Dodaj do ulubionych

Prezes na proszkach

03.05.15, 19:56
czy raczej Radzio Bufon i naiwniacy z PO,którzy wierzyli,ze uda im się współpraca z byłym KGB-istą?!
vod.gazetapolska.pl/9643-jak-platforma-bronila-rosje-przed-jaroslawem-kaczynskim
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 20:02
      Cóż, towar jakby częściowo nieświeży! Z marca bowiem, niestety! Może coś bardziej zjadliwego? ;-))
      • americano2014 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 20:16
        Odświerzyłem Ci mózg i przypomniałem jak palanty z PO straszyli,że Kaczyński chce wywołać wojnę z pokojową Rosją.Mam Ci przypomnieć jak chłopaczek w krótkich spodenkach Tusk,zatykał sobie uszy na Westerpatte w obecności mordercy Putina,gdy śp.Kaczyński mówił o roli sowietów w wyzwalaniu Polski i innych krajów?
        • wislocki12 Czekam na świeższy towar! 03.05.15, 20:20
          "Odświerzyłem" należy pisać nieco inaczej... ;-))
          PS. Czekam na świeższy towar! ;-))
        • edekzgredek99 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 20:34
          Lechowski błędy ortograficzne sadzi. Wstyd. Pewnie do szkoły miał pod górkę,
          • genia50 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 20:44
            Czasem robi bledy celowo,aby cos podkreslic lub osmieszyc.Gdy robi bledy na kazdym kroku,nie zawsze wiadomo kiedy efekt jest zamierzony,a kiedy nie i mozemy nie zrozumiec przekazu.A szkoda byloby nie zrozumiec cennych mysli.
            • edekzgredek99 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 20:58
              E tam celowo. Celowo to on jedynie przekreca nazwisko prezydenta. Jak dla mnie to lechowski jest mocno zaburzony
              • genia50 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 21:09
                Moze i tak ,ale ja zawsze staram sie odkryc cos ciekawego w ludziach,czasem zbyt na sile.
                • edekzgredek99 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 21:13
                  A we mnie cos pani odkryla? ;)
                  • genia50 Re: Towar częściowo nieświeży... 03.05.15, 21:29
                    Tak,ale potrzebuje czasu,aby to sformulowac na pismie.Znamy sie tylko z pisania,a jednak zgadzamy sie troche.
                    • edekzgredek99 Re: Towar częściowo nieświeży... 04.05.15, 12:54
                      To takie pokrewienstwo dusz pani Geniu. To taki dar. Malo kto tego doswiadcza.
                • wislocki12 A ja? 03.05.15, 21:23
                  A we mnie? :-))
                  • genia50 Re: A ja? 03.05.15, 21:32
                    Tak,podobna odpowiedz jak dla edkazgredka99,zwlaszcza druga czesc.
                    • americano2014 Re: A ja? 03.05.15, 23:14
                      Cóż za fascynująca rozmowa o Rosji i polityce zagranicznej realizowanej przez nieudaczniaków z PO!
                      • wislocki12 "Nieudaczniak" 03.05.15, 23:37
                        Jeżeli uważasz tę wymianę uprzejmości za "rozmowę o Rosji i polityce zagranicznej", to Ci szczerze współczuję! ;-))
                        PS. Jeżeli zaś twierdzisz, że forma "nieudaczniak" jest poprawna, to... też współczuję! :-((
                      • edekzgredek99 Re: A ja? 04.05.15, 12:57
                        Lechowski jestes nudny jak flaki z olejem. Jak ci nie odpowiada to forum to spadaj do Mielca. Nikt za toba nie bedzie plakal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka