Dodaj do ulubionych

Auto do ślubu

27.02.14, 21:22
Witam mam ofertę nie do odrzucenia, Oferuję Swoje auto do ślubu wraz z kierowcą
Auto marki ford focus 2 kombi kolor granatowy, użyty do ślubów 2 razy
oto Mój cennik
do 50 km- 300 zł
50 do 200 km - 600 zł(cena do uzgodnienia przy spotkaniu )
Moja oferta obejmuje okres całodniowy czyli od spotkania się pary młodej do końca wesela.
Kwestię przystrojenia auta pozostawiam w guście pary młodej

Mój kontakt
Arkadiusz 792-626-740 lub na e-mail arkadiuszwojcik84@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: dyrektor internetu Re: Auto do ślubu IP: *.tbg.edge.wdm.pl 27.02.14, 21:33
      focusem do ślubu ? w każdej rodzinie lepsze auto się znajdzie, wolałbym polonezem, żukiem, nyską, tarpanem, dużym fiatem combi jechać niż focusem których pełno na ulicach.
      • Gość: Luk Re: Auto do ślubu IP: *.smsiarkowiec.pl 28.02.14, 22:55
        co prawda to prawd, Focus i to jeszcze kombi nawet jeśli to najnowszy model, to raczej jakoś ciężko mi się przekonać do takiego auta dla pary młodej, no chyba że ktoś nie ma auta a trzeba jeszcze teściów zawieźć ale to już taniej wyjdzie wynająć auto, lub pożyczyć od kolegi. Jednak nie ma co skreślać tematu, może znajdą się jacyś amatorzy na tego rodzaju środek lokomocji. Jeśli Pan dopiero rozkręca interes to proponuję jednak przerzucić się na innego rodzaju pojazdy, bardziej wizytowe, lub po prostu rzadkie a przy tym sentymentalne egzemplarze (np. syrena). Jeśli to próba dorobienia do marnej pensiny to tym bardziej trzymam kciuki, bo każdy musi wiązać jakoś koniec z końcem, no ale niestety raczej czarno widzę ten biznes. Domniemuję, że te dwie pary młode - to rodzina lub znajomi.
        • Gość: dyrektor internetu Re: Auto do ślubu IP: *.wdm.pl 01.03.14, 06:58
          Ze szwagrem kupiliśmy 2 prosiaki i u niego w altanie na działce chcemy je przerobić na kiełbasę, do naszych sedanów nie bardzo się zmieszczą, a do Garbusa szwagierki tym bardziej, ale za to do focusa combi jeszcze na podtlenku LPG powinny wejść spokojnie, Ile za przewiezienie takiego zwierza na odległość około 20km ?
          • Gość: kolega kolegi Re: Auto do ślubu IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.14, 10:04
            Ja Ci puknę żonę, a między czasie kolega od Fokusa za darmoszkę prosiaki przewiezie.
            • Gość: dyrektor internetu Re: Auto do ślubu IP: *.tbg.edge.wdm.pl 01.03.14, 12:43
              Do kolegi kolegi, jeszcze Ci zapłace jak tą hipopotamice przeruchasz, przynajmniej nie będzie mi ględzić o sexie
              • Gość: pyś Re: Auto do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 14:27
                Eee tam żone!
                Ja moge puknąć prezesa :)) za darmoszke!
            • Gość: kolega kolegów Re: Auto do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.14, 14:30
              A ja mogę puknąć ciebie i dyrektora internetu też za darmoszke...
              No chyba że dyrektor zapłaci to go pukne jeszcze ze dwa razy!
    • Gość: ORMO Re: Auto do ślubu IP: *.wdm.pl 02.03.14, 16:33
      Mam nyskę i kompletne umundurowanie ZOMOwca chętnie podwiozę na ślub. Odznaczenia zomowskie do wglądu. Nyska też oryginalna ZOMO z kogutami i śladami krwi, na pace jeszcze chyba kilka zębów leży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka