Dodaj do ulubionych

"Krzyknęli: wyp... do Syrii"

22.11.15, 01:30
"Nataniel Marsal Cabitango, muzyk z zespołu Raggafaya, został dotkliwie pobity. Napastnicy zaatakowali go przed jednym ze sklepów w Szczecinie. Ma inny kolor skóry, więc oprawcy wzięli go za syryjskiego imigranta. W rzeczywistości pochodzi on z Argentyny i ma polskie obywatelstwo."
Pozdrowienia dla polaka1706, palacz67 i reszty narodowych katolików z forum Tarnobrzeg. Możecie być dumni z siebie! ;-((

www.fakt.pl/polska/szczecin-chillu-muzyk-raggafaya-pobity,artykuly,592172.html
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 02:29
      Dzięki za pozdrowienia. Jestem z siebie dumny, a duma mnie rozpiera tym bardziej im więcej osób ostrzegłem przed dzikusami islamskimi. Nie jest zatem moim celem nawoływanie do czynnej napaści kogokolwiek.
      Możesz się do nich dołączyć
      wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Muzulmanie-wyjda-na-ulice-Poznania-Jestesmy-przeciw-terroryzmowi,wid,17986418,wiadomosc.html?ticaid=115fc3&_ticrsn=3
      To dopiero rasiści, ksenofoby, mordercy innowierców, zakłamani, fałszywi, dzicy!
      • edekzgredek99 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 09:14
        Czesc Polakow tez taka jest i ty do niej nalezysz polak cos tam.
      • wislocki12 Chory z nienawiści? 22.11.15, 11:36
        Piszesz: "rasiści, ksenofoby, mordercy innowierców, zakłamani, fałszywi, dzicy", odnosząc się do deklaracji organizatorów manifestacji w Poznaniu:
        "- Pokażemy, że solidaryzujemy się z rodzinami ofiar zamachów we Francji. Jednocześnie chcemy zaprotestować przeciw ksenofobii i rasizmowi. Jesteśmy za tolerancją - tłumaczy Chadid. I zaprasza do udziału w manifestacji. - Mogą wziąć w niej udział zarówno muzułmanie, jak i nie muzułmanie. Każdy kto będzie chciał, może przyłączyć się do nas - mówi imam."
        PS. Czasami mam wrażenie, że jesteś chory z nienawiści. :-((
        • polak1706 Re: Chory z nienawiści? 22.11.15, 23:51
          A ty jesteś tak naiwna że wierzysz w te ich zagrywki? To ich cwane chwyty poniżej pasa gdy jest ich mało. O tym wiesz zapewne. czytać umiesz, oczy masz sprawne. Dobrze wiesz jacy są.
          To te dzikusy przy pomocy usłużnych idiotów w mediach wyzywają od ksenofobów, rasistów tych którzy się ich lękają.
          Czasami mam wrażenie, że prosisz się o gwałt zbiorowy. Rozum wróci na swoje miejsce.
          • wislocki12 To polscy rasiści, a nie muzułmanie 23.11.15, 00:27
            Nie żartuj, przecież to polscy rasiści, a nie muzułmanie pobili Argentyńczyka Nataniela Marsala Cabitango, muzyk z zespołu Raggafaya! :-))
    • wislocka12 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 07:09
      Nie czas żałować róż jak płonie las.
      • wislocki12 "Jaka róża, taki cierń." 22.11.15, 11:39
        Jakie róże, jaki las?
        PS. Prawdziwy wislocki jest jeden - wislocki12!
    • karrambello Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 09:21
      To jest dowód na to, że w każdym kraju istnieje podrodzaj ludzkim określany mianem bydła. Wszędzie bez wyjątku, w Polsce też.
      • wislocka12 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 10:31
        Przedstawiłeś się ale co w temacie?
        • wislocki12 Tacy jak Ty 22.11.15, 11:43
          Mam wrażenie, że nie zrozumiałeś, że karrambello miał na myśli takich jak Ty. I miał rację! ;-))
    • palacz67 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 13:52
      Witam, dziękuję za pozdrowienia, które odwzajemniam.
      • wislocki12 Możesz być dumna z siebie? 22.11.15, 21:56
        No tak, ale ja jeszcze napisałem, ze możesz być dumna z siebie, co by to nie mogło oznaczać! ;-))
    • genia50 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 14:02
      Opalilam sie troche w lecie i teraz zaczynam sie bac,zanim opalenizna zjasnieje moge byc narazona na ataki.Zakryte czesci ciala mam troche jasniejsze,ale jak je pokazac w zimie,zeby nie mysleli iz jestem "uchodzcą"?
    • ursi51 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 14:24
      Polaku1706. Przechodzisz samego siebie. Obawiam się o Twoje zdrowie. Jahwe przegrywa z Allahem, że tak się pienisz? Jahwe najlepiej się miał w Średniowieczu, gdy mordowano dla niego w wojnach krzyżowych czy palono na stosach. Allah właśnie jest w chrześcijańskim Średniowieczu i musi odchorować to, co ma odchorować, co odchorowało chrześcijaństwo dzięki heretykom. Pozbycie się agresywnych religii to właśnie zadanie dla laicyzmu. Oby sie udało. Jahwe czy Allah to taka sama abstrakcja.
      • polak1706 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 23:55
        Ursi, kochanie! Wybieraj!
        1-www.google.pl/search?q=bestgore+islam&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFz7raj6XJAhVBEHIKHdfFDYsQ_AUIBygB&biw=1280&bih=869

2-shoebat.com/2014/03/11/muslims-conduct-real-life-ritual-human-sacrifice-video/
    • pamietamy3322 Wypada ,,podziekowac" usraelowi 22.11.15, 15:53
      Zaczęlo sie od Zamach stanu w Iranie (1953) – zamach stanu, w rezultacie którego odsunięto od władzy irańskiego demokratycznego premiera Mohammada Mosaddegha w 1953 roku. Zamach zaaranżowany został przez Wielką Brytanię (ponad nazwą „Operation Boot”) i Stany Zjednoczone (pod nazwą Projekt TPAJAX)
      Bo rzad znacjonalizowal rope naftowa co bylo nie na reke angielskiemu koncernowi naftowemu BP
      W sierpniu 2013 roku, CIA oficjalnie przyznała się do tego, że była zaangażowana zarówno w planowanie i wykonanie zamachu; przekupywanie irańskich polityków, wojskowych, urzędników oraz szerzenie propuczystowskiej propagandy[8][9]. CIA określiła zamach jako przeprowadzony „pod kierunkiem CIA” i jako „akt polityki zagranicznej USA, opracowany i zatwierdzony na najwyższych szczeblach władzy”[
      Doszedl do wladzy szach pahlawi ktory byl zwyrodnialcem a nastepnie zostal obalony w 1979 roku i powstalo iranskie panstwo wyznaniowe.

Potem byly kraje ameryki srodkowej jak Wenezuela, gwatemala, honduras.
      A teraz libia , irak, syria. usrael likwiduje przywodcow ktorzy nie chca robic interesow. Arabia Saudyjska gdzie panuje skrajna odmiana islamu wahabizm a ktora grzecznie wspolpracuje z marykanskimi korporacjami jest nietykalna.
      Asad ktoy jest alawita najlagodniejsza odmiana islamu trzeba go zlikwidowac bo jest nie na reke usraelowi.
      Nie chodzilo o zadne wprowadzanie demokracji. chodzi o wplywy , rope i kase a dla takich ludzi psychopatow ktorzy steruja politykami usraela jak kukielkami to bez roznicy czy zginie milion czy 10 milionow.
      • wislocki12 5766 22.11.15, 22:09
        Mylisz się! Wszystko zaczęło się 5766 lat temu, gdy Dobry Bóg stworzył świat! Dzięki Ci zatem Panie za wszystko, co zrobiłeś dla człowieka (dla Syryjczyka też). ;-))
        PS. Czasem mam wrażenie, że Bóg był pierwszym psychopatą... :-(

the614thcs.com/index.php?id=40,328,0,0,1,0
    • pamietamy3322 Skonczyc z fikcją 22.11.15, 17:03
      W Syrii nie ma zadnej umiarkowanej opozycji. Od panstwa islamskiego te male tworki potworki roznia sie tylko nazwa. panstwo islamskie juz dawno by je wchlonelo
      ale nie byloby argumentu zeby usrael robil im zrzuty broni i wspieral ich. Normalnie ze soba wspolpracuja i wszyscy chca ustanowic w syrii prawo szariatu.
      Jesli zdobeda latakie miasto alawitow wymorduja prawie milion ludzi lacznie z tymi co tam uciekli.
      Polecam film ,,Syria, legiony świętej wojny" o tej ,,umiarkowanej" opozycji.
      • wislocki12 Nie takie wydarzenia 22.11.15, 22:20
        O ile pamiętam, to jesteś jednym z tych, którzy, kierując się chrześcijańskimi uczuciami, najchętniej pozbawiliby mieszkańców tego kraju jakiejkolwiek pomocy i skazali na śmierć miliony bliźnich. Masz rację, wzorce są - nie takie wydarzenia opisuje Biblia! :-((
        • pamietamy3322 Re: Nie takie wydarzenia 22.11.15, 22:31
          Stwierdzam ze jestes idiotą. Albo bardzo zlym czlowiekiem i wyrachowanym.
          • wislocki12 Trzy w jednym 22.11.15, 23:09
            Masz rację - trzy w jednym! ;-))
        • pamietamy3322 Re: Nie takie wydarzenia 22.11.15, 22:32
          wislocki ile bys wybil ludzi zeby zlikwidowac kosciol w Polsce? z 10 milionow?
          • wislocki12 Ani jednego 22.11.15, 23:15
            Ilu ludzi wybiłbym? Ani jednego - każdy przecież ma swój mózg! Ba, idąc za przykładem Jezusa, pomógłbym tysiącom, które musiały uciekać z krajów nawiedzonych przez wojny i głód! I nie dziurawiłbym ich pontonów i nie budowałbym płotów na granicach! :-))
            • pamietamy3322 falszywa dobroc 22.11.15, 23:19
              Kto ci broni zlicytowac wszystko co masz wymienic to na euro i wynajac im mieszkanie we francji
              Do domu tez wszystkich nie wpuszczasz zwlaszcza jakis pijakow ktorzy go zdemoluja zarzygaja i jeszcze beda za toba po domu z nozem biegac To jest naturalne zachowanie czlowieka
              Ci na szczycie go zdemolowac zniszczyc nasze domy jakimi sa nasze kraje.
    • genia50 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 22:51
      Jak ktos stracil wiare to nie znaczy,ze stal sie zlym czlowiekiem.Czlowiek gdy jest dobry to czy wierzacy czy nie takim pozostaje. Sa tez ludzie ,ktorzy nie wierza a uwazaja ze inni powinni byc wierzacy,bo wiara jest dobra dla spoleczenstwa.Skoro wiara jest taka konieczna to czemu sami nie wierza ?
    • pamietamy3322 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 22:59
      Tu nie chodzi o wiare na tym czlowieku nie robia wrazenia zadnego te mordy islamistow
      To ze nie wierzy to niech nie wierzy. Ale kazdy normalny czlowiek jakby cos takiego zobaczyl to by sie zastanowil a nie przechodzil do tego jakby go to nie ruszalo. Ja sie zastanawiam ile taki czlowiek poswiecilby istnien w tej syrii zeby w Polsce oslabic kosciol o 1%
      • wislocki12 Wyprawy krzyżowe 22.11.15, 23:22
        Nie bardzo rozumiem, o jakie mordy Ci chodzi? O wyprawy krzyżowe? :-(
        PS. Jak myślisz, do śmierci ilu istnień przyczyniasz się odmawiając pomocy uciekinierom z Syrii? :-(
        PS2. Naprawdę nie wiesz, że cały Kościół katolicki wspiera migrantów? Myślisz, ze to tylko tak od picu? :-((
        • pamietamy3322 Re: Wyprawy krzyżowe 22.11.15, 23:25
          Nie rozumiem czyli ze kiedys byly wyprawy krzyzowe to ze teraz islamisci obcinaja chrzescijanom glowy tysiacom ludzi to nie ma w tym nic zlego? ze to jest usprawiedliwione? z toba cos jest naprawde nie tak.
    • pamietamy3322 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 23:03
      wislocki mysli tak ze islamisci tu przyjda i rozwodnia przez co rola kosciola sie oslabi a ze przez to bedzie musialo zginac iles tam setek tysiecy ludzi to cel uswieca srodki
      • wislocki12 Jakaś obsesja? 22.11.15, 23:27
        Mam wrażenie, że u Ciebie wszystko zaczyna się od Kościoła i kończy na... Kościele. Jakaś obsesja? ;-))
        • pamietamy3322 Re: Jakaś obsesja? 22.11.15, 23:33
          Twoja na pewno kazdy kto sledzi to forum widzi to
          • wislocki12 Mylisz się... 22.11.15, 23:37
            Mylisz się, u mnie, w odróżnieniu od Ciebie, nic nie zaczyna się na Kościele, i nic na nim nie kończy! ;-))
            • pamietamy3322 Re: Mylisz się... 22.11.15, 23:41
              Wystarczy przesledzic drzewko

Mylisz się! Wszystko zaczęło się 5766 lat temu, gdy Dobry Bóg stworzył świat! Dzięki Ci zatem Panie za wszystko, co zrobiłeś dla człowieka (dla Syryjczyka też). ;-))
              PS. Czasem mam wrażenie, że Bóg był pierwszym psychopatą... :-(

Sprytny zabieg wyraz kosciol nie padl ale jest odniesienie do tych 5766 lat bo katolicy wierza ze swiat tyle ma

Takie rebusy logiczne pacanie i wciskanie ciemnoty zostaw dla glupszych od siebie
              • wislocki12 Pacan 22.11.15, 23:49
                Jeżeli nawet nie przekonają Cię, to na pewno spróbują Cię obrazić! :-(
                PS, Naprawdę uważasz, że katolicy wierzą, że świat ma 5766 lat? Maluczcy czy... prostaczkowie? ;-))
                • pamietamy3322 Re: Pacan 22.11.15, 23:53
                  Znowu proba rebusu logicznego czy ja napisalem ze w to wierze? Wierze czy nie wierze o tym sie nie zajaknalem i w ogole nie poddalem tego pod dyskusje.
                  • wislocki12 Mąż czy nie mąż? 23.11.15, 00:20
                    A kto to napisał:
                    "Sprytny zabieg wyraz kosciol nie padl ale jest odniesienie do tych 5766 lat bo katolicy wierza ze swiat tyle ma"?
                    Czyżbyś miał nie być katolikiem? ;-))
    • pamietamy3322 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 23:04
      psychopata tylko nienawidzacy kosciola
      • wislocki12 Psychopatia a Kościół 22.11.15, 23:34
        Wikipedia:
        "Osobowość dyssocjalna, psychopatia, osobowość antyspołeczna – zaburzenie struktury osobowości o charakterze trwałym, dotyczące 2–3% każdego społeczeństwa. Zaburzenie to wiąże się z obecnością trzech deficytów psychicznych: lęku, uczenia się i relacji interpersonalnych."
        Zwróć uwagę, w żadnej definicji psychopatii nie ma mowy o stosunku do Kościoła! ;-))
        • pamietamy3322 Re: Psychopatia a Kościół 22.11.15, 23:47
          To co napisales nie ma sensu. To tak jakby ktos ukradl rower i bronil sie ze w kodeksie nie ma karnym nie ma wzmianki ze za kradziez roweru jest jakas kara. bo rower jest niewymieniony

Jednak jestes idiota
          • wislocki12 Czynnik kościelny w psychopatii 22.11.15, 23:54
            Ja nie pisałem, że ktoś mi ukradł rower. Ja napisałem tylko, że definicja psychopatii nie uwzględnia tzw. czynnika kościelnego! ;-))
            PS. Jeżeli nie potrafią Cię przekonać, to na pewno postarają się obrazić Cię! ;-))
    • genia50 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 23:21
      Ja uwazam,ze kosciol w Polsce pochlania bardzo duzo pieniedzy i kosztuje duzo jego utrzymanie.Za tak duze pieniadze i luksusy moglaby byc w lepszym stanie sluzba zdrowia ,szkoly,mieszkalnictwo.Rozumiem ze politycy nie zaluja na kosciol pieniedzy bo pomaga im zapanowac nad niesfornym ludem.Rzeczywiscie czesc spoleczenstwa jest taka,ze tylko strach przed gniewem bozym powstrzymuje ja przed morderstwami,rabunkami i okrucienstwem. Byc moze jest to potrzebne aby strach przed kara wieczna powstrzymal okrutnych ludzi ,przed zabiciem,obrabowaniem czy zgwalceniem mnie czy innych ludzi.Wolalabym aby w inny sposob bezpieczenstwo bylo zapewniane,ale nic na to nie poradze.
      • wislocki12 Odpowiedzialność za człowieka 22.11.15, 23:41
        A może religia zwalnia nas z odpowiedzialności za drugiego człowieka? :-(
        • genia50 Re: Odpowiedzialność za człowieka 23.11.15, 00:03
          Czesc ludzi usprawiedliwia sie mowiac :tak musialo byc lub Bog tak chcial,tlumacza sobie tez tak cos co jest za trudne do zrozumienia lub jak cos zaniedbaja i z tego powodu cos zlego sie stanie zeby nie miec wyrzutow sumienia.Troche im zazdroszcze,ale nie calkiem,bo w zwiazku z tym nie wierza we wlasne sily i odpuszczaja zdajac sie na los ,gdy jednak cos od nich zalezy.
    • pamietamy3322 Re: "Krzyknęli: wyp... do Syrii" 22.11.15, 23:51
      Dobra koncze bo to jest bezcelowe.
      • wislocki12 "Dobra koncze bo to jest bezcelowe." 23.11.15, 00:13
        Zgadnij, kto posługuje się takimi argumentami?
        - "Stwierdzam ze jestes idiotą. Albo bardzo zlym czlowiekiem i wyrachowanym."
        - "Wislocki ile bys wybil ludzi zeby zlikwidowac kosciol w Polsce?"
        - "Z toba cos jest naprawde nie tak."
        - "Psychopata tylko nienawidzacy kościoła"
        - "Takie rebusy logiczne pacanie i wciskanie ciemnoty zostaw dla glupszych od siebie"
        - "Dobra koncze bo to jest bezcelowe." ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka