Dodaj do ulubionych

Program +7403...

20.07.16, 11:14
Właściwie to oczekuję od pisowskich kundelków ujadania , że te podwyżki ,proponowane przez pis to wina po (7403pln to suma podwyżki dla brochy). Ciekaw jestem tylko formy jaką przyjmie to ujadanie.
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Program +7403... 20.07.16, 12:13
      Powiedza ze to Tusk im te podwyzki dal. Oni nie chcieli a on im na sile wcisnal. To wszystko wina Tuska jest
      • wislocka12 Re: Program +7403... 20.07.16, 14:21
        Widzę, że Pan Edward w zwykłej formie.
        • edekzgredek99 Re: Program +7403... 20.07.16, 14:29
          Jak wislocka za czas jakis bedziesz zrec tynk ze scian to pogadamy.
          • exbenek Re: Program +7403... 20.07.16, 15:32
            Pani wisłocko jakies argumenty za ? Wszak nalezy pani do sfory zwolenników dobrej zmiany ?
            • polak1706 Re: Program +7403... 20.07.16, 16:33
              POwski kundelku! Najpierw zapytaj czy jesteście PiSowcy za podniesieniem i tak już niemałych gaży gryzipiórków a później w przypadku gdyby ktoś z nich popierał podwyżki to pytaj dlaczego.
              Z góry zakładasz, że wszystko co rządzący postanowią jest popierane przez zwolenników PiSu.
              Nie jestem wisłocka podam jeden jedynący argument ZA, choć nie jestem za tym, by dostawali dodatkową kasę przy poborach 1300zł przeciętnego Polaka:
              Gryzipiórki zasiadające przy żłobach w urzędach miasta dostają często większe wynagrodzenie od prezydenta, premiera itp. odpowiedzialnych za całe państwo. Innych argumentów nie widzę.
              Chyba, że.... obniży się gaże w w urzędach. To by było rozwiązanie bardzo dobrej zmiany.
              • wislocki12 Nawet prezydent... 20.07.16, 20:48
                Odnoszę wrażenie, ze PiS nie podziela twoich poglądów... Nawet sama Pani Premier, uważa, że przyznana jej podwyżka jest nieproporcjonalnie wysoka! ;-))
                PS. Naprawdę uważasz, że w urzędach nie pracują członkowie PiS? ;-))
                PS2. Najbardziej podoba się mi to, że w Polsce nawet Prezydent nie jest w stanie utrzymać żony! To co ma mówić p. Premier? ;-))
            • wislocka12 Re: Program +7403... 20.07.16, 17:24
              Napisz po polsku i bez inwektyw to odpowiem, jednak czy potrafisz?
              • wislocki12 Dlaczego czepiłaś się polaka1706? 20.07.16, 20:53
                Nie rozumiem, dlaczego nagle czepiłaś się polaka1706 i oskarżasz go, że nie zna języka polskiego, a o inwektywach nawet już nie wspomnę! :-((
          • wislocka12 Re: Program +7403... 20.07.16, 20:36
            Musze Pana zmartwić Panie Edwardzie. Dopóki ludzie i zwierzęta będą chorować to o jedzeniu tynku nie pogadamy. Zdrowia życzę!
            • wislocki12 Wapń 20.07.16, 20:58
              Gdzieś czytałem, że tynk zawiera znaczne ilości wapnia... Podobno z tego względu dzieci, odczuwające deficyt wapnia, chętnie liżą ściany... Dużo wapnia życzę! ;-))
    • wislocki15 Re: Program +7403... 20.07.16, 17:26
      Widzę, że padakasraka wrócił do poprzedniego nicku, czyli exbenek, choć styl bez zmian, głupoty i inwektywy.
      • wislocki12 Padakasraka i... reszta 20.07.16, 21:06
        Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek dopatrywał się związków exbenka z padakasraką, natomiast pokrewieństwo tego ostatniego z nowyczlowiektegoswiata, psychiatrastw, badaczinternetu, że o Klechowskim nawet już nie wspomnę, jest ewidentne! ;-))
      • exbenek Re: Program +7403... 21.07.16, 06:10
        Skoro poza inwektywami i porównywaniem do lebiegi nie możecie ,kundelki kurdupla,napisać nic sensownego i logicznego , znaczy że boli . I zabolała nawet prezesa ,skoro swoim "gwardianom" nakazał wycofać
        się z brnięcia w idiotyzmy . W15
        • exbenek Re: Program +7403... 21.07.16, 06:18
          cd W15 nie wiem co jest większym idiotyzmem i brednią . Po mojemu bronić idiotycznych podwyżek i zarzucać innym że o tym piszą . Co do ujadania i kundli pisowskich . Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć się z tego po reakcji 1706 ? Ps wytrzyj sobie kolego klawiaturkę z piany .I nigdy nie byłem peowskim kundelkiem a tobie smycz prezesa wrzyna się w gardełko i charczysz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka