Dodaj do ulubionych

W tym filmie

07.06.15, 09:14
widać korzenie współczesnych władców III Rzeczpospolitej i gnid medialnych,które tego układu byłych komuchów i ich kapusi tak zaciekle bonią
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ulOeG5YfWvM
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: W tym filmie 07.06.15, 10:10
      www.youtube.com/watch?v=llOM-z8xPFU
      • ja-tarzan Re: W tym filmie 07.06.15, 10:12
        www.youtube.com/watch?v=Yxz5G4foV0E
        • palacz67 Re: W tym filmie 07.06.15, 10:33
          Wysłuchałam piosenki i chyba wiem, co chcesz powiedzieć, mam podobne zdanie:-)
    • wislocki12 "Twórczość" z tezą 07.06.15, 11:18
      Kiedyś, w słusznie już zapomnianych czasach, szeroko rozpowszechniona była tzw. twórczość z tezą. Myślę, że proponowany przez Ciebie jest znakomitym przykładem takiej twórczości, niestety! :-((
    • polak1706 Re: W tym filmie 07.06.15, 11:51
      W jesiennych wyborach i tak naród zagłosuje na swoich oprawców. Ten TYP narodu tak ma.
      • ja-tarzan Re: W tym filmie 07.06.15, 23:08
        >>W jesiennych wyborach i tak naród zagłosuje na swoich oprawców.

Naród głosuje na tych, co kandydują ;)
        • lechowski51 Re: W tym filmie 07.06.15, 23:17
          Chcesz powiedzieć,że to juz było i będzie?.Tak było przez 25 lat gdy sbeccy agenci i ich kapusie urzadzali nam zycie.POwoli zbliża sie kres ich panowania.Tumanienie Polaków przez gadzinówki typu GW czy TVN przestaje działać.I tylko tacy jak Ty jeszcze chcieliby polerować spiż na pomnikach Bolka Wałęsy,Geremka,Kuronia czy innych łobuzów,którzy oddali za grosze nasz majątek a sami sprywatyzowali państwo i zrobili z niego republikę kolesiów.
          • wislocki12 Teza i... dowód 08.06.15, 00:08
            "Chcesz powiedzieć,że to juz było i będzie?"
            Ależ skąd, chcę powiedzieć, że wszystkie projekty prawicy zaczynają się od tezy, do której następnie wyszukuje się dowody! Przypomnij sobie katastrofę Smoleńską! Czegóż tam nie było? Hel, trotyl, bomba próżniowa, wewnętrzny wybuch, ostrzał rakietowy... :-((
            • lechowski51 Re: Teza i... dowód 08.06.15, 19:49
              Dla Ciebie państwo określone jako "ch...,dupa i kamieni kupa" to raj na ziemi.To,że blond Barbi kpi sobie z Polaków mówiąc,że za 6 tys pracuje frajer lub złodziej,to dla Ciebie pryszcz,bo bredziesz o Smoleńsku.To,że minister spraw wewnętrznych poleca podpalenie budki pod ruską ambasadą aby ośmieszyć Ruch Narodowy,to dla takich jak Ty,nic nieznaczący incydent.
              • edekzgredek99 Re: Teza i... dowód 08.06.15, 19:55
                Daj se już lechowski na wstrzymanie. I się tak już nie nadymaj bo ci żyłka pęknie.
              • wislocki12 Mgła, squat i... Barbi 08.06.15, 20:12
                Nie rozumiem tylko, co to ma wspólnego z twórczością z tezą, której produkt byłeś łaskaw właśnie przedstawić? ;-))
                To ja bredzę o Smoleńsku? A Macierewicz, który nawet mgły nie zauważył na lotnisku? Podobnie, zresztą, jak piloci nie widzieli lotniska, niestety! :-((
                PS. Naprawdę, nie zgadzasz się z Sienkiewiczem? ;-))
                PS2. Naprawdę, poważnie traktujesz ową Barbi! ;-))
                PS3. Naprawdę zapomniałeś o squacie? Też sprawka Sienkiewicza? Nie żartuj! ;-))
                • lechowski51 Re: Mgła, squat i... Barbi 08.06.15, 23:01
                  Ty bredzisz o Smoleńsku a nie ja.A blond Barbi przez TVN i takich jak Ty do niedawna,była traktowana w tuskolandzie jako najwybitniejszy minister
                  • wislocki12 Kiełbasa wyborcza nadziewana napalmem... 08.06.15, 23:23
                    No tak, bo przecież Ty w ogóle nie bredzisz! Nawet o Smoleńsku! Całe szczęście jeszcze, że wciąż działa, coraz aktywniej zresztą, A. Macierewicz! Ciekawe, co będzie modne w sezonie wyborczym? Może kiełbasa wyborcza nadziewana napalmem? ;-))
                    PS. Nie przypominam sobie, aby TVN, że o takich jak ja, nie wspomnę, kiedykolwiek zajmowała się promocją kandydatek Millera! Powinieneś częściej oglądać TVN, najlepiej TVN24! Mniej byś się kompromitował! :-))
                    • lechowski51 Re: Kiełbasa wyborcza nadziewana napalmem... 09.06.15, 00:22
                      Pomyliłeś biedną dr.Ogórek z inna Barbi ze Ślaska,wybitnym dzisiaj komisarzem Bieńkowską
                      www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fdorzeczy.pl%2Fid%2C6313%2FCalosc-nagranej-rozmowy-Wojtunika-z-Bienkowska.html&ei=WhV2VaTxLYfpUsKtgIAB&usg=AFQjCNGzKfeEVhz8ry5pZXtuReM0-P586A&sig2=QJSS8BoiGX7_Ap4WIpj_xw&bvm=bv.95039771,d.d24&cad=rja
                      • wislocki12 Barbi jak kiełbasa wyborcza... 09.06.15, 00:38
                        Barbi jest jedna, bez względu na wygląd i proweniencję, niestety, i pochodzi z krainy mlekiem i miodem płynącej, że o black hawkach nie wspomnę! ;-))
                        PS. Szydło, że o Dudzie nie wspomnę, to też taka swoista odmiana Barbi, niestety! :-((
                        • lechowski51 Re: Barbi jak kiełbasa wyborcza... 09.06.15, 06:40
                          Barbii z kurzym mózgiem "ale jaja,ale jaja" jest jedna.Głupia ale szczera a to jaki obraz wyłania się z jej rozmowy,tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu,że ci co rządzą obecnie Polską powinni się w dużej części znaleść w "w hotelu w Załężu"

Mówię ci, żenada z tym całym górnictwem i z tą gospodarką, po prostu takie zaniedbania? Prawda jest taka, że właściciel, czyli Ministerstwo Gospodarki, generalnie w dupie miało całe górnictwo przez całe siedem lat. Były pieniądze, a oni, wiesz, pili, lulki palili, swoich ludzi poobstawiali, sam wiesz, ile zarabiali i nagle pierdyknęło. A ja to słyszałam naprawdę od roku, to na pewno. Tylko to nie jest moja kompetencja? Jest Tomek, który ma się tym zajmować, Tomczykiewicz. Tak zaczęli do mnie z tą kompanią chodzić, no to jest kwestia wszystkich spółek, nie tylko kompanii, która jest w sytuacji tak tragicznej?
                          • wislocki12 Bez cudzysłowu 09.06.15, 12:38
                            Moim zdaniem, podsłuchiwanie prywatnych osób jest niemoralne, a publikowanie ich zapisów (lub cytowanie, szczególnie bez cudzysłowu!) powinno być karalne! :-(
                            • lechowski51 Re: Bez cudzysłowu 10.06.15, 20:07
                              Niemoralne jest żyć na koszt podatników i POgardzać nimi jak to czynią Sikorski,Ale jaja Bieńkowska i inne dupki rządzące moim krajem
                              • wislocki12 Opozycja bez ambicji? 10.06.15, 20:16
                                Zapominasz tylko, że opozycja jest również jednym z ustawowych elementów rządzenia naszym krajem! A że nim się nie czuje, to już całkiem inna sprawa, niestety! :-((
                                • lechowski51 Re: Opozycja bez ambicji? 10.06.15, 21:32
                                  A to ciekawe!.Jak zwykle wszystkiemu jest winien PiS!.Może mi uświadomisz jak opozycja,na podstawie jakiej ustawy jest "elementem rządzenia"?
                                  • wislocki12 Piaskownica? 10.06.15, 21:49
                                    Szkoda, że tego nie rozumiesz... Chcąc nie chcąc opozycja musi w jakiś sposób funkcjonować w systemie rządzenia demokratycznego, nawet jeżeli z samego założenia lider opozycji nie podaje ręki nikomu z legalnie wybranej partii rządzącej! Ale to już raczej problem psychiatryczny, niestety! :-((
                                  • wislocki12 Mądrzejsza, dojrzalsza i bardziej racjonalna 10.06.15, 21:57
                                    A czy ja napisałem, że wszystkiemu winien jest PiS? :-(
                                    Marzy mi się partia opozycyjna, która jest mądrzejsza, dojrzalsza i bardziej racjonalna niż partia rządząca! :-)
                                    • lechowski51 Re: Mądrzejsza, dojrzalsza i bardziej racjonalna 10.06.15, 22:08
                                      Partia "ludzi rozumnych" już była.Na szczęście wylądowała na śmietniku historii.I na szczęście juz tacy jak Ty nie mają wpływu,czy koalicjantem jedynie słusznej Partii będzie Petru czy Kukiz
                                      • wislocki12 Pora na PiS? 10.06.15, 22:25
                                        "Partia "ludzi rozumnych" już była", powiadasz? Szkoda! Znaczy się pora na PiS? czyli czas na Brudzińskiego, Macierewicza, Błaszczaka, Legutkę, Terleckiego, Kuchcińskiego, Dudę, że o prezesie nie wspomnę? Serdecznie dziękuje, nie skorzystam! :-))
                                        • lechowski51 Re: Pora na PiS? 10.06.15, 23:05
                                          Zawsze wierny ideom Lenina zagłosuj na SLD a towarzysze będa ci wdzieczni.A to,że PIS będzie rządził od jesieni jest pewne jak dwa dodać dwa jest cztery
                                          • wislocki12 Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu 10.06.15, 23:20
                                            Mam wrażenie, że inkryminujesz mi sympatie dla SLD, a przecież ja nie wytykam Ci zachwytu fashyzmem, chociaż też mi się to nie podoba! A co do perspektyw PiSu w wyborach jesiennych, to nie przesadzałbym z nadgorliwością... Komorowski tez był pewien, nawet bagażu nie brał... ;-))
                                            • lechowski51 Re: Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu 11.06.15, 18:48
                                              Komorowski i ty a skończyło się na tym,że ten ograniczony bufon musi pakować manatki a ty bedziesz przez 10 lat ogladał Dudę w TVN-ie
                                              • wislocki12 Nie Ty pierwszy i nie ostatni... 11.06.15, 19:49
                                                Zdaje się, że Ty też już bagażu nie bierzesz... Nie Ty pierwszy i nie ostatni! ;-))
                                          • genia50 Re: Pora na PiS? 11.06.15, 21:51
                                            Jako przedsiebiorca wiesz,ze nie zawsze 2+2=4,bo dochodza odsetki,oraz marze i upusty i wiele innych.
                                            • wislocki12 TAKI przedsiębiorca 11.06.15, 23:37
                                              Nie sądzę, aby TAKI przedsiębiorca coś o tym wiedział... ;-))
                                          • wislocki12 Partia plastykowego... 11.06.15, 23:49
                                            Czy odradzając mi głosowanie na SLD nie namawiasz mnie przypadkiem na głosowanie na partię plastykowego elekta z prezesem i katastrofistą w tle, rozhisteryzowanego rockmena, że o szachiście wspomaganym przez gwiazdę kamer monitoringowych, nie wspomnę! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka