Dodaj do ulubionych

Pisałem że...

26.06.15, 20:31
...jeszcze POpaprańcy wszystkiego nie sprzedali i muszą mieć większość w sejmie by sprzedać resztę Polski. Muszą wygrać najbliższe wybory.

"Pojawiła się informacja, że Airbus Group jest zainteresowany zakupem części spółek wchodzących w skład PGZ lub całej PGZ."

www.defence24.pl/235958,airbus-przejmie-pgz-prezes-faury-o-planach-wobec-polski
Obserwuj wątek
    • nem.eo Re: Pisałem że... 26.06.15, 22:45
      Sam jesteś popapraniec popierając PIS nie dający kobiecie wolności wyboru. Na szczęście mamy to w dupie Wasze niespełnione marzenia.
      • polak1706 Re: Pisałem że... 26.06.15, 23:46
        nem.eo-kolejna gwiazda forum!
        O jakim wyborze piszesz? Masz na myśli in Vitro?
        Może o tym nie wiesz że PiS jest przeciwny stosowaniu tej metody w związkach pozamałżeńskich, homoseksualnych aby nie było późniejszych kłopotów. I mają rację!
        Pomyśl, myślenie nie boli. Chyba , że należysz do tej kategorii kobiet
        www.tvn24.pl/krakow,50/matka-wyrzucila-niemowle-przez-okno-dziecko-nie-zyje,554763.html
        • wislocki12 "Pomyśl, myślenie nie boli." 27.06.15, 00:20
          Mam wrażenie, że w odróżnieniu od prezydenta elekta, nie zgadzasz się ze stanowiskiem Episkopatu w sprawie in vitro... Naprawdę uważasz, że in vitro powinno być dopuszczalne? Szkoda! :-((
        • palacz67 Re: Pisałem że... 27.06.15, 00:20
          Dzięki, teraz jest więcej informacji na ten temat. Wyrosło pokolenie bez uczuć, niestety znam przykład z sąsiedztwa porzucenia przez matkę miesięcznego dziecka, babcia, 80-latka go wychowuje wraz z synem. Nie mogę tego pojąć, jak można tak postąpić.
    • wislocki12 "Przysyłaj choc puste koperty..." 26.06.15, 22:51
      Na twoim miejscu, to już na zawsze zrezygnowałbym z pisania, co by to nie mogło oznaczać, niestety! ;-))
      • nem.eo Re: "Przysyłaj choc puste koperty..." 26.06.15, 23:12
        Masz rację ponownie, jak w innym temacie. W sumie to w ogóle nie na temat się odezwałam. Szkoda nerwów :) Jak coś nie było mnie tu. Pozdrawiam.
      • polak1706 Re: "Przysyłaj choc puste koperty..." 26.06.15, 23:48
        Na twoim miejscu zeszedłbym z tego świata w sposób sztuczny, wymuszony, by nie wypisywać już więcej głupot na forum. Nie żartuję, niestety!
        • wislocki12 Zechodzić z tego świata? 27.06.15, 00:14
          Nie do końca rozumiem - naprawdę uważasz, że z tego świata się zechodzi, i to "sposób sztuczny, wymuszony, by nie wypisywać już więcej głupot na forum"? Chyba żartujesz, jak zwykle, zresztą! ;-))
    • wislocki12 Kolejka juz stoi... 27.06.15, 00:27
      Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że PO raczej nie będzie mieć okazji, aby cokolwiek sprzedać w tym kraju, niestety... Jak myślisz zatem, co może jeszcze sprzedać PiS, że Kukizie nie wspomnę? Podobno kolejka już stoi... :-((
      • polak1706 Re: Kolejka juz stoi... 27.06.15, 00:33
        Co ci tam znowu stoi? przecież jesteś kobietą?
        biznes.onet.pl/gielda/wiadomosci/pracodawcy-rp-domagamy-sie-zablokowania-bezsensownego-niszczenia-ropczyc/0p2xn0
        • wislocki12 Kolejka! Do PiSu, że o Kukizie nie wspomnę... 27.06.15, 01:09
          Co stoi? Kolejka! Do PiSu, że o Kukizie nie wspomnę, niestety!
          PS. Wolę takie kobiety jak ja, od takich facetów jak Ty, niestety!
          • polak1706 Re: Kolejka! Do PiSu, że o Kukizie nie wspomnę... 27.06.15, 01:15
            dynda mi to!
            • wislocki12 Nie każdemu dynda! 27.06.15, 01:22
              Pozwalam sobie zwrócić uwagę - nie każdemu facetowi dynda, jak twierdzisz! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka