IP: *.183.210.11.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.11.13, 09:59
Czy nowi lekarze pracujacy na ginekologi przyjmuja tez w tarnobrzegu prywatnie ? Gdzie i kiedy? Chodzi mi o godziny popoludniowe bo w przychodni sa godziny chyba dla emerytek albo dla kobiet na ciaglym zwolnieniu lekarskim
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: ginekolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.13, 10:13
      bez problemu dostaniesz się na nfz do poradni w mieście,popytaj -ja się rejestruję w dniu przyjścia i nie jestem emerytką
      • Gość: Ewa Re: ginekolog IP: *.ip.netia.com.pl 05.11.13, 12:55
        Chodzi mi o godzimy popołudniowe bo pracuje do 16tej a w szpitalu przyjmuja 10 - 14
        • Gość: monika Re: ginekolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.13, 13:11
          ja pracuję do 15 i po południu chodzę do ginekologa na nfz ,nie mam zamiaru reklamować wybranego lekarza tylko informuję że poradnie też działają po południu.Nie musi to być szpitalna poradnia.
          • Gość: anka Re: ginekolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.13, 21:36
            ten ordynator to ma gabinet na pawilonach na wyspianskiego tak mi sie wydaje ze widziałam tabliczke
            • Gość: pacjentka Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 22:51
              Mam pytanie czy ktoś miał styczność z nowymi lekarzami? kogo polecacie dr Sałatę czy dr Rajtara?
              • Gość: ona Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 16:46
                ja jestem w 5 miesiacu i chodze do dr salaty i jak dla mnie to dobry lekarz, ale troche drogi jest
                • Gość: k Re: ginekolog IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.01.14, 18:02
                  drogi to znaczy? Jeżeli można wiedzieć
                  • Gość: ja Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 19:08
                    150,00 wizyta plus za badania zlecone
                    • Gość: ona Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 19:41
                      tak to prawda 150 zł za każdą wizytę i do tego na własną rękę badania trzeba robić,
                      nie wiem jaki koszt wizyt jest u dr Rajtara mówią że też dobry lekarz ale osobiście nie potwierdzę.
                      Chociaż nie wiem czy teraz jest o tyle lepsza ekipa niż wcześniej.
                      • Gość: ja Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 19:51
                        na korzyść nie zmieniło sie,a wg mnie bez rewelacji.
    • Gość: ona Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 20:54
      dlatego tak ciężko obecnie wybrać dobrego lekarza z tbg szczególnie jeśli ktoś ma jakieś problemy lub jest w ciąży, ja osobiście wolałam poprzednią ekipę, wszyscy na nich narzekali że trzeba było płacić a tu lepiej nie jest...ale ciężko zdecydować się na poród czy zabiegi w opatowie żeby zostać przy starej ekipie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka