Dodaj do ulubionych

Płatny trolling!

17.05.15, 03:47
Bardzo pouczający art!
www.fronda.pl/a/mocna-historia-bylam-bankowym-trolem,51461.html
Na marginesie to ciekawe ile bierze "tutejszy forumowy" wielonickowy śmierdziel, wisłocki vel zgredek vel genia vel śmieszek itd itp. Ciekawe czy ten intelektualny karzeł przynajmniej na swoich odchyłach zarabia czy robi to za free jak spadające gó..o ptasie?
Niebawem się dowiemy, zapewne cymbał nie wytrzyma i sam napisze...
Obserwuj wątek
    • exkol Re: Płatny trolling! 17.05.15, 07:25
      Też się zastanawiam czy niejaki wislocki i inne tego typu jegomoście wywodzą się z razwiedki tornistrowej czy kamaszowej bo nie wierzę by normalny człowiek mógł się tak zeszmacić. Pewnie jurgielt musi być pokaźny.
      • wislocki12 Jurgielt 17.05.15, 11:56
        Gwoli informacji:
        "jurgielt
        1. «w dawnej Polsce: roczne wynagrodzenie wyższych dowódców i niektórych urzędników»
        2. «w czasach saskich: pensja wypłacana polskim magnatom przez obce rządy"
        Do której kategorii mnie zaliczasz?
        • genia50 Re: Jurgielt 17.05.15, 12:21
          Nie wiem co bym wybrala,co jest pewniejsze i wyzsze,a na wszelki wypadek zostaje przy obecnyn pewnym zrodle .Ale te dodatki slowne(j.n.) jako premie motywacyjna -odrzucam!
        • exkol Re: Jurgielt 17.05.15, 15:37
          Zostawmy te boku te jurydyczne rozważania. Miałem na myśli to, że szmacisz się z pieniądze i myślę, że nie są one duże. Płomienne wspieranie wujka Bronka przekonuje mnie, że jednak reprezentujesz wojskówkę. Myślę, że powinieneś spuścić z tony bo za tydzień będziesz miał kwaśno w pysku, ale znając takich ludzi jak to pewnie się znowu przewerbujesz, choć już pod innym nickiem. Opamiętaj się póki czas.
          • genia50 Re: Jurgielt 17.05.15, 16:06
            Nigdy nie uzaleznialam swoich pogladow od korzysci materialnych i nadal tak jest,chociaz rzeczywiscie,gdybym tak robila jak mi wmawiasz bylabym pewnie bogatsza.Nie potrafie byc dwulicowa.
          • wislocki12 Wojskówka? 17.05.15, 20:38
            No masz, wojskówka! Przepraszam, to dobrze, czy źle? ;-))
            PS. Jak sądzisz, gdzie najlepiej przewerbować się?
            PS2. Chyba przesadziłeś z lekturą Sewerskiego... ;-))
        • retinger Re: Jurgielt 17.05.15, 16:07
          Myślę, że wislocki jest jednak jurgieltnikiem.Wg red. St.Michalkiewicza, z czym się zgadzam, w Polsce działają aktualnie 3 stronnictwa. Mianowicie ruskie, pruskie i niedawno reaktywowane amerykańsko-żydowskie. Prezydenta otaczającego się ludźmi z dawnego WSI i innymi komuchami niewątpliwie można śmiało zaliczyć do stronnictwa ruskiego. W tej sytuacji wislocki12 zwalczając dr A,Dudę automatycznie może być zaliczony do stronnictwa ruskiego. Jeśli bierze za tę nikczemność pieniądze jako płatny troll no to jest jurgieltnikiem co było do udowodnienia. Bierzecie wislocki12 ???????
          • genia50 Re: Jurgielt 17.05.15, 16:23
            Czytam te ataki,i chyba wiem z czego one wynikaja,Po prostu wislocki12 jest od was wszystkich razem madrzejszy i nie mozesz tego zdzierżyc.
          • wislocki12 Jurgieltnik ze stronnictwa ruskiego? 17.05.15, 20:44
            Teraz jurgieltnik ze stronnictwa ruskiego biorący pieniądze jako troll! ;-))
            PS. Czy Ty naprawdę jesteś normalny? :-((
            PS2. A jeżeli nie biorę? ;-))
    • palacz67 Re: Płatny trolling! 17.05.15, 07:40
      Ciekawy artykuł i wiele wyjaśnia, pozdrawiam:-)
    • wislocki12 "Spadające gó..o ptasie" 17.05.15, 11:52
      Najbardziej podoba się mi ów "wielonickowy śmierdziel", ale "intelektualny karzeł", że o "cymbale" i "spadającym gó...e ptasim" nie wspomnę, też jest dobry! ;-))
    • wislocki12 Zapewniam Cię! 17.05.15, 12:41
      Zapewniam Cię ponadto, że na tym forum występuję wyłącznie pod nickiem wisłocki12 i nie jestem trollem, tym bardziej zaś płatnym trollem! :-)
      PS. A co sądzisz o działalności Americano, vel Rzeszowskiego, vel Lechowskiego? :-((
      • americano2014 Re: Zapewniam Cię! 17.05.15, 12:56
        Gdybym miał żyć z tych kilku postów dziennie,to zdechłbym pod płotem lub jak wielu Polaków w szczęśliwej III Rzeczpospolitej,grzebać w śmietnikach.I w przeciwieństwie do trolla wisłockiego nie publikuję 3 postów jeden po drugim,rozmawiając sam ze sobą.
        • edekzgredek99 Re: Zapewniam Cię! 17.05.15, 13:00
          Za to ty lechowski nieźle sobie dorabiasz na tym forum. Rozumiem, musisz, Z macania kur pewnie ciężko wyżyć
          • genia50 Re: Zapewniam Cię! 17.05.15, 13:15
            Najciekawsze jest to ,ze nie wiedzialam,ze za wpisy mozna zarabiac,dopiero od niedawna w ktoryms tam watku lechowski czy americano juz nie wiem "ktory" mi to objawil.Po prostu nie wiedzialam ,bo nie interesowala mnie ta kwestia,ze wzgledu na to ze posiadam wystarczajace srodki,Jedyna premia dla mnie jest to,ze moglam poznac ludzi,ktorzy maja podobne poglady do moich.
        • wislocki12 Sprawdź! 17.05.15, 20:50
          Czyżbyś miał mnie bronić? Nie wierzę! ;-))
          PS. Po twoich uwagach zrezygnowałem z postów dodatkowych, pozostając wyłącznie na kolejnych postach adresowanych do oponenta. Sprawdź! :-)
          PS2. 3 posty obok siebie dotyczą zawsze 3 różnych autorów. Sprawdź! :-)
    • mar1mar1 Re: Płatny trolling! 17.05.15, 16:20
      No i "wyprodukował" się dureń jak zawsze, pisząc sam ze sobą! Nie wytrzymało toto i opisało swoją głupotę podpisując się kilkoma nickami. Teraz wiadomo że robi to za friko...
      • genia50 Re: Płatny trolling! 17.05.15, 16:26
        No nie tak calkiem "za frico" robie to z przyjemnoscia i za te przyjemnosc nie musze placic.
        • e-zybi Re: Płatny trolling! 17.05.15, 17:00
          Nic dodać, nic ująć, taka przyjemność najbardziej smakuje pani Geniu ;-)
          • genia50 Re: Płatny trolling! 20.05.15, 08:55
            A propos tych darmowych przyjemnosci to za niektore jak sie zaplaci,to mozna miec wieksze wymagania,bo ponoc "darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby".
            • e-zybi Re: Płatny trolling! 20.05.15, 10:35
              Owszem, wymagania tak, ale czy idą w parze z przyjemnością? Nic tak nie kusi jak zakazany owoc, on smakuje najlepiej, to sama przyjemność.
              • edekzgredek99 Re: Płatny trolling! 20.05.15, 10:48
                Widze ze w temacie zakazanego owocu mocno pan doswiadczony. A ja zawsze mialem pana za chodzaca swietosc. Jak to pozory myla ;)
                • subieektywna Re: Płatny trolling! 20.05.15, 12:02
                  i strach pomyśleć że ludzie tego miasta dali kiedyś mandat zaufania do pełnienia ważnej funkcji społecznej temu człowiekowi tak wściekle zwalczającego za poprzedniego ustroju kościół i jego wiernych

teraz strach pomyśleć z czym walczy w edukacji tego miasta Pana córka

:x

• genia50 Re: Płatny trolling! 20.05.15, 08:41
          Chodzilo mi o uczestnictwo ,czyli wpisy ,bo oczywiscie jakis tam trolling platny czy bezplatny w moim przypadku nie wchodzi w rachube.
          • edekzgredek99 Re: Płatny trolling! 20.05.15, 09:27
            Bo my pani Geniu z dobrego serca tepimy tego ateistycznego dewota lechowskiego bo pragniemy aby swiat byl lepszy i radosniejszy
            • genia50 Re: Płatny trolling! 20.05.15, 10:05
              No wlasnie i zeby wolnosc nie byla tylko haslem.
      • edekzgredek99 Re: Płatny trolling! 17.05.15, 17:03
        A lechowski to robi dla pieniędzy czy dla przyjemności? Jak myslisz?
        • e-zybi Re: Płatny trolling! 17.05.15, 17:18
          A może z przyjemnością dla pieniędzy.
      • wislocki12 Jednak za frico? 17.05.15, 20:53
        No tak, "dureń". Koronny argument! ;-))
        PS. Jednak za friko?
    • ja-tarzan Re: Płatny trolling! 17.05.15, 18:24
      >>Na marginesie to ciekawe ile bierze "tutejszy forumowy" wielonickowy śmierdziel

Nic.

Nikt normalny nie p[łaciłby za działalność satyryczną, czy relaksacyjną, bo Wisłocki niczego innego, jak klepania dla przyjemności, czy jaj nie uprawia. Czy fajniem, czy nie, to już kwestia gustu.

NATOMIAST ZAPYTAJ TYCH, CO TO MNOŻĄ WĄTKI NIBY TO POLITYCZNE I SPOŁECZNE, A WSZYSTKIE OPIERAJA SIĘ NA CYTATACH Z JEDYNIE SŁUSZNEGO ŹRÓDŁA.

Lechowski vel Americano ... niechaj on Ci powie.

Musi zarabiać, bo NIKT NORMALNY NIE POŚWIĘCAŁBY TYLE ENERGII NA ZWALCZANIE WSZYSTKIEGO CO SIE RUSZA, A NIE GŁOSUJE NA PIS.... ZA DARMO. ;)
      • edekzgredek99 Re: Płatny trolling! 17.05.15, 18:29
        Ja na ten przyklad pisze dla jaj tych wymacanych przez lechowskiego
        • e-zyleta Re: Płatny trolling! 18.05.15, 18:48
          Edek przestań,bo pójdzie kaczki macać, a wtedy kasy będzie miał w bród.
      • wislocki12 Fajnie? 17.05.15, 21:03
        Piszesz:
        "Nikt normalny nie płaciłby za działalność satyryczną, czy relaksacyjną, bo Wisłocki niczego innego, jak klepania dla przyjemności, czy jaj nie uprawia. Czy fajnie, czy nie, to już kwestia gustu."
        Staram się, żeby było fajnie! Nie zawsze wychodzi... :-)
        • ja-tarzan Re: Fajnie? 18.05.15, 07:51
          >>Staram się, żeby było fajnie! Nie zawsze wychodzi... :-)

Jak każdemu, nie ma ludzi doskonałych, a kto bez winy niechaj kamień itd. ;)
          • wislocki12 Udało się! 18.05.15, 20:18
            Udało się uchylić, całe szczęście! ;-))
    • smieszekleszek Re: Płatny trolling! 18.05.15, 19:38
      mar1mar1 napisał:

> Bardzo pouczający art!
      > www.fronda.pl/a/mocna-historia-bylam-bankowym-trolem,51461.html
      > Na marginesie to ciekawe ile bierze "tutejszy forumowy" wielonickowy śmierdzie
      > l, wisłocki vel zgredek vel genia vel śmieszek itd itp. Ciekawe czy ten intelek
      > tualny karzeł przynajmniej na swoich odchyłach zarabia czy robi to za free jak
      > spadające gó..o ptasie?
      > Niebawem się dowiemy, zapewne cymbał nie wytrzyma i sam napisze...
      Trafiłeś jak kulą w płot.Jesteś fenomenem intelektu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wislocki12 Znowu Lechowski! 20.05.15, 22:32
      A Americano znowu jest Lechowskim! Co o tym sadzisz? Myślisz, że on to tak ideowo i... honorowo? ;-))
      • edekzgredek99 Re: Znowu Lechowski! 21.05.15, 13:22
        Lechowski sie pojawia jak psychoza pana Leszka K. sie zaostrza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka