Gość: drak IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.10.13, 07:00 kto w tbg dostarcza internet oprocz tsm-u i jakie maja oplaty i predkosci bede dzwieczny za pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psik Re: dostawcy neta w tbg IP: *.wdm.pl 31.10.13, 07:49 Dźwięczny, masz mobilne do tego flashnet, gremium, siarkowiec, neostrada, UPC, Vectra itp, cyfrowy polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetowy Re: dostawcy neta w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.10.13, 19:43 UPC i Vectra w Tbg ? ktos potwierdzi ? na ich stronie chyba nic nie było gdy chciałem sprawdzić czy u nas działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dźwieczna Re: dostawcy neta w tbg IP: *.181.17.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.13, 11:24 ja mam obecnie net z t-mobail i jestem zadowolona,.ale dawno temu mi znajomy zachwalał internet radiowy (?) gdzies jest firma przy Urzędzie Skarbowym,mowil ze jest tani i mozna zrezygnowac nawet po miesiacu,tylko jakas puszka musi wisiec za oknem.:) Wiem,ze Internet zaklada tez S-i-s na Serbinowie obok Muszelki. Jak duzo nie sciagasz moze zamow sobie bezplatny z Areo2?Ja Chyba tak zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusk Re: dostawcy neta w tbg IP: *.tbg.edge.wdm.pl 31.10.13, 13:10 flesz net to koło skarbówki, opłata instalacyjna jest chyba ze 200zł a gremium instalacja 1,23zł, prędkóści podobne i abonament chyba naert tańszy w gremium i mniej awari. Odpowiedz Link Zgłoś
s0pran0 Re: dostawcy neta w tbg 31.10.13, 21:06 Gdybym mieszkał w bloku to na pewno brałbym z TSMu. Mam z Gremium i jest spoko co do ceny to płacę 42 za 3mega. Dziś widzę że za tą cenę jest juz 4. Co do Flesha i Sisu od znajomych wiem że bywa różnie raz działa raz nie. Mam tez Aero2 w telefonie super sprawa do takiego mobilnego używania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dźwieczna Re: dostawcy neta w tbg IP: *.158.216.188.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.13, 23:29 TSM zdecydowanie odradzam....mialam dawno temu i bylam niezadowolona.Drogo jest i chyba jak zalegasz z czynszem to ci odcinają(?).Rozwaz ofertę plej ,orange i t-mobail. W t-mobail MAsz juz nawet od 20 zł abonament,nocne darmowe sciaganie -doplacasz 9 zł. (zadnych ,puszek za oknem,wiercenia,kabli ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płacący regularnie Re: dostawcy neta w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.11.13, 10:01 "dżwięczna" - żałosna kobieto: byłam niezadowolona bo.... jak zalegasz z czynszem to ci odcinają. Jak play, orange czy t-mobile zaoferują mi neta po światłowodzie to się zastanowię. Tymczasem wolę bez limitów mieć pewne 20Mb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dostawcy neta w tbg IP: *.181.193.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 12:16 na choj ci 20 MB? czasem warto wylaczyc komputer i pożyc w realu....żalosny czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żałosny Re: dostawcy neta w tbg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.11.13, 18:50 A choćby po to by oglądać filmiki z youtuba w hd bez zacięć. PS. co ma życie w realu do 20mb łącza?, pewnie szybciej do reala wrócę bo mi się szybciej ściągnie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: dostawcy neta w tbg 02.11.13, 19:31 Gość portalu: płacący regularnie napisał(a): > Tymczasem wolę bez limitów mieć pewne 20Mb. 20Mb=2,5MB - jedno zdjęcie - no to poszalejesz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dźwieczna Re: dostawcy neta w tbg IP: *.180.5.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 20:12 tez żem nie zauwazyla, hahaha,5/5 Odpowiedz Link Zgłoś