Dodaj do ulubionych

Początek...

02.12.15, 23:32
"Kaczyński nie powitał prezydenta! Wojna?
Jarosław Kaczyński wziął udział w uroczystej premierze książki rodziców prezydenta Dudy. Jednak mimo że Andrzej Duda również był obecny na spotkaniu promocyjnym, prezes PiS nawet się z nim nie przywitał! Czy to początek ochłodzenia stosunków między prezydentem a prezesem PiS? - zastanawia się "Super Express"."

www.fakt.pl/politycy/jaroslaw-kaczynski-nie-przywital-sie-z-prezydentem-andrzejem-duda,artykuly,594654.html
Obserwuj wątek
    • wislocki15 Re: Początek... 03.12.15, 06:53
      Spokojnie wislocki12, nie popuść w majty.
      • wislocki12 Za późno... 03.12.15, 19:27
        Za późno... ;-)
    • samakasia Re: Początek... 03.12.15, 08:53
      Po co ma się tak poniżać i swojemu przydupasowi podawać rękę. To przydupas powinien paść i całować go w stopy "hierachia" musi być zachowana.
      • edekzgredek99 Re: Początek... 03.12.15, 09:35
        Przydupas by pewnie padl i calowal ale tak przy rodzicach?
        • re_bo Re: Początek... 03.12.15, 16:08
          wiesz , edek zgredek co? ja tak myślę że te twoje kłopoty to przez kurzajki. nie martw się brachu jest na to sposób . Musisz postarać się o zdechłego , czarnego kota bez białego włosa. Potem wystarczy pójść na cmentarz i o 12 w nocy stojąc twarzą do gwiazdy aldebarana uroczyście powiedzieć: ?idź czarny kocie do piekła a kurzajki niech idą za tobą? (naucz się tego na pamięć ? dasz rady?)?I dodać zaklęcie: ?Hokus, poku, marocus?
          Potem nie oglądaj się za siebie biegnąc do dom.
          Budzisz , się brachu, bez kurzajek? Wiesz jak się wspaniale żyje bez kurzajek. Cieszysz się?
          No, nie dziękuj? cieszę się że mogę się czymś Ci przysłużyć.
          • edekzgredek99 Re: Początek... 03.12.15, 18:02
            Coś przegapiłem? To jest watek o kurzajkach? Pisz na temat mądralo. To, że nie możesz wyleczyć kurzajek i pryszczy to nie moja wina. Jakie to PiSowskie chamstwem atakować każdego kto ma odmienne zdanie.
          • wislocki12 Przydupas, Durniu! 03.12.15, 19:31
            Mam wrażenie, że słabo wstrzeliłeś się w temat... Tu chodzi przecież o przydupasa, kogo by to nie miało oznaczać! ;-))
    • polak1706 Re: Początek... 03.12.15, 18:53
      >Ale to nie wszystko. Prezes usiadł też z daleka od prezydenta! <
      A gdyby usiadł tuż przy prezydencie to przeczytałabyś: "To najlepszy dowód, że sterem w tym państwie jest Kaczyński"
      Jeszcze się taki nie urodził....
      Nie ma w tym państwie rzetelnych, uczciwych mediów. Trzeba robić ferment wokół PiSu. Przecież odsunęli PO/PSL od koryt! Tak być nie może by SITWA była POzbawiona żarcia!
      • wislocki12 Związek bojowników o wolność i demokrację! 03.12.15, 19:24
        Sitwa, powiadasz? No tak, teraz najważniejszy jest związek bojowników o wolność i demokrację im. Stanisława Piotrowicza! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka