IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.13, 18:58
hej co sądzidzie o sklepie POLA mieszczącym sie na serbinowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.13, 19:24
      Dobre wędlinki mają. I przepyszne ogórki kiszone sandomierskie:)
      • Gość: czarnaw23 Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.13, 19:35
        interesuje mnie praca w tym sklepie jest szansa
        • Gość: unikać Re: pola IP: 172.245.28.* 07.11.13, 20:05
          fajny jest tam właściciel i jego żona . Chłopek (właściciel) do ekspedientki mówi cyt. ee podaj mi kod kalafiora ! Obleśny nie ubrany w fartuch z rekami w kieszeniach , chodzi za ladą i patrzy na klientów jak pacan na złodzieja .Kiedyś to były kontrole sanepidu które wymagały czystości ,schludnego ubioru i rekawiczki jednorazowe od sprzedawczyń. Bywały też kontrole z PIH-u , ceny i jakość towaru , ale dziś w wolnym rynku to nie istnieje . Facio przytarga z jarmarku lub marketu byle co i wystawia super cenę. To jest we wszystkich osiedlowych sklepach,sprzedaż alkoholu i badziewia.
        • Gość: mar Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.13, 10:07
          spora rotacja czyli są szanse na zatrudnienie
          • Gość: gościówa Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.13, 11:33
            Idą święta, znajdziesz zatrudnienie do połowy stycznia bez problemu.
    • Gość: Waldemar Re: pola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.13, 11:54
      Nie lubię tego sklepu bo nie jest samoobsługowy - ale to kwestia indywidualna.
      Natomiast jeśli chodzi o właściciela to uważam że nie sposób go opisać beż używania słów powszechnie uznawanych za obelżywe.
      • Gość: czarnaw23 Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.13, 13:19
        czemu większość zajęła się opisem szefa tego sklepu, aż taki wredny...
        Może lepiej opiszcie atmosfere jaka tam panuje, nie chce trafić do kolejnej mordowni, chociaż wiem że czasy niewolnicze jeszcze nie wszędzie zaginęły.
        • Gość: dkfdkf Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.13, 16:03
          Powiem tak - sklep ma spory wybór towarów , niektóre w bardzo dobrych cenach -stąd naprawdę wielu klientów kupujących u nich. Nie ważne jaki właściciel skoro dba o to aby klient miał dobre ceny. W otoczeniu jak wiadomo ...niemała konkurencja a jednak dają radę. O zatrudnieniu się nie wypowiem bo nie wiem jak to wygląda.
          • Gość: drak Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.13, 16:16
            KOLEJKI KOLEJKI JAK ZA KOMUNY I NIE MOZNA PLACIC KARTA!!WLASCICIEL POWINIEN JUZ DAWNO ZROBIC TAM SAMOOBSLUGE !!!PORAZKA!!!
            • Gość: Kola- Re: pola IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.11.13, 17:52
              W budynku sklepu jest bankomat
    • Gość: renata Re: pola IP: *.szybszyinternet.pl 15.11.13, 23:39
      Lubię Polę za to, że nie jest samoobsługowa. Mówię co chcę i mi dają, nie muszę wyszukiwać i łazić . Towar mają zazwyczaj świeży (najgorzej na warzywach), ceny przyzwoite, a wybór spory.
      Właściciel mi nigdy nic nie sprzedawał więc jaki jest nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka