Dodaj do ulubionych

Warto myśleć!

18.05.16, 21:43
"Nie można tych ludzi (uchodźców) stygmatyzować jako muzułmanów, bo to przynosi dokładnie odwrotny efekt. Na Zachodzie żyją dziesiątki milionów muzułmanów, jeśli bedą traktowani jak wrogowie, to pewnie poczują się wrogami. Przedstawiając islam jak wrogą religię, stajemy się propagandystami ISIS. Bo ISIS dokładnie tego chce - aby podziały na Zachodzie były coraz większe." :-((
Islamofobia jest jak ISIS... Warto pomyśleć! :-))

Newsweek, 21/2016
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Warto myśleć! 18.05.16, 21:51
      no! Warto POmyśleć dlaczego we Francji policja pałuje demonstrantów i KE nie reaguje, a w Polsce nie pałuje, a KE wtrynia się w nieswoje sprawy :-(

Nie-Newsweek, 22/2016
      wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Zamieszki-na-ulicach-Paryza-Protesty-przeciwko-reformie-prawa-pracy-w-calej-Francji,wid,18334695,wiadomosc.html
      • wislocki12 Prawo pracy i... uchodźcy 18.05.16, 22:38
        Może i masz rację, ale tak do końca nie bardzo rozumiem, co mają zamieszki na ulicach Paryża przeciwko reformie prawa pracy do problemu uchodźców i działalności na forum takich facetów jak Ty! ;-((
        • polak1706 Re: Prawo pracy i... uchodźcy 18.05.16, 23:40
          myślałem że jesteś bystrzejszy, ale ty tylko blokowo-forumowy filozof :-(
          Trzeba dłużej pracować na "uchodźców" i "socjalsów". Wreszcie kumają żabojady. Ciemniak jesteś!
          • wislocki12 Bezrobocie 19.05.16, 00:41
            W odróżnieniu od Ciebie, jestem takim, jakim mnie mój Pan stworzył! A żabojadom chodziło o prawo pracy, a nie jakichś tam uchodźców... No tak, ale w Polsce też jest bezrobocie, a 2 miliony Ukraińców sobie to chwali... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka