spotkanie w przyszla sobote ale musze przesunac go na 12.10. (tez sobota). Tak jak pisalam wczesniej mam do dyspozycji 2 sale w centrum Tarnobrzega. W przyszlym tygodniu podam wam moje konto na facebooku gdzie umieszcze juz wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: wymiana ubran IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.13, 18:36 Piszę się. Też mam nadzieje, że ubrania będą "na czasie") Zresztą, faktycznie warto przyjść i zobaczyć. Nóż widelec coś sie spodoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 20:54 zależy jak rozumieć "na czasie" ;) nie no żart :) to chyba pewne że dzwonów czy bluzeczek z rozszerzanymi rękawami nie będzie ... chociaż moda na dzwony pomału zaczyna powracać ale do mnie to nie przemawia :D tak samo jak modne były spódnice czy sukienki maxi chociaż troszkę inne niż we wcześniejszym wydaniu. zresztą jeśli coś się komuś nie spodoba to nie wezmie (nie wymieni się) :) mam nadzieję, że uda mi się przyjść. muszę pogrzebac w szafie bo mam rzeczy w których nie chodzę a szkoda mi wyrzucić :) a i nowe z metką jeszcze się znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 25.09.13, 21:08 Pati, nie uwierzysz ale w USA jest wlasnie teraz moda na dzwony...do nas dotra za 2 lata ;-) a wracajac do tematu to wierze ze kazda z nas przyniesie ladne rzeczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 11:02 może być biżuteria :) mam niektóre nowe ale bez metki, nie chodziłam bo mam uczulenie na nikiel :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 25.09.13, 20:55 Witaj Mira, Super ze bedziesz. Do zobaczenia w przyszlym tygodniu na facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliviagarden Re: wymiana ubran IP: *.szybszyinternet.pl 25.09.13, 22:29 Cześć,jestem tez zainteresowana takim spotkaniem,proponuję rownież na wymiane perfumy,pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 25.09.13, 22:48 Bardzo fajny pomysl z tymi perfumami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRA Re: wymiana ubran IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.13, 23:53 Nikt nie przyniesie badziewia, żeby się pozniej nie wstydził hehe z perfumami super pomysł. Apaszki, szale, czapki i inne gadżety też pewnie mile widziane. Ja tam mam na zbyciu trochę rzeczy, nawet z metkami, bo tak często mam, że na wieszaku mnie zachwyci a na mnie niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 11:04 może być biżuteria? :) mam nowę ale bez metki, nie chodziłam bo mam uczulenie na nikiel :/ nawet srebro odpada w moim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: wymiana ubran IP: *.smsiarkowiec.pl 26.09.13, 16:00 Ja bardzo chętnie, jesienne przewietrzenie szafy wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: wymiana ubran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.13, 11:26 czy można przynieść ubrania rozmiar 44 46 Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 29.09.13, 20:07 Witaj lala, Rozmiar nie ma znaczenia wiec zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: wymiana ubran IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.13, 19:50 Jo tyż przyjdę. Mam nowe gumofilce. Zupełnie nowiutkie. No, może raz żem w nich gnój wywalał. I mom nowom kufajke. Nowa nieśmigana. Jeszcze z metkom. Nada siem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 20:46 a czy słoma z tym butów oby tegoroczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 26.09.13, 21:08 Do Min: wpis znaczaco odbiega od tematu niniejszego watku. Prosze zatem o zapoznanie sie z jego trescia i wypowiadanie sie jedynie w jego przedmiocie. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 22:20 Bolo jak masz się się głupio odzywac to lepiej zamilcz. Na takim poziomie nie ma co z Tb dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 30.09.13, 21:28 Witaj lala, Cos nam sie te wpisy poprzesuwały i chyba nie przeczytalas mojej odpowiedzi na twoje zapytanie. Kazdy rozmiar jest mile widziany rowniez 46/48. Pozdrawiam i zapraszam. Wiecej szczegolow juz niebawem na moim koncie na facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: min Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 13:13 A jakie masz konto na FB ? Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 06.10.13, 15:08 Witajcie, Zgodnie z umowa podaje wam moje dane na FB: Agnieszka Kopec (z kreseczka)- jeszcze nie rozpracowalam mojego tabletu w tej kwestii;-) . Na zdjeciu profilowym jestem w berecie koloru koralowego ( I love polish language:-). Informacje co do naszego spotkania juz tam zamiescilam. Zapisujcie sie szybko bo mam niestety ograniczona liczbe osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes internetu Re: wymiana ubran IP: *.wdm.pl 06.10.13, 15:44 daj linka do fejsa Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 06.10.13, 19:10 Hmmmm, w tablecie ktorego uzywam od niedawna raczej nie ma funkcji kopiowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: wymiana ubran IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 22:25 no ja praktycznie raz w miesiacu wywalam worek ciuchow na kontener PCK (czytaj do szmateksu?)...Czesto mam tak ze cos mnei tak cholernie zauroczy w sklepie,na targu czy na wieszaku...Tymbardziej jak tam stoi tłum...a w domu 'dziżyyys jak ja moglam to kupic!":O Czy te ciuchy na wymiane to mają byc nowe z metką,wogole nie zniszczone?I co bedziecie tak staly jedna obok drugiej-kazda ze swoim asortymentem wywalonym na ziemi???:P I co macie do spodni dzwonów?:P niektorym kobietom tylko taki fason spodni pasuje do sylwetki... Oczywiscie jesli dzwony nie maja jakiś udziwnien typu cekiny,brokat,czy chamskie zielono brazowe/ biale przetarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 06.10.13, 22:50 Do kobiety: juz ci szybko odpowiadam. Ciuchy nie musza byc absolutnie nowe ale takie ktore moga sie komus spodobac (czyt.nie zniszczone). Beda wisialy oczywiscie na wieszakach na takich specjalnych stelazach. Acha ....dzwony rowniez moga byc. Zapraszam do odwiedzenia mnie na facebooku, tam rowniez zamiescilam info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: wymiana ubran IP: *.smsiarkowiec.pl 06.10.13, 23:10 A czy bez ciuszków na wymianę można przyjść? Tzn. żeby coś kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
lamazze Re: wymiana ubran 07.10.13, 07:32 Odp. An: uczestnictwo w spotkaniu jest scisle okreslone w jego nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATI Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 23:07 lamazze nie mogę znaleźć Cb na FB :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wymiana ubran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 23:16 już znalazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś