10.10.06, 14:26
czy ktos moze słyszał o przyjeciach do pracy na "strefie" dla dziewczyn??
Obserwuj wątek
    • szymon7805 Re: praca!!! 10.10.06, 15:34
      "Kamot" przyjmuje
    • gizmaaa Re: praca!!! 10.10.06, 18:25
      Lear tez przyjmuje ale starych pracowników, którym wygasła umowa ;)
    • s_szymon Jest praca !!! 10.10.06, 18:29
      Kamot szuka 200 pracowników i chyba w Xerimie też są miejsca wolne pracy.
    • s_szymon Re: praca!!! 10.10.06, 18:31
      a wie ktoś jakie tam są wymagania do pracy w Kamocie i innych? I jaka stawka?
      • pisces23 Re: praca!!! 12.10.06, 12:17
        A CZY MOżESZ NAPISAć GDZIE ZNAJDUJE SIę TA SPółKA I CZYM SIE ZAJMUJE? DZIęKI.
    • kika261 Re: praca!!! 12.10.06, 12:47
      no właśnie jakie są zarobki w kamocie??wie ktoś??podobno jest tam niezła
      dyscyplina i charówka??niewiem tak słyszałam!!potwierdza ktos??
      • emes133 Re: praca!!! 12.10.06, 13:16
        Oczywiście ,że tak , jak w każdej innej firmie w SSE. Od "Strefy" trzymaj się
        lepiej z daleka.
    • thedutchess Re: praca!!! 15.10.06, 09:25
      Mondi Bags przyjmuje na umowy o dzieło co jakis czas
      • kika261 Re: praca!!! 15.10.06, 13:36
        a gdzie to jest??co sie tam robi i jakie sa zarobki??
        • absit Re: praca!!! 15.10.06, 14:07
          Kronowood (melnox) - wiem ze jest potrzebna kobieta na kontrole jakosci na umowe zlecenie ( Work Service ) - czterobrygadowka
    • absit Re: praca!!! 15.10.06, 14:08

jeszcze jedno - w Tesco podobno są ciągle przyjęcia - zna ktoś warunki pracy i stawki ?
      • loginn99 Re: praca!!! 15.10.06, 18:10
        Wszędzie trzeba "naginać",chyba że ktoś szuka pracy lżejszej od leżenia (kocyk
        pod nogi , wyciągnięta rączka i kartonik na szyję ).Polecam obserwację starych
        mistrzów , przybyszów z dalekiego południa -Rumunów , prawdziwych ekspertów w
        tej dziedzinie .Moze jednak zakasać rękawy i do roboty ?(ups...do PRACY ,robota
        będzie w nagrodę ).ŻYCZĘ POWODZENIA .
        • kika261 Re: praca!!! 15.10.06, 21:53
          jednak nie tak łatwo znależć godziwa pracę i nie chodzi tu o taką "lżejszą od
          lezenia" bo taką to mają ci którzy mają pracę po znajomości. Ale niestety nie
          wszyscy maja znajomości!!!
          • loginn99 Re: praca!!! 15.10.06, 23:32
            Do"Kamotu" przyjmą Cię bez znajomości .Dyscyplina - owszem jest ,ale tak
            naprawdę jak w każdym zekładzie gdzie pracodawca liczy na zyski firmy (bo jak
            inaczej?)i nie toleruje obijania się.Praca -nie jest lekka ,szczegulnie na
            początku ale z czasem mozna się przyzwyczaić (wszystko zależy od tego jakie
            przypadnie Ci stanowisko .ŻYCZĘ POWODZENIA .
            • kika261 Re: praca!!! 16.10.06, 15:14
              tu się z tobą zgodze.wszędzie trzeba robić i zawsze na początku jest ciężko:-(
              • loginn99 Re: praca!!! 16.10.06, 16:42
                Dzisiaj przyjęto kilka osób do "KAMOT-u".Jak jesteś zainteresowana to dzwoń -
                017 788 72 88 ,lub pokój 107 (kadry w "K.").
                • loginn99 Re: praca!!! 16.10.06, 16:52
                  To jest numer telefonu do "Kamot-u" (wyżej).
    • jaro124 Re: praca!!! 17.10.06, 18:36
      ludzie czy wy pracowaliście kiedukolwiek w Kamocie lub Learze ?
      wiecie co oznacya slowo dyscyplina w tamtejszym wydaniu ?
      Powiem tylko ze jak juz bedziecie kompletnie wykonczeni to powiedza wam ze
      trzeba zwiekszyc norme.
      Traktuja pracownika nie jak czlowieka lecz jak narzedzie !!!
      • emes133 Re: praca!!! 17.10.06, 18:50
        Dokładnie!!! Ale widocznie poprzednie komentarze piszą osobniki , które nigdy
        nie pracowały ,i nigdy nie zamierzają tego robić w podobnych "obozach
        pracy" ,przyglądają się z boku i już wszystko wiedzą. Takie firmy jak KAMOT ,
        Melnox ,Termo Organika , Cobi , BURY - to jedne z najgorszych i powinny być
        natychmiast zlikwidowane!!! Jeśli chodzi o SSE o w miarę normalną pracę (jednak
        podobnie jak wszędzie - za śmieszne pieniądze)wykonuje się w tzw."starych"
        firmach powstałych na bazie dawnego WSK-PZL -ale też nie wszystkich. Z tego co
        się orientuję , to jeszcze w kilku zakładach (Narzędziowy , Mielec-Diesel,
        Lotniczy) ludzie są dobrze traktowani i nie dają sobą pomiatać.
