Dodaj do ulubionych

"Miś naszych czasów" cd

06.10.17, 12:13
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wojna-miedzy-ministrami-o-centralne-lotnisko-projekt-do-kosza/pgw33vx
No i"Miś" zanim go na papierze "narysowali" zaczyna się "sypać" . No i co wy na to "Pelikany dojnej zmiany" ? Słoma się "sypie" ....
Obserwuj wątek
    • smieszekleszek Re: "Miś naszych czasów" cd 06.10.17, 13:31
      A g-wno tym imcybelom do tego, co robi ze swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi. Wszystkim nie dogodzi:-))
    • wislocki15 Re: "Miś naszych czasów" cd 06.10.17, 19:48
      Exbenek na przepustce z Tworek i znowu nie dostał tabletek na drogę?
      • genia50 Re: "Miś naszych czasów" cd 06.10.17, 19:51
        A Ty?
      • wislocki12 Przepustka z Tworek? 06.10.17, 22:35

PS Był na tym forum kiedyś rezydent, chyba, który udzielał darmowych porad z zakresu psychiatrii.. ;-))
        PPS Prawdziwy wislocki jest tylko jeden - wislocki12! :-))
        • wislocki12 "Dawno Cię tu nie było..." 06.10.17, 22:38
          Przed PSami miał być tekst następującej treści:
          Witaj Wislock15. Dawno Cię tu nie było... Mam nadzieję, że tym razem na dłużej! ;-)
      • exbenek Re: "Miś naszych czasów" cd 07.10.17, 04:58
        No aleś mi "dowalił" , "normalnie leżę znokautowany" . Jakbyś był z Podkarpacia to byś "pelikanie" wiedział że Tworki to nie nasz rejon , u nas jest Jarosław . ;-). Leszczu brak argumentów? Norma u " pelikanów" . Wracając do meritum . To lotnisko jest tak potrzebne jak "bladzi" dziecko . Coś trzeba co miesiąc "rzucać" pelikanom . A to samochody elektryczne , a to brak deficytu , a to lotnisko .... A "pelikany" łykają.
        • wislocki12 Kulparków 07.10.17, 21:01
          A kiedyś był (i nadal) jest lwowski Kulparków... ;-))
    • wislocki12 Morska stolica Polski 06.10.17, 22:52
      Myślę, że w tej sytuacji pora na centralny polski port z lokalizacją w... Radomiu, na przykład. Stocznia Marynarki Wojennej podobno już tam jest! ;-))
      • wislocki12 Port 07.10.17, 21:06
        Morski, oczywiście! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka