Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 18:54 Co myślicie o tej szkole? Wybiera się ktoś z Was w tym roku na ten kierunek? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dona Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.07.14, 21:49 Ja myślę ile będzie kosztować, wiesz coś na ten temat? I jaki jest tryb, dzienny czy zaoczny?Ja myślę o elektroradiologii lub op.medyczny.Słyszałam opinie, że nie łatwo o pracę po takiej szybkiej szkole, dlatego niewiem czy nie szkoda będzie czasu i kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dona Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.14, 08:20 wiem że techniku farmacji chętnie przyjmują w aptekach bo nie płaćą tyle co mgr :) dużo dziewczyn po tej szkole pracuje w stokrotce w srz i na dzikowie w aptece też tam pracowały, może podaj swojego maila to się skontaktujemy poza forum:) zawsze to będzie nam raźniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 23:20 Hej Ja wlasnie zastanawiam sie nad technikiem farmacji ale nie wiem czy sobie poradze bo juz nie jestem pierwszej mlodosci :) a Ty ile masz lat? moze sie spotkamy we wrzesniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.14, 23:46 Czy po 30 też przyjmują do tej szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.14, 00:22 wlasnie własnie ile kasiuty? duzo pytan ale czy ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.07.14, 16:49 Wiek chyba nie gra większej roli, raczej pieniądz bo to prywatna szkoła, więc wiekowo chyba nieograniczona, tak przynajmniej mi się wydaje. Może ma ktoś konkretne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.smsiarkowiec.pl 30.08.14, 16:42 Przyjmują bez względu na wiek..Sama jestem po 30 i zamierzam się zapisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 12:00 ja mam zamiar się w tym roku wybrać na ten kierunek,jeżeli ktoś chce sie skontaktować to podajcie swój email,mniej więcej wiem ile i za co sie płaci bo juz byłam zapytac o to w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 14:00 Hej lobuziara21@wp.pl to jest moj email mozesz mi napisac co sie dowiedzilas o tym kierunku? ile sie placi, jak to jest z praktykami itp. ile masz lat? slyszlas cos o tym kierunku czy trudny czy w miare? duzo trzeba sie uczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.jmdi.pl 14.08.14, 18:49 Też bym poprosić o informację :) Jak wygląda plan zajęć zaocznych? Każdy weekend? Sobota-niedziela czy też piątek? kundelek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.08.14, 18:59 Po co email, nie możesz tych informacji tu napisać??? Bez jaj....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: 80.51.96.* 02.09.14, 13:42 2 lata szkoła trwa,320zł miesięcznie wiek nie gra roli.Moja żona ja skończyła rok temu.do szkoły uczęszczała w weekendy choc na umowie pisze że jest to szkoła dzienna stacjonarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.14, 11:49 mhm 320 zł to za duzo, ide do torusa, takie same kierunki ale niektóre za 99 zł a niektóre za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.flash-net.pl 05.09.14, 07:46 po torusie pójdziesz po zasiłek dla bezrobotnych. ja mam pracę od razu po skończeniu tej szkoły. tam jest świetna kadra i wypasione pracownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 08:54 wie ktos jak wyglada plan zajec w pierwszym roku nauki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniuta Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.play-internet.pl 10.09.14, 18:40 Niekoniecznie, egzamin na koniec jest ten sam, pozatym mysle ze tytul technika nie jest nie wiadomo jakim osiagnieciem zeby wyzucac za to tyle kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Technik Farmacji- szkoła nova IP: *.flash-net.pl 13.09.14, 07:46 biegaj aniuta przez dwa lata do torusa z nadzieją że zdasz egzamin.kto cię do niego przygotuje?w novej mają zdawalność sto procent. a jeżeli nawet ci się to uda, to życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy. ja zapłaciłam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek_17 Re: Technik Farmacji- szkoła nova 18.02.15, 12:36 Obecnie jestem na 2 roku technika farmacji. 320 miesięcznie, są i osoby po 40 r.ż. na jednym kierunku widzialam panią po 60 wiec wiekiem sie nie przejmowac w ogóle. Plan zajec dostaje sie co tydzien inny. Zawsze są to weekendy i popoludnia 2-3 razy w tygodniu, zwykle 2 dni wolnego w calym tygodniu. Z pracą nie wiadomo jak bedzie nie ma nic zapewnione, niekiedy wykładowcy maja wolne miejsce w swoich aptekach i biorą dziewczyny ale nie zawsze trafi sie taka okazja. Najgorzej odrobic jest 2letni staz po tej szkole bo apteki nie chca przyjmowac. Co do zdawalnosci egzaminow to jest 100% w tej szkole. Nauczyciele idą bardzo na rękę i zaliczanie egzaminow nie stanowi tu problemow, są poprawki gdy komuś cos nie pójdzie itd, wystarczą chęci. Jednak zanim ktos zdecyduje sie na ten kierunek warto to przeczytac serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i-kariera/artykuly/853766,technicy-farmacji-bez-uprawnien-do-sprzedazy-lekow.html Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Technik Farmacji- szkoła nova 18.02.15, 13:01 "nauczyciele bardzo ida na reke" powiadasz. No to teraz bedzie strach do apteki chodzic Odpowiedz Link Zgłoś