Dodaj do ulubionych

Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków

13.12.15, 13:01
Nasi forumowi gimnazjaliści (w liczbie zdaje się aż dwóch, no, może trzech) starają się nieudolnie kopnąć PiS w jaja. A więc śmiesznie podskakuwajo, podskakuwajo, machają krótki3emi nóżkami, i gdzieś tam w okolicy kostek , jako że nie mogą dosięgnąć wyżej, opluwają.
Biedni chłopaczkowie.
Ale, smyki, macie szczęście. Wujek Re_bo podsuwa Wam temat: Prawdziwa twarz PiSu.
Słuchałem expose Beaty Szydło i ani słowa o tym. Smutnie to wieszczy . Tak naprawdę przekonamy się że niewiele różnią się od PO i Nowoczesnej czy PSL i postkomunistów (poza fasadą eutanazji , aborcji itp.)
Uwaga smyki: rzucam temat. Prawdziwy temat gimnazjalne chłoptasie!

www.youtube.com/watch?v=G45d9qzRefg
CHWYTAJCIE
Obserwuj wątek
    • exbenek Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 13:14
      Jełopie nikt nie musi kopać pis w jaja bo :
      1/ pis ( jarkacz) nie ma jaj
      2/ nikt nie musi tym pokrakom nic robić - sami sobie krzywdę robią
      3/lechujski zmień metodykę dobierania coraz to innych nicków - twoje po prostu śmierdzą
    • e-zyleta Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 13:15
      I like especially this part in English, there is telling the truth
    • edekzgredek99 Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 13:30
      "Drogi" re-bo. Podrap sie w wydmuszki i nie podskakuj bo ci zylka peknie. Twoj ukochany Jarus sam wykonczy siebie i PiS. Cierpliwosci
    • re_bo Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 13:39
      no, to juz chyba cała 'dyskusja" A... jeszcze poczekajmy na ich guru żeby cuś w tak samo intelektualnem tonie...
      A swoją drogą dlaczego guru jeszcze nie dał głosu???? Chory? Była , smyki, jakaś impra wczoraj?

tak to teraz forum tarnobrzeskie wygląda
      • exbenek Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 14:08
        koleś "na czasie" - pisze o "imprze" - no i ton jak ojcowski - włącz tv trwam klęknij i całuj ekran - inaczej jarka w "nic" nie pocałujesz a tak to choć ślad na ekranie zostanie żeś "na czasie"
      • genia50 Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 14:14
        Dlaczego jesteś taki ciekawy opinii tejże osoby?
      • wislocki12 50 twarzy Klechowskiego 13.12.15, 19:55
        Masz rację, forum tarnobrzeskie znacznie lepiej wyglądałoby, gdybyś zechciał zrezygnować ze swoich 50 twarzy i pozostał przy swojej - twarzy Klechowskiego! ;-))
    • wislocki12 Powrót do PRL 13.12.15, 19:46
      Może i masz rację, ale pragnę Ci przypomnieć, że gimnazjaliści pojawili się w rezultacie wprowadzenia przez ZChN jednej z pięciu głównych reform firmowanych przez działaczy m.in. dzisiejszego PiS, w tym śp. Lech Kaczyńskiego (minister sprawiedliwości). Autorem reformy oświatowej był znany działacz konserwatywny Mirosław Józef Handke, podówczas minister oświaty, polski profesor nauk chemicznych, specjalista od spektroskopii oscylacyjnej i fizykochemii krzemianów. Dzisiaj zaś PiS odszczekuje owe reformy, deklarując uznanie dla peerelowskiej koncepcji ośmioklasowej szkoły podstawowej! ;-))
    • re_bo Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 13.12.15, 20:34
      o, jest w końcu i herszt naszej dzieciarni.Twoją Wisłocki12 tak długą nieobecność tłomaczę sobie jednym:
      Wisłocki12 jako Polak pierwszego sortu(tak jako i Żyleta Polakiem ...hi,hi,hi.... pierwszego sortu jest) wziął i się wybrał na patriotyczną pielgrzymkę w stolicu by swoje przywiązanie do sprawy narodowej zamanifestować i poprzeć Prezesa w jego naprawy Rzeczpospolitej próbach... .

A więc ze świeżymi siłami Wisłocki12... nawiąż do tematu....
      • wislocki12 Na drabince 13.12.15, 21:00
        Pierwszego gatunku to jest tylko prezes Kaczyński! Nie rozumiem tylko, dlaczego posługuje się rusycyzmami? U nas mówi się, po prostu, gatunek! ;-))
        PS. A gimnazjaliści jako dziecięta polskiej prawicy konserwatywnej odwołującej się do miedzywojnia to nie temat? Chyba żartujesz? ;-))
        PS2. W odróżnieniu od pseudokonserwatystów współcześni użytkownicy języka piszą "tłumaczę sobie". ;-))
        PS3. "W stolicu" to też rusycyzm! ;-))
        PS4. Na pielgrzymce nie byłem. Wystarcza mi widok prezesa na drabince! ;-))
        • smieszekleszek Re: Na drabince 13.12.15, 21:30
          Tak, tak, widać było wóz strażacki z drabiną. Hi,hi.
          • palacz67 Re: Na drabince 13.12.15, 21:33
            Mikke stał na beczce po piwie, którą sobie wcześniej sam przyniósł:-)
            • smieszekleszek Re: Na drabince 13.12.15, 21:57
              Ciekawy jestem czy była pełna, ale jaja.
              • palacz67 Re: Na drabince 14.12.15, 11:36
                Raczej pusta:-)
    • re_bo Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 14.12.15, 11:27
      hym, ze tak peem, wisłocki12, hym...
      No, Wisłocki12, aż żygać się chce na to patrzący wisłocki12.
      jakież to, Wisłocki12, prężne było forum jak tu rej wodził Lechowski...
      A co widać jak Ty tu hersztujesZ, wisłocki12?
      Powiem Ci Wisłocki12 co tu widać:
      Gó... Wiosłocki12 widać!!!
      Muł, wisłocki12, dno i wodorosty a właściwie wisłocki12 , prawde powiedziawszY: ch**, d*** i kamieni kupa, wisłocki12.
      Takie są te Twoje rządy. Rzygi i pomyje znoszone z onetu, wp, faktów i pudelka + żałośnie prostackie i prymitywne komentarze. RZyg, wisłocki`12, Rzyg!!!
      Weź się w garść i spróbuj no, jeszczy raz:
      Przeczytaj z 3 (słownie: trzy) wątek założycielski (filmiku nie oglądaj bo i tak nie zrozumiesz wisłocki12) i spróbuj coś sensownego sklecić w odpowiedzi.
      W zasadzie to beznadziejne ... no... ale spróbuj chociaż
      www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jwM9z9ftxAY#t=12
      • wislocki12 Łupież 14.12.15, 12:21
        Powiedział, co wiedział i... umarł na łupież! ;-))
        • e-zyleta Re: Łupież 14.12.15, 14:52
          To też grzybica.
      • wislocki12 Wiodąca rola 14.12.15, 20:44
        Też jestem za tym, aby przywrócić wiodącą rolę Klechowskiego na tym forum! Choćby na drabince! ;-))
    • re_bo Re: Ku pomocy dla gimnazjalnych smyków 15.12.15, 12:35
      wislocki12 14.12.15, 20:44
      Też jestem za tym, aby przywrócić wiodącą rolę Klechowskiego na tym forum! Choćby na drabince! ;-))

No, wisłocki12, no? Nawet do Cię to dociera, że nawet jako anonimowy internauta sobie nie radzisz i jesteś do niczego. Tak, Wisłocki12, tak. Tylko Lechowski jakoś Cię legitymował. Przy nim przynajmniej mogłeś udawać księżyc. Jak Lechowski zrezygnował z pisania ten balonik pozorów Wisłocki12 pękł i wyszła niczem nie skrępowana i nie maskowana NICOŚĆ.

Program naprawczy dla Cię w trzech punktach;

1. Modlitwa choć o kapkę rozumu i prośba o wybaczenie wobec chrześcijan których Cię czytających nachodziła grzeszna myśl , iże może ten Darwin tak bardzo znowu się nie pomylił
      2. Natychmiastowe przerwanie robienia z siebie żałosnego błazna i nie pisanie , pod żadnym pozorem, na żadnem forumie.
      3. Zajęcie się jakąś UCZCIWĄ, Wisłocki12, społecznie użyteczną pracą wisłocki12.
      Hym? Znasz się trochę na murarce???
      • wislocki12 Powiedział, co wiedział.. 15.12.15, 13:50
        Serdecznie dziękuję za ciepłe z serca płynące słowa i głęboko przemyślany program naprawczy! Wybacz, że jednak nie skorzystam. Mam bowiem wrażenie, że twoje nerwowe reakcje świadczą wystarczająco dobrze tym, że to, co robię robię dobrze! ;-)
        Naprawdę uważasz, że lechowski zawiesił klawiaturę na haku? Mnie się wydaje, że raczej wciąż ulega systematycznej multiplikacji, zmieniając tylko nicki... Poglądy zaś, że o poziomie intelektualnym i językowym nie wspomnę, pozostają constans ;-))
        PS. Należy pisać: "nieskrępowana", "niemaskowana" i "niepisanie".
        PS2. Czy niejaki Mateusz K. nie jest jakimś twoim krewnym?
        • re_bo Re: Powiedział, co wiedział.. 15.12.15, 17:31
          wislocki12 15.12.15, 13:50
          " Mam bowiem wrażenie, że twoje nerwowe reakcje świadczą wystarczająco dobrze tym, że to, co robię robię dobrze! ;-)"

No, Wisłocki 12, no... Aż zaniemówiłem to przeczytawszy. Aż zatkało
          Ufff... nie.. ja się dzisiejszego wieczora już do niczego ...
          • wislocki12 Bez rewelacji... 15.12.15, 20:00
            I wcale się nie dziwię! Tak trzymaj! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka