Gość: zibi IP: *.pkobp.pl 14.03.02, 13:25 Czy ktoś z was zakładał instalację gazową w swoich samochodach? Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
talizman Re: Do użytkowników Fabii 14.03.02, 14:41 Gość portalu: zibi napisał(a): > Czy ktoś z was zakładał instalację gazową w swoich samochodach? > > Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. Ja założyłem i teraz wszystko mi klekocze ale cóż kupiłem Fabie to mam g... Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Do użytkowników Fabii IP: *.pkobp.pl 14.03.02, 15:12 > > Ja założyłem i teraz wszystko mi klekocze ale cóż kupiłem Fabie to mam g... > aż tak jest żle? zibi Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Do użytkowników Fabii IP: 80.72.33.* 14.03.02, 15:25 Nie przejmuj sie Zibi, po prostu talizman wzorem druidka jest wszewiedzacym we wszystkich dziedzinach, wiec wie g... Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Do użytkowników Fabii IP: 80.72.33.* 14.03.02, 15:23 talizman napisał(a): > ale cóż kupiłem Fabie to mam g... Widze, ze na kazdym polu potrafisz popisac sie fantastyczna finezja wypowiedzi. Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Do użytkowników Fabii IP: 193.59.192.* 14.03.02, 15:23 Mam gaz w Felicji, zamontowałem w listopadzie (auto 2-letnie). Silnik jak wiesz prawie ten sam (sprawdź czy w Fabii jest kolektor ssący żeliwny - warunek montażu gazu). 60KM to za mało na gaz ale 68 powinno wystarczyć (choć Fabia cięższa od Feli). Spala mi teraz ok. 9,4 ltr, latem zejdą pewnie poniżej 9. Montuj w zakładzie z dobrą marką, sprawdza się instalacja Lovato. Toroid w bagażniku polecam. Nie oszczędzaj na dobrym instalatorze i tankuj z pewnego źródła. I nie słuchaj debili, że coś im klekocze !!!! Jak ktoś montował u bezrobotnego rolnika w stodole, bo za półdarmo, to taki jest efekt. Ja polecam AUTOATUT z Gdyni-Orłowa na ul. Wielkopolskiej. Link Zgłoś