ytyy
23.10.14, 20:26
Po publikacji kompromitującego Piaska życiorysu na prezydenckom blogu teraz kolejna fala zarzutów, która pogrążyła na amen niezależnego dziennikarza i kandydata na radnego. Mastalerz nie ździerżył serii jego publikacji w całej Polsce o tym że domaga się swojej ulicy.
Piasek odszczekuje się ostro, założył konto na fejsie, youtub i napie... na całego jak popadnie. Nagrał spot wyborczy.
www.facebook.com/profile.php?id=100005952825937
www.youtube.com/watch?v=msjlfHvBu4E
Karmią nas hucpą
21 października 2014
Informacja o tym, jakobym domagał się od radnych, aby moim imieniem nazwać jedną z ulic w mieście – to wierutna bzdura.
Jedyne, co zrobiłem to podczas polemiki z radnymi opozycji (W trakcie sesji RM w dniu w dniu 25 września br.) ironicznie zażartowałem tak: (cytat):
„Mam nadzieję, że radny Uziel, który nas tutaj komplementował, z radnym Motyką wystąpią z wnioskiem, aby jedna z bocznych ulic była mojego imienia. Bocznych, nie głównych, nad Jeziorem Tarnobrzeskim, jako docenienie moich wysiłków stania na mównicy i przekonywania radnych, których się nie da przekonać (…).
Na dowód tego podaję Państwu link do nagrania wspomnianej sesji RM na której padły cytowane słowa:
tv.tarnobrzeg.pl/2014/10/lxiv-sesja-rady-miasta-tarnobrzega/
Czas: 3:51:00
Dodam również, że autorem kłamliwej informacji o rzekomym żądaniu prezydenta, która stała się źródłem publikacji na kilku portalach i newsów w stacjach radiowych, jest mieniący się dziennikarzem niezależnym Marcin Piasek.
W rzeczywistości, jest on kandydatem do Rady Miasta Tarnobrzega z opozycyjnego do prezydenta Mastalerza – Stowarzyszenia Moje Miasto Tarnobrzeg.
To, co zrobił ów pan – nazywamy po imieniu: to godna pożałowania hucpa.
Z uszanowaniem
Norbert Mastalerz