      • szymon7805 Re: praca!!! 18.10.06, 10:41
        Jak komuś nie chce się robić to i leżąc będzie mu ciężko
        • etiopia1 Re: praca!!! 18.10.06, 13:19
          Atmosfera pracy w Learze : jedno wielkie podlizywanie i donościcielstwo (jednak
          smutna prawda),żeby zostać skoczkiem czy organizatorem.
          Dobre zarobki młodych ludzi dla ,których to była pierwsza praca w głowach im
          poprzewracały.Był przecież czas ,że przyjmowali "jak leci" do pracy.
          A do ciężkiej pracy można się przyzwyczaić niestety jak nie ma wyboru....
          Jak się dłuuuugo szuka pracy i trzeba za coś żyć i utrzymać rodzinę to uczy
          pokory skutecznie.......
          • kika261 Re: praca!!! 18.10.06, 21:50
            słyszałam własnie że tam jak sie komus podpadnie to ta osoba potrafi wykończyć
            człowieka psychicznie i fizycznie!!wielu znajomych tam pracuje lub raczej
            pracowało!!
            • szymon7805 Dla kiki 261 18.10.06, 23:54
              Najlepszy zakład pracy znajduje się na ulicy Chopina 16A. Wystarczy się raz na
              miesiąc zgłosić,albo raz na kwartał tylko bardzo cieniutko płacą a często
              bywa,że wogóle
              • kika261 Re: Dla kiki 261 19.10.06, 15:01
                Musisz tam często bywać skoro tak wszystko wiesz!!Pewnie częściej niż raz na
                miesiąc.po wypłate tam chodzisz czy co??
                • szymon7805 Re: Dla kiki 261 20.10.06, 09:53
                  Po wypłate chodzę jak większość do banku,a tam pracuje. Stąd takie moje dobre
                  rozpoznanie.
                  • kika261 Re: Dla kiki 261 20.10.06, 14:26
                    No to gratuluję dobrej pracy, bo chyba na nią nie narzekasz;-)
                    • etiopia1 Re: Dla kiki 261 20.10.06, 14:45
                      Tak,tak w urzędzie kręcą się stażystki i udają ,że pracują,a rejestrującym się
                      bezrobotnym tylko przykro patrzeć na to, jak niektórym się udaje...Mylę się
                      Szymon???
                      • kika261 Re: Dla kiki 261 22.10.06, 12:56
                        masz racje w 100%!!!Tam sie nie opracują!!
        • gizmaaa Re: praca!!! 25.10.06, 17:46
          dokładnie Szymon!
          Ja też pracuję na Lear i jakoś nie narzekam, fakt nie jestem zwykłym robolem,
          ale znajomości też nie mam. Zaczynałam od zera i jakoś przetrwałam, mając
          troszkę chęci do pracy i ambicji coś osiągnęłam. Wiadomo że na początku było
          ciężko i pamiętam jak mnie ręce bolały po nocach. Ale dla chcącego nic trudnego!
    • jaro124 Re: praca!!! 22.10.06, 13:29
      w urzedzie sie nie opracują o tak ma być.To sa osoby kyóre nie poradziły by
      sobie w normalnej pracy dlatego sa w urzedzie, wykonuja proste czynnosci w
      powolnym tepie i wydaje się im ze pracują. 10% urzedników umie obsługiwac
      komputr i w stopniu podstawowym tzn jeden program do którego wpisują dane nie
      wiedząc nawet w jakim celu.
      Kazdy pracodawca jeżeli miałby zatrudnik kogos po urzędzie zrezygnował by z
      takiego zamiaru poniewaz te osoby nie wiedza jak się pracuje.
      Ale wracając do Kamotu to czy wiecie kto to jest Leader i co taki gośc robi
      czym ię zajmuje ?
      • etiopia1 Re: praca!!! 23.10.06, 08:16
        Leader z tego co wiem to osoba odpowiedzialna za pracę pracowników na linii (
        linia kilkanaście stanowisk),ma dopilnować,żeby normę wyrabiano.Potocznie
        typowy kapo....
    • gosiunia80 Re: praca!!! 23.10.06, 09:01
      ja pracowałam na Learze. poszłam po 4 latach siedzenia w domu z małym dzieckiem
      i po 3-miesięcznym pobycie we Włoszech. Trafiłam (chyba) dobrze, bo na nowo
      organizowaną linię. nowi ludzie, nowa praca itp. zarobki przyzwoite, ludzie w
      miarę... donosicielstwo, owszem, załatwianie lepszych stanowisk, owszem,
      podlizywanie sie jak najbardziej... ale przeżyłam. pracowałam przez 17 miesięcy
      i jeszcze niedawno chciałam wrócić. ale teraz pracuję sobie spokojnie w Tesco
      za nieco więcej niż połowę tego co na strefie i nie wiem, czy chcę wracać.
      • gosiunia80 Re: praca!!! 23.10.06, 09:04
        jeszcze raz ja. Mówię wam ludzie, różnych rzeszy trzeba w życiu spróbować. i
        strefy i supremarketów i państwowych posadek. powodzenia w szukaniu i dla tych,
        którzy praacują ... gdziekolwiek. wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma...
        • szymon7805 Re: praca!!! 23.10.06, 21:12
          Przynajmniej jeden człowiek zadowolony ze swojej pracy a nie jak reszta
          wybrzydza.
          To mi nie pasuje, tu trzeba się podlizywac ,tam marnie płacą.
          Takim to nigdzie nie będzie dobrze dopiero jak bieda docisnie to zacznie
          szanować to co ma
    • combo1978 Re: praca!!! 24.10.06, 06:30
      ogloszenia.pracagazeta.pl/texis/jobsearch/details.html?id=4533227048b9c0&qField=Title&qCity=Mielec&qSort=npnp&qMatch=all&pp=20&view=2&page=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka