Gość: krys IP: *.*.*.* 06.06.02, 11:22 Jest, czy nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? 12.06.02, 15:44 Tempo rozwoju tego forum mnie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.*.*.* 12.06.02, 16:26 sloggi napisał(a): > Tempo rozwoju tego forum mnie zachwyca. > Ale fakt,że tu się znalazłeś daje nadzieję ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.*.*.* 03.07.02, 19:30 W Krośnie nie jest żałośnie, tylko słońce zachodzi ukośnie. Dlatego ludziom żyje się mniej radośnie, ale poza tym - całkiem znośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 20:45 W krosnie nie jest zalosnie, jest po prostu beznadziejnie. Bylo, jest i tak bedzie na wiek wiekow. Amen :-))). Wystarczy przejsc ulicami :) Odpowiedz Link Zgłoś
bh2 Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? 03.08.02, 11:34 A pamietacie taka knajpe na rynku w podziziemiach,prowadzil ja Cipek chyba z Tarnobrzega.Tam sie cos dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: milea:* / 192.168.1.* 17.10.02, 21:03 KROSNO JEST OK . TYLKO WY KLIKAJCIE . :))) SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabolec Re: Czy w Kro&# 347;nie jest &# 380;a&# 322;osnie? IP: *.rasserver.net 26.10.02, 01:23 Ale przynajmniej paru ludzi dawalo do pieca!!!!!!!! Jeny, gdzie sa te czasy!! EEEEEE tam , co sie bede rozczulac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatra10 Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.ceti.pl 15.02.03, 11:02 Czy knajpa o której mowa w podziemiach rynku to Wójtowska? Pamiętam taką ale latem widziałam że jest coś w tym miejscu ale nie wiem czy ma tą samą nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prysk Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 16:32 W Krośnie nie jest żałośnie. Żałośnie jest żałosnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cin Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.dyn.optonline.net 16.03.03, 19:45 Drugiej takiej zarypistej dziury nie znajdziecie a guzikowka jest najlepsza tylko nie mowcie tego skinom na dworcu hehe P.S. Hamburg wita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.pl / 192.168.1.* 16.03.03, 22:12 Gość portalu: Cin napisał(a): > Drugiej takiej zarypistej dziury nie znajdziecie a guzikowka jest najlepsza > tylko nie mowcie tego skinom na dworcu hehe > P.S. Hamburg w POZDROWIONKA Z JASEŁKA SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf. Re: Czy w Krośnie jest żałosnie? IP: *.gorilla.dialup.pol.co.uk 02.05.03, 22:39 ta knajpa na rynku,nazywala sie <Underground>...Szef to faktycznie kawal cipy z Tarnobrzega,tak jak zresztą stali bywalcy...Ale masz racje-jest co wspominac..fajnie bylo tam czsem narobic zamieszania...niestety dlugo nie pocigneli...szkoda.ps pozdrawiam wszystkich krosnienskich"brudasow",ktorzy napewno wiedzą o czym piszę..ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś