ochotanazycie 22.11.14, 02:11 Witam! Czy mógłby mi ktoś polecić kogoś konkretnego z Tarnobrzega (no ewentualnie z okolic), kto zajmuje się montażem Naziemnej Telewizji Cyfrowej i zna się na tym :). Z Góry dziękuję za odpowiedź!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
retinger Re: Naziemna Telewizjia Cyfrowa 22.11.14, 06:57 Każdy może być specjalistą. Kupuje się u Pawła Majewskiego antenę, odpowiedni odcinek przewodu antenowego, wtyczkę antenową i jeśli stary telewizor to jeszcze dekoder. Sklekoci się razem i już. No antenę trzeba zamocować na balkonie albo na ścianie domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ochotanazycie Re: Naziemna Telewizjia Cyfrowa 22.11.14, 12:36 Problem w tym, że mam antenę na dachu, jestem kobietą i szczerze, to boję się wyłazić na dach, poza tym, wiadomo chciałabym mieć jak najwięcej kanałów, a ja nie wiem, w którą stronę tą antenę ustawić, zresztą proszę o pomoc, gdybym sama chciała to zrobić, to z pewnością nie zawracałabym głowy na forum. Bardzo proszę o namiary do kogoś konkretnego, kto się na tym zna. Jest jakiś serwis w TBG? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Naziemna Telewizjia Cyfrowa 22.11.14, 12:47 mam propozycje,mogę to załatwić prywatnie,ze wszystkim ,kontakt mailowy artx@10g.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bjergsen Re: Naziemna Telewizjia Cyfrowa 24.11.14, 08:50 www.visat.pl/index.php Tarnobrzeg sienkiewicza 9 15 822 78 63 Odpowiedz Link Zgłoś