Dodaj do ulubionych

Już jeden wzywał

28.12.15, 19:14
zmianynaziemi.pl/wiadomosc/george-soros-wezwal-niemieckiej-hegemonii-w-europie
A na imie mu było Adolf.
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: Już jeden wzywał 28.12.15, 19:28
      Nie znam niemieckiego na tyle dobrze, by przeczytać wywiad w oryginale, ale wersja angielskojęzyczna nie brzmi tak złowieszczo.
      Angela Merkel nawet jako leader nie brzmi jak Adolf, tym bardziej, że przez miłośników rzeczonego Adolfa jest raczej z błotem mieszana.
      Zresztą argumenty - bez względu na to jak patrzymy na rolę Sorosa we współczesnym świecie - nie wskazują na a la nazistowskie zapędy.

Fakt faktem, pseudo-przedruk portalu zmianynaziemi brzmi chwytliwie ... jednak intelektualnie sprawny czytelnik da sobie radę. Nie martw się drogi Pamiętliwy ;)

Wracając do tematu przyszłości Europy, zarówno w kontekście kryzysu finansowego (Grecja), geopolitycznego (Ukraina), jak i społecznego (tzw. uchodźcy), to chyba Europa potrzebuje twardego przywództwa. Czy oby przywództwa Niemiec?
      .. o o tym można dyskutować.

I co o tym sądzisz, drogi Pamiętliwy?

... no bo chyba masz jakieś zdanie, nie zakładałbyś wątku na podstawie przeczytanego w Google nagłówka ;)
      • pamietamy3322 Re: Już jeden wzywał 28.12.15, 19:32
        Jakie rpzywodztwo niemiec?? Makrela robi to co illuminaci jej kaza razem z calym stadem europejskich lewakow.
        • ja-tarzan Re: Już jeden wzywał 29.12.15, 12:30
          >>Juz dawno pisalem ze illuminaci czyli zydzi wierzacy w diabla zbuduja wam takie panstwo totalitarne ze hitler ze stalinem wpadliby w kompleksy.

Nie pisałeś, a przepisałeś ;)
          Teorie spiskowe mają stary rodowód.

Poza tym, co z tego pisania wynika? Że kosmici wrócą, że Hitler przeżył wojnę w Ameryce Płd, czy że Amerykanie sami wysadzili WTC?

Potęga świata finansowego jest faktem, zawsze istniała i istnieć będzie. Nie trzeba każdemu "niewygodnemu" dorabiać gęby iluminatów, Sorosa i itp.

>>Jakie rpzywodztwo niemiec?? Makrela robi to co illuminaci jej kaza razem z calym stadem europejskich lewakow.

O potrzebę przywództwa Niemiec pytaj tego, z którym przeprowadzano w/w wywiad.

Ja wspomniałem jedynie o konieczności przywództwa, a przywództwo Niemiec poddałem pod dyskusję.

Jesli twoje pytanie jest głosem w tej dyskusji, to może zaproponujesz inny kraj?
          ... bo jakiś trzeba by wskazać ... chyba, że jeśli wszystkie uznamy za pachołków Sorosa i Iluminatów, to pozostaną tylko kosmici ;)
        • wislocki12 Iluminaci i... lewacy 29.12.15, 12:45
          O których iluminatów Ci chodzi? I co do nich mają lewacy? ;-))
    • pamietamy3322 Re: Już jeden wzywał 28.12.15, 19:29
      Juz dawno pisalem ze illuminaci czyli zydzi wierzacy w diabla zbuduja wam takie panstwo totalitarne ze hitler ze stalinem wpadliby w kompleksy. Teraz istnieje taka technika ze tamte reżimy to byl pikus Pan Pikuś.
      • wislocki12 Żydzi wierzący w diabła? 29.12.15, 12:52
        Naprawdę uważasz, że illuminaci to Żydzi wierzący w diabla? A gdzie można o tym poczytać? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka