Dodaj do ulubionych

Pani Viola - Fryzjerka z Finezji

IP: *.aizon.pl 31.01.14, 07:58
Pani Violu z Finezji, gdzie się Pani podziała :(((((
Proszę o info, gdzie Pani teraz pracuje.

wierna klientka
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Ogórek Re: Pani Viola - Fryzjerka z Finezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.14, 09:13
      Jak śpiewał pan Młynarski (parafrazując) jeśli wierna, to niepiękna:)
    • Gość: akinom86 Re: Pani Viola - Fryzjerka z Finezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 21:31
      skoro jej nie ma to moze czas na zmiane fryzjera? ja polecam pana Kube :)!!!! u pani wioli bylam dwa razy i dwa razy wyszlam niezadowolona, pierwszym razem narzucila mi swoja forme fryzury i w ogole nie liczyla sie z moim zdaniem a drugim razem jak poszlam do niej na koloryzacje to tez bylam nie zadowolona i poparzyla mi skore glowy myjac mnie, tragedia!!!!! i z tym gadaniem swoim tez przesadza, jak baba na targu sie zachowuje!! dlatego polecam profesionalizm Pana Kuby :)!
      • Gość: mewa Re: Pani Viola - Fryzjerka z Finezji IP: *.flash-net.pl 07.03.14, 22:29
        Chyba Ci sie coś pomyliło kobieto,poparzyła Ci skórę głowy????????????????Jakby tak było to zaraz poleciałabyś pewnie do adwokata ....skoro raz u Niej byłaś to po co poszłaś jeszcze raz...????? Skoro Ci nie odpowiadała,nie obczerniaj dziewczyny bo jest zarąbista zawsze pyta czy nie piecze skóra jak masz folie na włosach,ach szkoda słów do czego zdolna jest konkurencja Ona Wam jeszcze pokaże!!!!
      • Gość: wiernaKlientka Re: Pani Viola - Fryzjerka z Finezji IP: *.aizon.pl 10.03.14, 09:39
        Nie pytałam o zdanie na temat p. Violi, ponieważ mam swoją wyrobioną opinię, tylko o to gdzie pracuje. Znając to forum, zaraz zacznie się wylewanie żali na wszystkich fryzjerów w okolicy.
        Ile ludzi - tyle opinii. Odpowiada Ci Pan Kuba, proszę bardzo.

Życzę wszystkim miłego dnia!
    • Gość: gość Re: Pani Viola - Fryzjerka z Finezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 20:43
      pani Wiola otworzyła swój zakład na Placu Czerwonym nad szewcem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka