Dodaj do ulubionych

korty nad wisłą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:56
dziś widziałem nowe korty tenisowe koło OSIR-u,całkiem niezłe ,tylko że chyba
nowa moda nastała ,bo wszystkie dupiaste i tłuste babsztyle grały
tzn.odbijały niby piłkę i dlA SZPANU W NAJNOWSZYCH STROJACH WYSTĘPOWAŁY A
JAKIE PRZY TYM MINY ROBIŁY????śmiechu warte!!!biedni trenerzy, ale czego nie
robi się dla kasy?
Obserwuj wątek
    • carols Re: korty nad wisłą 22.05.05, 11:18
      Babiszony niech biegają po lesie zwierzynieckim a nie po korcie nad Wisłą. Tam
      małe dzieci się bawią. A jak któreś zobaczy grubego babiszona to może pomysleć,
      że to fala wiślana wyrzuciła morsy na brzeg...
    • Gość: Mima Re: korty nad wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:01
      Jezu, no niech graja!! Właśnie wtedy schudną!!
    • Gość: x Re: korty nad wisłą IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 22.05.05, 23:51
      Korty wykonane są profesionalnie przez fachowca w tym temacie.
      Jeśli chodzi o graczy - czy to ważne kto to robi?
    • Gość: bruno Re: korty nad wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:38
      też widziałem!!!to wszystkie "nowobogackie"kwiaty Tarnobrzega sie tam bujają, te
      same co kiedyś w siłowni na basenie ćwiczyły bo tam widać je przez okna
      było,taka forma pokazania się i zaprezentowania wiekszej grupie
      ludzi,podniesienie własnego "image"przed resztą,spokojną,mniej zamożną i
      zazdroszcząca grupą ludzi.A i Ciuchy koniecznie firmowe same naky i adidosy.Ale
      korty naprawde zrobione super,grałem na wielu i mam porównanie.
      • Gość: karol Re: korty nad wisłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:54
        a ciebie to niedotyczy,też tam grałeś i pewnie w chinskich
        tenisówkach,najlepiej jak jakby wszyscy ubierali się w szmateksach i siedzieli
        w domu ale o czym wy byście pisali?
        korty te mają jedną wade-nie są zasłonięte przed wzrokiem takich pacanów jak wy
        pozdrawiam zawistnych i wści..kich
        • Gość: MICHAŁ Re: korty nad wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:12
          POPIERAM JEŚLI KOGOŚ KOLE W OCZY ŻE KTOŚ MA CHĘĆ TROCHĘ POBIEGAĆ I STAĆ GO NA
          TO ,TO NIECH NIE PATRZY GRAJĄCYM WIDOWNIA NIE JEST POTRZEBNA I GŁUPIE PRZYCINKI
          BYŁEM I SŁYSZAŁEM A POZA TYM NIE WIDZIAŁEM ŻADNYCH GRUBYCH "BABSZTYLI" JEŚLI
          NAWET BYŁY TO KOBIETKI PO 30 - STCE , FACECI OKOŁO 40 -STKI ALBO I PO - TO
          CHWAŁA IM I NA ZDROWIE JEŚLI IM SIE TO PODOBA , DZIECIAKI TEŻ GRAJĄ I SUPER - A
          WAM TO CHYBA TYLKO I WYŁĄCZNIE ZAZDROŚĆ , NIKT WAS NIE ZMUSZA ABY TAM CHODZIĆ I
          SIĘ WKUR......
          POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY TAM GRAJĄ I NIE PRZEJMUJCIE SIE TAKIMI D.....
          • Gość: Hipek Re: korty nad wisłą IP: 195.205.230.* 25.05.05, 11:06
            No wlasnie ja tez chcialbym pograc w tenisa na tych kortach. Do kogo mam sie
            zglosic? Jak ze sprzetem czy trzeba miec wlasny? jakis kontakt moze ktos ma bo
            nie wiem jak to zalatwic. dzieki wlelkie.
            • Gość: Ewa Re: korty nad wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:48
              Właściciel nazywa się Jerzy Gąsiorek jest tam codziennie od godziny 8.00 rano
              wszystkiego się tam dowiesz - gra się super POLECAM
    • Gość: lk Re: korty nad wisłą IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 27.05.05, 21:51
      lubie dupiaste, ale bardzo tłustych nie
    • Gość: puente Re: korty nad wisłą IP: *.pul.tke.pl 31.05.05, 23:56
      Slyszalem ze JG organizuje turniej na weekend 4,5.06 czy ktos wie cos wiecej?
      • Gość: rakieta Re: korty nad wisłą IP: 195.205.97.* 01.06.05, 11:25
        pewno będzie wpisowe za 15 zł a pograsz 10 minut
        • Gość: puente Re: korty nad wisłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:38
          Mozliwe, ale moze cos wiecej. Moze ktos zna JG niech mu rzuci temat zeby coe
          oglosil na forum, a moze ma juz jakiąs strone w necie?:)
    • Gość: Ja. Re: korty nad wisłą IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.06.05, 16:47
      Rozumiem że wszyscy wypowiadający się na tym forum a zwłaszcza autor postu są
      bez najmniejszej skazy na urodzie. Piękni, młodzi,wysportowani, bez grama
      tłuszczyku...jednym słowem z "żurnala wycięci". Chciałabym to zobaczyć!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka