Dodaj do ulubionych

Zajęcia dla dzieci w ferie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:32
Na słupach ogłoszeniowych można przeczytać harmonogram zajec dal dzieci w
ferie..To jest bardzo przykre patrzec na ludzi którzy coś takiego organnizują
a samemu nie brać udzału.Lecz w Tarnobrzegu jest juz taki porządek że
wszystki imprezy robią ciągle ci sami ludzi a inni mogą patrzec .A przecież
jest tak wielu którzy równiez poprowadziliby jakiś wolne zajęcia dal dzieci
nie koniecznie pracownicy szkół czy innu\ych placówek.To napradeę boli że w
tym mieście nie potrzeba na przykład wolontariusz do pracy w domu dziecka
Obserwuj wątek
    • Gość: oco Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:55
      o co konkretnie chodzi?
    • Gość: ja Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 14:06
      dzięki że ktoś napisałal o feriach o jednym z tych ludzi co robi co rok jestem
      ja . Fajnie ,że ktoś to zobaczył.
      • Gość: Upokorzony Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:08
        Osoby prowadzące zajęcia w ferie mają satysfakcę a inni się nudzą.W
        Tarnobrzegu naprawdę trudno znaleźć pracę.
        • Gość: Xtremo Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:07
          Madia a szczególnie te lokalne zalewaja nas informacjami o wydarzeniach w
          tyakch placówkach jak szkoły,domy kultury,świetlice,itp.Ale co z tego skoro te
          placówki sa odizolowane od zwykłego społeczeństwa-niedostępne dla ludzi z
          zewnątrz,którzy także chcieliby nawiązac współpracę w dziłałalności
          placówek.Gorzko jest patrzeć i słyszeć gdy nie można wziąć udziału.Gorzka jest
          tarnobrzeska rzeczywistość.
    • adimus Re: Zajęcia dla dzieci w ferie 03.02.05, 17:34
      A pytales w domu dziecka, czy mozesz poprowadzic zajecia? Czy moze z góry
      zakładasz, że powiedzą "nie"?
      • Gość: bobo Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 11:31
        Chory prezydent nic nie zorganizował on pie.. to miasto.
    • Gość: Xtremo Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:25
      W dużych miastach poczukują się wolontariuszy ale nie w Tarnobrzegu.I choć
      żyje tu tysiące dzieci,nikomu nie potrzeba pomocy.Najlepiej żebym siedział w
      domu i zbijał bąki.I po co było szkoły kończyć?Zawsze marzyłem o pracy w
      jakiejś placówce.Najlepiej w szkole od kąd sam ją ukończyłem.To tęsknota. Od
      zawsze pracuję z dziećmi,ale w szkole to by było dopiero coś.Ale jak tu
      udowodnić dyrekcji że się nadaję i że nie jestem "wielbłądem".Ale co tu się
      dziwić,jest tyle afer(np.w Skopaniu) i nikt nie jest poza podejrzeniem.Wygląda
      na to że jedynym biletem wstępu jest dyplom.Ale żeby go zdobyc trzeba miec
      właśnie praktykę szkolną.Ktoś powie "idź na studia",hehe i słuchaj tego co
      wiesz od dawna lecz udawaj że nie wiesz.To absurdy,aż się płakać chce na widok
      szkół.
    • Gość: hmm Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:16
      co?
    • Gość: xtremo Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:40
      Trudno jest uzyskać odpowidź na tym forum.A sprawa jest dla mnie istotna.MOże
      ktoś wie jak się załatwia takie formalnosci.Prosze o pomoc
    • Gość: xtrem Re: Zajęcia dla dzieci IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:49
      Na tym forum nie wiele jest osób a nawet można pomyśleć że nie ma żadnych
      osób pracujących w jakiejś szkole lub innej placówce ,którzy mogliby udziellić
      jakiejś porady w nurtującym mnie problemieJednak wciąż mam nadzieję że uzyskam
      pomoc od kogoś.Podsumowując problem polega na tym że aby podjąć pracę w
      jakiejkolwiek placówce(także jako wolontariusz) trzeba załatwaić całą masę
      formalności i trzeba mieć mnóstow energii i samozaparcia aby przemóć wszelkie
      trudności w zwiąku z rozpoczęciem pracy.Ptanie moje jest takie:skąd ma wziąć
      siłę osoba której naprawdę zależy na takiej pracy i ma odpowiednią wiedzę,ale
      jest załamana i brak jej pewności siebie z powodu tych trudności i po prostu
      nie ma siły aby to przemóc.Czy w tej sytuacji powienienem:

a)zapomnieć o pracy z dziećmi
      b)załamać się psychicznie i znienawidzieć wszelkie instytucje prowadzące taką
      działalność
      c)liczyć na czyjąś pomoc i mieć nadzieję na podjęcie pracy
      d)zabić się
      Bardzo proszę o udzielenie mi właściwej odpowiedzi.Jeżli wciąż nikt nie
      potraktuje poważnie mojego praoblemu,przeniose całe to forum na inny portal.
    • Gość: Ten sam Re: Zajęcia IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:04
      Hej no wydawałoby się że uzyskanie jakiejkolwiek dobrej rady w tym temacie jest
      niemożliwe.Oczywiście można udac się na specjalne fora pracowników
      naukowych.Ale to troche za duzy skok jak na początek i od razu zawrócą głowę
      dziesiętkami niuansów.Chodzi o to żeby od czegoś zacząć a nie wszystko
      naraz.Ech jakie to wszystko porąbane.Człowiek szuka pracy nie tylko żeby
      zarobić kasę ale żeby coś robić,rozwijac zainteresowania swoje oraz czyjeś.A
      tymczasem drzwi sa zamknięte,a jak próbuje się coś załatwić to zawracają głowę
      tak że szlak trafia.

• Gość: Oburzony autor tem Re: Zajęcia dla dzieci w ferie IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:40
      Dziękuję za wyczerpującą i konkretna odpowiedź.Bardzo się cieszę z odpowiedzi
      na mój problem.Wiele można się dowiedzieć na tym forum.Jest tu tyle
      specjalistów i doradców.Naprawdę jestem pod wrażeniem.A gdzie jest
      madaszka1,która na wszystkim się zna i każdemu doradzi.Wgruncie rzeczy na tym
      tarnobrzeskim forum jest tylko kupa osłów i debili.nigdy więcej nie zadam tu
      żadnego pytania.Tarnobrzeskie forum jest skończone i do .upy i nic tu się nie
      można dowiedzieć.KONIEC!
    • Gość: autor tematu Re: Zajęcia dla dzieci w wakacje IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:56
      Mamy już wakacje a problem nie zniknął.Więc proszę o pomoc i poradę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka