Dodaj do ulubionych

Oni widzą lepiej...

12.11.17, 21:14
"Były rzecznik prasowy Hillary Clinton ds. zagranicznych Jesse Lehrich skomentował na Twitterze Marsz Niepodległości, który wczoraj przeszedł ulicami stolicy. Na jego koncie pojawiły się jednak skandaliczne słowa. „60 tysięcy nazistów maszerowało w Warszawie” – napisał.
Marsz Niepodległości, w którym wzięło udział – według policji – ok. 60 tys. ludzi, odbił się szerokim echem także w zagranicznych mediach."
Coś w tym musi być... Oni widzą lepiej. :-((

niezalezna.pl/208384-skandaliczne-slowa-bylego-wspolpracownika-hillary-clinton-60-tys-nazistow-maszerowalo-przez-warszawe
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Oni widzą lepiej... 12.11.17, 21:53
      Mogłoby być fajne święto, bo odzyskanie niepodległości zawsze jest ważną datą, ale teraz nie wiadomo dla kogo to jest święto. Mam ochotę do świętowania, ale nie wiem czy mi wolno (wg niepisanego ostatnio prawa), bo nie jestem kibolem(uważam ich za drani),nie chodzę do kościoła, nie nienawidzę Niemców, nie należę do PiS,nie podoba mi się trzech (szczególnie) ministrów,uważam, że 500+ rozwali wkrótce kasę państwową, uważam też,że izolacja naszego kraju jest niebezpieczna,tak jak i zakusy na zniewolenie kobiet itd, itp.. Sama uczciwość i praca to teraz nie jest patriotyzm( oczywiście nie według mnie).
      • palacz67 Re: Oni widzą lepiej... 12.11.17, 21:57
        Współczuję Ci, Geniu, sama się katujesz.
        • wislocki12 Pokochać 12.11.17, 22:01
          Masz rację! Najlepiej pokochać prezesa! ;-))
          • palacz67 Re: Pokochać 12.11.17, 22:08
            Genia ciągle narzeka na wszystko i dlatego jej współczuję.
            • wislocki12 Też byś narzekała... 12.11.17, 22:17
              Też byś narzekała, jakby Ci nie dali 500+. ;-))
              • palacz67 Re: Też byś narzekała... 12.11.17, 22:21
                Ludziom potrzebna jest praca!
                • e-zybi Re: Też byś narzekała... 12.11.17, 22:25
                  ...a nie igrzyska? 😉
              • genia50 Re: Też byś narzekała... 12.11.17, 22:25
                Nie dość, że nie dali, to jeszcze muszę dokładać w opłatach i zakupach. Ale najgorsze jest to, że jak tak dalej pójdzie, to będą rzeczywiście powody do narzekania.Na razie narzekam profilaktycznie.
            • e-zybi Re: Pokochać 12.11.17, 22:23
              Myślę, że podlizywanie się jest o wiele gorsze 😉
        • genia50 Re: Oni widzą lepiej... 12.11.17, 22:10
          Ja się nie katuję , też świętuję ( i to jak!), tylko się zastanawiam, że może nielegalnie, albo mi ktoś zabroni (po donosie sygnalisty np.?).
          • wislocki12 Pawka wiecznie żywy 12.11.17, 22:15
            Ciekawe, czy Pawka Morozow jeszcze żyje. Cieszyłby się... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka