Dodaj do ulubionych

Kolorowe kredki...

26.07.16, 23:40
"Czarną serię ataków terrorystycznych postanowiła skomentować na swoim profilu na Facebooku prof. Krystyna Pawłowicz. Posłanka PiS wie, dlaczego do tych tragedii doszło!
(...)
Jak stwierdziła prof. Pawłowicz to, co zdarzyło się we Francji, Belgii i Niemczech to "owoce"... odrzucenia Boga oraz "wykorzenienia, zatracenia, bluźnierstwa, zakłamania wolności, fałszywej litości, upodlenia rodziny, masowych zboczeń". "Zamożne domy bez ducha. Żałoba, krew i łzy na co dzień. Upadek, pycha. Puste kościoły. Biała flaga, złość 'kolorowych kredek' na chodnikach" - tak prof. Pawłowicz widzi sytuację w Europie Zachodniej."
Najgorsze są te kolorowe kredki... ;-))

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prof-krystyna-pawlowicz-wyjasnia-dlaczego-europe-dotknela-plaga-zamachow/1p6yj3y
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Kolorowe kredki... 26.07.16, 23:55
      No i się nie myli! Odrzucenie wszelkich pozytywnych wartości jest przyczyną obecnego zła. No i wciąż ten GENGER, a kredkami to żabojady mogą sobie pomalować ciuchy na czarno jak arabskie burki. W przeciwnym wypadku nóż na gardło jako podziękowanie za tolerowanie pasożytów na naszym kontynencie.
      Ile zarobiłeś?
      • wislocki12 Fanklub 27.07.16, 00:27
        Ile zarobiłem? A Ty? ;-)
        Czy mam rozumieć, że właśnie wstąpiłeś do fanklubu poseł Piotr..., pardon, Pawłowicz? Myślę, że Jego Eminencja Franciszek jest z Was (obojga) dumny! ;-))
        PS. Czy na pewno chodziło Ci o GENGER? :-(
        PS2. Zapomniałeś o Niemcach, chyba... ;-)
        • polak1706 Re: Fanklub 28.07.16, 15:47
          O Niemcach bym zapomniał?
          >Siekiera, motyka, piłka, szklanka
          W Niemczech gwałty i łapanka
          Siekiera, motyka, kupa, piach
          Na ulicę wyjść jest strach!
          Siekiera, motyka, dziennikarze
          Milczą bo tak Merkel każe
          Siera, motyka, policjanci
          Nic nie robią a tłum gwałci.
          Siekiera, motyka, imigracja
          W diabły poszła demokracja
          Siekiera, motyka, czarny ptak
          Wolne media trafił szlag.
          Siekiera, motyka, fiki, fiki
          To efekty polityki
          Siekiera, motyka, poprawności
          Tolerancji i równości.
          Siekiera, motyka, pupa blada
          Źle się dzieje u sąsiada
          Siekiera, motyka, smród z VWe
          a Afryka śmieje się.
          Siekiera, motyka, czarne wrony
          Maszerują ich miliony
          Siekiera, motyka, ciemny muł
          Kasę dawać, majtki w dół! zwiń<

Jabo tu jeszczek:
          >~dosyć kłamstw : Szyderstwem to są niekończące się zapewnienia merkel, że jej "uchodźcy" nie są problemem i bezustanne okłamywanie obywateli, że ona angela ma wszystko od kontrolą.
          To babsko niszczyło niemiecką tradycję zamieniając kraj w siedlisko islamskich fanatyków.
          Kontrolowane przez dyktaturę merkel niemieckie media nie są już w stanie ukryć prawdy.
          Zapraszani hurtowo przez merkel "uchodźcy" nie mają najmniejszej ochoty integrować się.
          Niszczą wszystko co niemuzułmańskie.
          Goście frau merkel kradną , gwałcą i dokonują brutalnych rzezi na tzw. niewiernych.
          A wszystko zgodnie z nakazami średniowiecznego "proroka", który też kradł , gwałcił i mordował, a który jest wzorem każdego "dobrego" muzułmanina.
          Wszystkie zeszłotygodniowe rzezie mają wspólny mianownik i jest nim islam.<

Jewropa brnie do DNA! Islamizacja w toku. Allah będzie akbar!
          • e-zybi Re: Fanklub 28.07.16, 15:57
            Siekiera, motyka no nie pękaj
            przestań straszyć i nie stękaj ;-)
            • polak1706 Re: Fanklub 29.07.16, 15:01
              >przestań straszyć i nie stękaj ;-)<
              znaczy się... z polskiego na nasze: nie strasz nie strasz bo się zes/asz?

Arab "puknie" wasze żony
              przez Allaha nawiedzony.
              Ty będziesz rasistą
              a ON optymistą.
              Islam przypisany
              takie będą zmiany. [Dobre? Moje! :-))) ]

www.youtube.com/watch?v=qIRl6zl7zAU

• e-zybi Re: Fanklub 29.07.16, 16:46
                Arab niewybredny
                "puka" co popadnie,
                a jak rykoszetem
                to na ciebie padnie? ;-)
          • wislocki12 A może cos od siebie? 28.07.16, 21:04
            Może i masz rację, ale uważam, że trzeba przestrzegać zasady Netykiety! :-((
            PS. Czasem warto napisać coś od siebie... ;-))
          • wislocki12 Netykieta 28.07.16, 21:09
            Miałem na myśli ten nakaz Netykiety:
            "Nie umieszczaj w wiadomościach załączników o dużej objętości. Użyj jednego z serwisów do udostępniania plików, a w wiadomości zamieść odnośnik do danego zasobu." :-))
          • wislocki12 Nawet prezes popiera Mekel 28.07.16, 22:06
            "Kaczyński chce kolejnej kadencji Merkel, czyli o tym co można i trzeba wyczytać z proeuropejskiego wywiadu szefa PiS dla "Bilda"
            W chwili przerwy w przeżywaniu i obserwowaniu tego, co dzieje się podczas Światowych Dni Młodzieży warto przeczytać całość wywiadu, jakiego niemieckiemu pismu ?Bild? udzielił Jarosław Kaczyński.
            (...)
            To ważna rozmowa z wielu powodów. Po pierwsze - jej treść dotrze do szerokiej opinii publicznej w Niemczech (?Bild? to lider sprzedaży) i będzie jasnym sygnałem dla niemieckich, ale i generalnie zachodnich elit politycznych. Jarosław Kaczyński przedstawił spokojny, wyważony i proeuropejski (w najlepszym rozumieniu tego słowa) kurs, jaki obrali rządzący nad Wisłą.
            (...)
            Jako Polak mogę tylko powtórzyć to, co mówił mój śp. brat Lech: Angela Merkel jest dla nas Polaków najlepszym rozwiązaniem. I uważam, że miał rację. Nie mam praw wyborczych w Niemczech. Ale z polskiej perspektywy mogę powiedzieć: byłoby dobrze, gdyby pani Merkel została ponownie wybrana."
            Sam widzisz - nawet Prezes popiera Merkel... ;-))

wpolityce.pl/polityka/302476-kaczynski-chce-kolejnej-kadencji-merkel-czyli-o-tym-co-mozna-i-trzeba-wyczytac-z-proeuropejskiego-wywiadu-szefa-pis-dla-bilda
      • wislocki12 Bez komentarza 27.07.16, 21:52
        "Papież Franciszek na Wawelu:
        Potrzebna jest gotowość przyjęcia ludzi uciekających od wojen i głodu; solidarność z osobami pozbawionymi swoich praw podstawowych, w tym do swobodnego i bezpiecznego wyznawania swojej wiary - powiedział papież Franciszek na Wawelu."

wyborcza.pl/1,75398,20461921,papiez-franciszek-na-wawelu-potrzebna-jest-gotowosc-przyjecia.html
        • edekzgredek99 Re: Bez komentarza 28.07.16, 09:47
          No i co ze powiedzial. Pisiory wiedza swoje i jakis tam Franek nie bedzie im gadal co maja robic. Ale to cud jakis ze Go do Lecha nie zawlekli
        • polak1706 Re: Bez komentarza 28.07.16, 15:50
          Oczywiście że jest potrzebna gotowość niesienia pomocy przez takie państwa jak:
          Zjednoczone Emiraty Arabskie, Katar, Kuwejt i podobne wyznające islam. To nie biedniejący z dnia na dzień Europejczycy mają utrzymywać dzikich, średniowiecznych pasożytów i najeźdźców.
          Trzeba ludziom pomóc, no nie?
          • wislocki12 Obraziła się? 28.07.16, 20:45
            Odnoszę wrażenie, że czasami jesteś skłonny to i owo Jego Eminencji imputować. Naprawdę uważasz, że chodziło mu o "Zjednoczone Emiraty Arabskie, Katar, Kuwejt i podobne wyznające islam?" I jeszcze te słowa o "dzikich, średniowiecznych pasożytach i najeźdźcach"? Mam prawo chyba prawo podejrzewać, ze jesteś tysiąc lat za murzynami, że o muzułmanach nawet już nie wspomnę... :-((
            PS. Nie udało się, mimo starań, p. Kępie zaciągnąć Franciszka do grobu Brata Prezesa. I może dlatego obraziła się i nie uklękła przed Papieżem, a nawet nie pocałowała jego pierścienia z relikwiami? :-((
            • edekzgredek99 Re: Obraziła się? 29.07.16, 10:44
              Wiecej to juz panie Franka tu nie zaprosza
              • genia50 Re: Obraziła się? 29.07.16, 15:02
                Nie wiem czy dobrze pamiętam,ale zaproszenie było jeszcze dla Benedykta XVI,a potem kiedy stał się emerytem przeszło na Franciszka.
                • wislocka12 Re: Obraziła się? 29.07.16, 18:17
                  Tak było i zapraszała poprzednia władza a honory pełni obecna i to z powodzeniem.
                  • wislocki12 Honory? 29.07.16, 21:29
                    Może i masz rację, ale i tak nie potrafię pojąć, dlaczego p. Beata Kępa nie uklękła przed Papieżem, a nawet nie ucałowała relikwii w jego pierścieniu... :-((
    • peres3 Re: Kolorowe kredki... 29.07.16, 19:16
      w uniformie stewardessy ???
      Tak było i zapraszała poprzednia władza a honory pełni obecna i to z powodzeniem !!!
      bucha ha ha .......Endrju komornik z papierami szkoły licealnej ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka